Varm i bröstet


Jag vaknar upp av kärleksljud. Min mamma läser för Matheo, Gustav knåpar i köket med Evelyn och min gosiga bebis sover bredvid mig. Hon blev så glad igår när vi kom hem med en lyxig goodiebag till henne från Ellegalan. Gustav och jag hade det riktigt bra där men lite mycket i skallen. Både han och jag såg stirriga ut och sa ”Nu måste vi njuta” sen började vi bara garva. Det är för mycket som står på spel nästa vecka för att man ska kunna njuta. Men tacksamma, det var vi. Vi, trötta småbarnsföräldrar, fick ju bli så fina.

Så här fin blir man inte av sig själv. Eller jo, Gustav blev. Men jag fick hjälp, mycket hjälp, haha. Min älskade kusin Wendy sa vad jag skulle ha på mig – klänning ByMalina och skor Other stories. Niklas Berglind och Star Studios försedde mig med vackra smycken av Emma Israelsson. Håret fixade min älskade Deshimona på My Sisters hair. Och sminket bästa Sanna på tv4.

Det var ett tillfälle Gustav och jag släppte allt och garvade loss. Det var framför en photobooth som Synsam hade.

Tack Elle Sverige och Micael Bindefeld för en underbar kväll!

/Elaine, kliver i sina mjukisar för att äta frulle med familjen.

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Varm i bröstet”


 1. Johanna skriver:

  Ni e så fina! Men nu e de nog länge sen vi fått nån husuppdatering!!

 2. Malin skriver:

  Hej! Jag har en fråga som jag skulle vara väldigt tacksam om du kunde svara på. Du och din man Gustav ser väldigt kära och nöjda ut med ert förhållande. Jag har träffat en kille som jag kan tänka mig leva med resten av mitt liv men redan efter ett år har vi börjat bråka då vi är så olika. Hade du och Gustav kriser? Hur går det att lösa tror du? Du är en förebild för många, ska du veta.

 3. M skriver:

  Om jag skulle föreställa mig hur Jesus såg ut så skulle jag se Gustav framför mig, nu när han har detta fina skägg & långa hår!

 4. You could make use of the discount rate code HostingTavern” for $50 off if you make a decision to acquire and also make use
  of along side GSA.

 5. Amanda skriver:

  Så fin du är!

 6. ErikaJ skriver:

  Riktigt snygg klänning!

 7. Hilda skriver:

  Gustav ser också bra ut. Men när jag tittar på dessa foton av er så ser jag bara dig! Wow vad du är fin!

 8. Jenny skriver:

  Ska bli kul att se det tillfället där du gör som din make, går ur duschen , tar på dig och sen går på gala. Kvinnor behöver inte göra sig fina för att ”duga” . Vi måste våga bryta det mönstret. Men ibland är det kul. Älskar din blogg Elaine, you rock!

 9. Johanna Håkansson skriver:

  Din mamma verkar vara så himla snäll 🙂 kul ni var på ellegalan, inte alls avis ?. Ni var jätte fina ?. Jo en fråga. På din instagram storry tycker jag din vagabska mat ser så god ut ???. Har du recept eller hie gjorde du det med morötsbirar som kokar med gröna ärtor o nån sås eller vad det är? Vad är det? Hur gör du? Ser grymt gott ut ❤️❤️❤️. Kram

 10. Jenny skriver:

  Så jäkla snygga! Ditt hår, din klänning! Wooow! Som en drottning ?

 11. Sofia skriver:

  Har jag missat något? Vad står på spel nästa vecka?

Lämna en kommentar