Stolt över mig själv


Jag hann med så mycket igår trots att jag var så stressad att jag kunde kräkas. Men jag fixade det. Det enda som halkade efter var träningen. Har burit på träningskläder i två dagar utan att ha kunnat åka till gymmet. Jag har fått en del akuta uppdrag som är väldigt roliga att göra, men med rätt pressade kunder. Det kommer bli bra allting. Sitter med en kaffefläck på byxan och en varm känsla i hjärtat.

Jag ska föreläsa och förskolebrevet för Nynäshamn. Håll tummarna för att jag håller ihop det. Jag vill ju vara professionell men blir så känslosam när det gäller utsatta barn. Skulle vilja krama Woody Allens dotter och ge honom en spark på lårhalsen, gärna så att den går av.

Igår ägnades morgonen åt att skriva ett tal, agera taleskvinna (den var jag inte beredd på) för svåra besked i ett sammanhang, ge en målare nycklar till mammas lägenhet och dirigera honom hur lilla hallen skulle målas hos henne (det blev fint)

Sen var det bara att ta det där skakiga mötet och sen gå tillbaka till kund med goda nyheter. Så jäkla härligt. Sen blev det att hämta en potentiell klänning hos Niklas Berglind.

Innan det bar av för föreläsning precis i närheten av hans showroom och kontor. Väl på föreläsningen kom jag på att jag varken mjölkpumpat brösten eller skrivit krönikan till GP som hade deadline 13.00. I pausen försedde kund mig med ett amningsrum så jag pumpade tutten i ens handen och skrev krönikan i den andra. Det kan ni Göteborgare tänka på söndag när ni läser mig krönika?.

Efter föreläsningen så kom jag på att jag inte hade ätit eller tränat. Två saker jag hade planerat, särskilt äta. Men jag hade ett möte med världens bästa Elcim angående partiledarintervjuerna nästa vecka. Säpo vill veta plats och det var inte helt solklart än. Vi skrattade över stressen men har ordnat det idag och kan lugna säpovakterna.

Sen mötte jag upp min älskade man som hade värmt ärtsoppan jag gjort dagen innan. Helvete vad god den var. Den åt jag på väg till Långbrodalsskolan som ju hade informationsmöte.Jag vågade ställa alla de obekväma frågorna även denna dag. Sen blev det att åka hem till barnen som jag saknat mycket. Det är mycket jobb dessa dagar. Men ikväll blir det årets andra dejt med Gustav på Elle-galan.

Jag har tänkt att smygstarta minimalisttänket faktiskt. Jag har en del plagg i min garderob som både blir ett statement och en fierce kombo. Ni ska få se lite senare. Puss!

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Stolt över mig själv”


 1. Erika skriver:

  Hej Elaine, kan du ge tips på några av de där obekväma frågorna. Skulle vsra så nyttigt att ta med sig nästa vecka när vi också ska på infomöte inför höstens skolstart för vår 5-åring. Tack för allt du gör!! Kram Erika

 2. Hannabanana skriver:

  Kom att tänka på en sak, ni har ju idrottsbrevet, förskolebrevet och särskolebrevet. Kommer det ett skolbrev framöver? Jag skickade förskolebrevet till min hemkommun och de håller på att implementera det. Jag tänker att då slipper varje enskild förälder ställa alla obekväma frågor. Ingen press, utan mer en undran. Ni gör ett fantastiskt jobb!

 3. Hanna J skriver:

  Herregud vilket schema! Vad grym du är! Kram från en fellow vegan

 4. Lina skriver:

  Hej, du har säkert redan sett detta. https://www.nspcc.org.uk/preventing-abuse/keeping-children-safe/underwear-rule/ Såg det komma upp på tvreklam här i Skottland häromdagen och tänkte på dig! Snart kanske vi ser dig och din kampanj på tv med ett barn i reklamen som pratar om hur att lära sig integritet är det mest självklara som finns! Ha en fin helg!

 5. Malin skriver:

  Snälla ge recept! Vegan i 8 månader och behöver akuta mattips! Så insnöad på sötpotatis – ärtor låter himmelskt!

Lämna en kommentar