Hälsningar från en nyduschad pudel


Godmorgon mina kaffekoppar! Denna morgon bjuder på samtal med Liberalernas partiledare – Jan Björklund. Eftermiddagen blir det Annie Lööf. Snacka om att jag ser fram emot detta.

Mitt nyårsmål om dokumentär blir kanske av. Vi är på god väg i alla fall. Det som har halkat efter är min roman. Jag har helt enkelt inte haft tid sedan jag fick feedback från John strax innan jul.

Den här pricken gör mig för övrigt väldigt lycklig om dagarna. Tänk så bra vi har det trots all stress. Jag är så tacksam! Vi kunde inte gå på dejt häromdagen för att vi saknade barnvakt, men nu verkar det som vi är med barnflicka. Hur magiskt! Hon ska ju mest hänga med mig och Pascal, men ändå.

Om jag hade varit publik med barnen hade jag visat de gölligaste bilderna jag lyckades få på syskonen Eksvärd igår. Herregud vad de tre är goa ihop. Pascal var helt lycklig över att få vara med sina storasyskon.

Nej nu ska jag bege mig.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Hälsningar från en nyduschad pudel”


  1. Sarah skriver:

    Färgen på tröjan är så fin, du klär verkligen i starka färger!

Lämna en kommentar