Dagens business outfit


Jag brukar vanligtvis tacka nej till helgjobb men idag var det ett gig på 15 minuter, 3000 i publiken och hela familjen fick följa med. Så vi tackade ja! Klädsel blev en byxdress från teotoki och Dr Martens.

Bakom scen tänkte jag att jag borde få en panikattack och kollavippen bakom scen innan jag klev upp. Men dennkänslan överöstes av tacksamheten att faktiskt få prata om det jag älskar – retorik. Med den känslan i bröstet klev jag upp.

Gustav, Matheo och Pascal satt i publiken. Evelyn spanade in trapporna bakom scen med faster Hanna.

Matheo tyckte att jag såg ut som en Ninja och frågade om jag skulle göra karatesparkar på scen eller sjunga. ”Du får se” svarade jag. Han såg och sen sa han ”Mamma, du sa jäklar”. ”Det har du rätt i, det var inte bra”. ”Näe” fnissade Matheo.

Nu är jag på stan och rekar klädsel till Guldbaggen imorgon.

Sen ska jag reka saker inför repet till samma tillställning. Roliga saker händer. Hoppas ni har en mysig söndag!

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Dagens business outfit”


 1. F skriver:

  Jag förstår vad Matheo menar med ninja, men kängorna, byxdressen och håret får mig att tänka på Black panthers och Beyonces bakgrundsdansare på superbowl (som ju var en hyllning till Black panthers). Bara en basker som saknas! Så coolt, så snyggt och SÅ respektingivande look.

 2. Tina skriver:

  Jag har aldrig tänkt på dr Martens som business, inte i de mötesrum och sammanhang där jag arbetar. Det är naturligtvis olika på olika ställen.

 3. Matilda skriver:

  Jag brukar inte kommentera men måste bara säga : WOW så snygg!! Älskar dr martens. Och ditt hår är så drömmigt! Och stylingen! Ah! Kram från Bornholm

 4. Joanna skriver:

  GSA Online search engine Ranker is best for diversifying your backlinking profile which is extremely important as I described in my article here I additionally
  utilize it for creating rate 2 and also 3 connect to index my rate 1 links and get more link juice.

 5. Lisa skriver:

  Du var grym på VK Elaine! En sann inspiratör ?

 6. Jenny skriver:

  Din stil, ditt hår ??? tack för härlig stil inspiration!

 7. Malin skriver:

  Shit sååå fantastiskt bra du var på VK,
  Tusen tack???

Lämna en kommentar