Ni är så jäkla snälla


Ni har gett mig tusen tips oavsett om ni är anhängare av veganskapet eller inte. Trots att jag renoverar ett hus och vill bli minimalist så stöttar ni mina tankegångar trots att jag har en bit kvar. Man ska väl krypa innan man börjar springa. Jag har hittat en massa olika recept och lagar mar för fulla muggar hemma. Jag, en analfabet i både kök och matbutiker, har lärt mig massor på bara fyra dagar. Skillnaden i storlek på besprutade grönsaker och ekologiska svenska. Maj gadd. Jag har inte sett det förut för jag har inte ens sett åt grönsaker. Nu äter jag veganskt. Haha. Jag trodde jag var den sista.

Bilden har inte med inlägget att göra mer än att den är fin på mamma, lillebror och mig. Tagen i Brasilien i slutet av 80-talet.

Tack för att ni är så förstående och fina. För att ni inte dömer utan istället hjälper mig på traven när det behövs. Jag är så tacksam.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Ni är så jäkla snälla”


  1. Maria N skriver:

    Jag blir så inspirerad av dig så tack för det! Så fin bild. Jag önskar att jag hade bilder på mig, min mamma och syster från när vi var små. Livet var kaotiskt på den tiden så vi har några enstaka bilder men inga på oss alla tillsammans. Vilken skatt att ha det!

  2. Anna skriver:

    Ett tips är att följa Sanna Bråding på blogg och instagram. Hon lägger ut veganrecept som ser väldigt goda och lättlagade ut.

Lämna en kommentar