Bjudningen på Fotografiska


Gustavs och min tredje dejt blev på fotografiska där diverse personer blivit inbjudna. Det var verkligen inte kändisar utan mer folk som gjort skillnad på olika sätt. Även om några av dem var både och. Nu låter det som jag försöker höja upp mig själv, det var min betraktelse av andra där. Inte mig själv. Elle-galan är ju väldigt fancy pancy, men kanske inte så innerlig vilket inte är så konstigt eftersom det handlar om yta och mode. Älskar den festen, Bindefeld är en stjärna på det där.

Gästerna på fotografiska var mer varma. Titti Schultz är ju alltid underbar och innerlig.

Gustav är inte så tokig han heller.

Men Stina Wolter, när vi fick se varandra IRL för första gången där så var det en kärleksfest. Jag började nästan gråta. Jag älskar vad denna kvinna gör för oss kvinnor, tjejer, flickor. Det blev ett långt kramkalas. Jag älskar hennes body positivism danser. Undrar om vi skulle kunna kombinera dem med mina fuldanser.

Jag ska bjuda upp Stina till dans, det må ni veta.

Det var magiskt när kronprinsessan och prins Daniel kom in. Det var strikt förbjudet att ta foton eller selfies med dem. Det hade jag aldrig vågat. Men ta i hand, det gjorde vi. Några från Tystnad tagning var där och vi pratade om talet. Kronprinsessan berättade att hon hade gråtit floder av talet när hon pratade med Helena Bergström och mig. Jag blev stolt som en tupp över Tystnad tagning, sen lite över mig själv såklart att jag fick förtroendet att hjälpa till. Angelica Prick var en av de få utvalda som fick prata med kungligheterna både från Sverige och England. Det var tack vare hennes fantastiska retoriska prestation på guldbaggen. Vilken kvinna!

Det fanns en massa gott att äta, me bara ett fat som var vegansk. Lyx för mig. Men det kändes lite väl att stå och hetsäta de veganska lyxbitarna. Så Gustav och jag lämnade festligheterna efter en artig stund och begav oss till Anglais.

Där fortsatte vi dejten på tu man hand en stund och sen joinade syster Hanna Eksvärd, kusinerna Jonna och Henkan.

Det var en sån jädra bra kväll. Och vår barnflicka Linn, hon är helt magisk. Ska berätta mer om hennes och min crazybanandag i Herrljunga häromdagen. Men

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Bjudningen på Fotografiska”


  1. Åh vad hände i Herrljunga?? Det vill jag höra, hehe.

    Och låt som en väldigt fin tillställning, men undrar nu vad definitionen på kändis är… 😉 Förstår det där med yta, men även om det är människor som gjort skillnad så kan man väl räknas in i kategorin ”kändis”? 🙂

  2. Martin skriver:

    Min kommentar togs bort märkligt nog!

Lämna en kommentar