Mobilfri dag 2


Godmorgon. Det är andra dagen jag detoxar mobilen. Igår gick det sådär på kvällen. Efter ett ganska laddat möte där jag, känslomänniska, ombads att vara formell så kändes det som jag skulle spricks resten av kvällen. Haha. Så jag låg i min säng och alla känslor och tankar snurrade tills jag insåg att det inte gick. Jag vart tvungen att skriva av mej all känslor i ett mejl.

Varför är folk rädda för känslor egentligen? Mina känslor är de väl rädda ska explodera, men jag är inte så explosiv bara mot folk som skadar barn. Jag kunde i alla fall somna efter jag skrivit mejlet. Inte ett enda scroll tog jag med till sängen. Stolt över mig själv!

Hur går det för er?

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Mobilfri dag 2”


 1. Hmm skriver:

  Vet vad du menar med att folk är rädda för känslor.

  Dessutom så verkar de tro att man ska vara en robot och inte reagera stark, framförallt på nätet, tex när de tycker det är lämpligt att driva med en till en kommentar där man skrivit att man är orolig för sina anhöriga och att den dessutom borde förstå och veta att det skulle dra igång ett drev mot en.

  Jag har ibland lust att fysiskt kunna få slänga iväg lite skit direkt i fejan på vissa. ?

  Mobilen känner jag inte jag har något problem med. Har inte särskilt mycket av ett behov av den.

 2. Hanna E skriver:

  Jag har inget problem med mobilen och känner aldrig att jag har haft det. Å andra sidan så sitter jag gärna och läser eller pysslar med någonting nästan hela tiden ändå även om det inte är med mobilen.
  Fast så länge jag inte läser så är jag ändå kontaktbar för omgivningen, men om jag läser… då tror jag att världen skulle kunna rasa omkring mig utan att jag märker det, speciellt om det är en bra bok.

  Jag har tex aldrig haft mobilen i sovrummet förutom då jag hade beredskap på jobbet även nattetid. Jag brukar lägga ifrån mig jobbmobilen (ja jag har olika) på byrån i hallen eller så är den kvar i handväskan när jag kommer hem.
  Min privata mobil följer ibland med till vardagsrummet på kvällen, vill gärna vinna i Wordfeud nämligen… men där brukar den ligga på bordet mest hela kvällen tills jag går och lägger mig.

Lämna en kommentar