Platsbyggd bokhylla


Tack för alla tankar och svar kring sömnparalysen. Värst vad många vi är med samma problem. Så hög igenkänning särskilt när jag googlade detta. Jag tror inte jag är ond längre även om ondskan känns riktigt nära i dessa drömmar. Det märkliga är att det bara sker om jag sover på rygg. Oh well, jag ör i alla fall vaken nu.

Jag tänker en del på huset. Nu är det ju dryga tre månade kvar. Om en månad är det dags att beställa möbler så de kommer inom de åtta veckor som de brukar lova. De som köpte vår lya köpte ju en hel del möbler av oss då de passade så bra där. Men de bästa möblerna tycker jag är de platsbyggda. En sån har vi bett arkitekterna rita till vardagsrummet väggen som går till vårt sovrum. En korsning mellan förvaring och estetik.

Jag tycker denna från Bebo design är så fin. Som jag längtar hem. Hem till Älvsjö. Nu ska jag skicka denna hylla till våra arkitekter och se vad de tycker.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Platsbyggd bokhylla”


  1. Anne skriver:

    Jag tycker du ska byta plats på soffan och puffen för att frigöra mer golvyta!

    Mvh, Anne

Lämna en kommentar