Det här med att folk listar ut vart jag bor


En följare frågar klokt om det inte oroar mig. Inte det minsta. Jag är väl för crazy banana orangutangia för att bli rädd. Jag tror folk skulle bli lite rädd för mig. Det är mest Tor jag tänker skulle kunna dyka upp. Han är så sjuk att han skulle göra det och säga ”jag har rätt att umgås med mina barnbarn”. Jag hade sagt att ska få ungås med ett basbollträ om han inte går. Annars är det inte särskilt många jag gjort mig ovän med som skulle kunna dyka upp… bara några ?

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Det här med att folk listar ut vart jag bor”


  1. Heléne Åberg skriver:

    Jag anser att du Elaine och Patrik gör ett fantastiskt arbete för våra barn önskade att det hade funnits medmänniskor som ni när jag själv var barn och utsatt. Kämpa på för det ni gör är jätteviktigt och det är en skam för vårt land att ha en barnminister som inte bryr sig om våra barn.

Lämna en kommentar