Det gick bra det här


Godmorgon mina scrollapor. Vilken kväll det var igår. Jag tänkte på mobilen men också helt andra saker. Hjärnan fick börja processa allt jag tagit in och komma med nya ideér. Jag tror att blir det för mycket input så är det viktigt med output. Men helvete vad tråkigt det är att amma en sovandes bebis när man stirrar ut i tomma intet. Men det var också då jag kom ut mina idéer.

Det har skrivits en del om mötet med Åsa Regnér och hur det med tiden kommer bli viktigt att kunna visa mänsklighet för att inte tas för en faktisk robot. Blev lite full i skratt när jag läste det men nickade samtidigt.

Pascal och jag ska till stan och på en massa Treskablinoll möten. Patrik och Linda kommer in till stan för vi ska träffa Anna Corazza Bildt som jobbar med barnrättsfrågor på Europaparlamentet.

Igår hade jag ett sånt inspirerande möte med Camilla Läckberg och Christina Saliba. Saliba som aldrig pratar illa om nån men alltid lyfter kvinnor! Läckberg gav mig en massa tips för hur man skriver krimböcker. Det är ju ett av mina mål, ”Leva Läckbergslivet”.

Jag berömde hennes avslappnade och härliga inställning till bonusfamiljer, ex och skilsmässor. Hon pratar så fint om sina bonusbarn att de verkligen är hennes bonusbarn. Man märker att det är mycket kärlek där. Det är inte alla som har turen att få så snälla och inkluderande bonusmammor som Camilla är. Det har jag skrivit om förut.

/Elaine, packar barnvagn och rör sig mot Stureplan.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar