Godmorgon


Godmorgon mina solfjädrar! Jag gjorde misstaget att läsa igenom och besvara några negativa kommentarer som inte på något sätt var kritik utan bara avslöjade hur de såg på mig. Som ett stor ego som träffar partiledare för att smeka mitt stora ego, inte för kampen för sexuellt utnyttjade barn. Jag började besvara dessa istället för att tacka er fina för stödet i detta. Så tack ni fina! Ni är helt ovärderliga.

Jag hade glömt bort hur mycket energi det tar att fokusera på de som ändå har en cementerad bild av en man inte kan göra något åt. Alla kan inte tycka om en och det får jag helt enkelt acceptera, det har jag gjort så länge.

Nu ska Pascal, jag och vår nya barnflicka till Västerås. Jag har två föreläsningar där idag och vill ha Pascal i närheten såklart. Det vill jag alltid. Jag var förresten på femmånaderskontroll med honom. 71 cm och 8.5kilo. Han är en bjässe vår Pascal.

Hoppas ni får en fin tisdag.

 

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Godmorgon”


  1. Elin skriver:

    Kanske hinner komma upp till vår son som vägde 10 060g vid 6 mån. Barnmorskan höll på att trilla baklänges ??

Lämna en kommentar