Bubbis


Jag hade så svårt att sova igår. Så mycket som ska hända ikväll och kommande dagar som ska falla rätt. Jag kände mig alldeles stirrig igår, tog upp lilleman och kände mig lugn efter att ha lyssnat på hans små andetag. Älskade bebis, min bubbis. Det är så vi kallar honom ”bubbisen”.

Ganska hemskt egentligen då Wendy kallade Pascal honom det på skoj efter denna Morran & Tobias. Jag har inte sett så mycket av det, haha men hemskt ändå med Bubbis därifrån.

Nu på morgonen ska vi träna hela familjen. Förskolan är stängd. Sen blir det att hämta kläder till Guldbaggen, sminkas av Sanna, sen blir det retorikkurs med en ovanligt glammig kursledare. Jag hinner inte fixa mig efteråt. När kursen är slut blir det guldbaggen för jobb.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Bubbis”


 1. Anna Christiansson skriver:

  Hej! Hur går det med förskolebrevet? Funderar på att skicka det till min förskola. Är det många förskolor som inte vill skriva under? Ser att det är väldigt få i skåne där jag bor. Hälsningar Anna

 2. Funkisfamilj.nu skriver:

  Jag vet inte vad det är som ska hända idag/veckan. Men det kommer att gå bra. Jättebra 🙂

 3. Ingela skriver:

  Ha ha, vad roligt med glam på retorikkursen! Hur reagerade kursdeltagarna?

 4. Sandra skriver:

  Helt ot men hur går det med huset? Är helt hysteriskt nyfiken, extra spännande nu när vi får nycklarna till vårt hus som vi ska renovera med ?

 5. Maria skriver:

  Vilket tal! Helt suveränt tal du skrivit till Gulbaggegalen, blev helt tårögd över styrkan i det. M

 6. Hmm skriver:

  Test

  Men nu funkar det…. med

  Nytt

  Stycke igen??

Lämna en kommentar