Partyhatten är på


Tänk att jag träffade den här sköna bönan till vän för ett år sedan och vilken vän sen. Ikväll blev jag medbjuden till hennes tjejmiddag med sex andra helt underbara kvinnor. Fatta att vi satt där alla sju och hade förtroliga samtal med en gång.

Jag såg delar sv Jaquelines härliga personlighet i allihop. Vilka fina vänner hon har samlat. Jag hade kunnat vara vän med precis alla runt bordet. Jag kan känna att visst är det mysigt med barntiden och allt men jag som hela mitt liv varit en kompisarnas kompis. Jag fick en dos av kompischocken. Lite just fan det är så här härligt det är att ha vänner som central del av ens liv. Åhhh. Det är lite andra tider. Jag har själv eller tillsammans med Gustav tagit några resor till Pippaloss och våra barn drogs hit av oss. Klart de ska gå först, alltid.

Men ibland är det härligt att vara i småbarnsstormens öga med ett gäng tjejkompisar och bara mysa. Vi pratade inte ett skit om män eller våra ”fantastiska barn”. Vi pratade om så mycket annat. Jag är så glad att jag fick vara med på ett hörn.

Men nu är det dags för mig Dolly Parton att traska hem för att amma bebis. Jag är så så trött. 23.05 maj gadd. Skälet till att jag är ”duktig” och bloggar nu är för att snart ska jag parkera min älskade knarktelefon i två dagar. Fifan på ett mindre bra sätt. Men det är avvänjningstider. Jag kommer upptäcka andra härliga saker i livet som är utanför skärmen.

Puss på er och trevlig helg! Vi ses på måndag och kanske söndag vid 08.30 då Patrik och jag är med i Nyhetsmorgon en stund.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar