Gott nytt


Detta är året jag förhoppningsvis blir vegan och förändrar min livsstil till något som kroppen kommer må riktigt bra av. Det ska bli intressant att se hur träningen svarar på detta. Jag är lite nervös faktiskt!

Det är även året då jag varit tillsammans med denna man i tio år.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jag tycker han är så het i sitt långa hår och skägg. Juckar på hans ben (mentalt).

Det är året vi flyttar in i vårt hus. Idag är det exakt fyra månader kvar. Nedräkning faktiskt. Helt underbart. Om 8 veckor kan jag beställa hem möbler.

Det är året jag får träffa alla partiledare.

Året jag kommer kunna göra 10 chins – helvete vad coolt! Och mycket mer.

Jag ska visa er hur det gick med förra årets mål och de nedskrivna för 2018. Jag köper alltid papper och en glittrig penna för målen. Varje år sedan2001.❤️

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Gott nytt”


 1. Diana skriver:

  Gott Nytt år finaste Elaine. Tack för allt du kämpat för barn och kvinnor. Hoppas du får ett kanon år privat och arbetsmässigt. Gott nytt 2018

 2. Johanna skriver:

  Gott nytt år <3

  Tack för att du delar med dig!

  Äter barnen mycket vegetariskt och veganskt? Eller gör ni olika mat till hela familjen?

  Vegetariskt älskar jag, veganskt däremot är inte min grej… kanske ovana och att jag kan för lite. Men jag är nöjd 🙂 Däremot är jag inte det minsta vegetarian som gravid haha..

 3. cass skriver:

  Gott nytt år Eleine ?
  Såg att du köpt den ekologiska Otaly mjölken. Nu när du ska bli vegan (Heja!!) så finns det ju vissa saker som man kan få brist utav. Kalcium är en av dom. Otalys mjölk som är ekologisk är inte berikad med Kalcium, medans den icke ekologiska är det. Man får nämligen inte kalla den ekologisk om du tillför något. Så i det här fallet så rekommenderar jag att du kör på den icke ekologiska ? kram

 4. Maria skriver:

  Förstår att alla menar väl men vi kan väl försöka att inte hetsa kring olika näringsbrister när andra vill utesluta kött och mejeriprodukter? Om man äter allsidigt, även som vegeterian eller vegan, är risken liten att man ska drabbas av brist på olika vitaminer och mineraler. Köttätare som äter ensidigt kan också drabbas av olika brister. Det man behöver tänka på som vegan är främst b12, kroppen har svårt att tillgodogöra sig vegetabiliskt b12 och det är därför bra att ta tillskott av det.

  • Johanna skriver:

   Hetsa, uppfattar du det så? Vad tråkigt. Elaine har ju skrivit mer om att hon vill bli vegan och veta mer och då kanske spdan fakta är bra att höra, även om hon kanske vet det. Sen finns det ju många som kanske vill haka på utan att vara lika pålästa och vilken tur om de då ser kommentarsfältet här… 🙂

  • cass skriver:

   Eleine har ju skrivit att hon ska grotta ner sig i näringslära, vi är många som tycker det är intressant så då tkr jag vi kan få diskutera det utan att någon ska påstå att någon hetsar?

 5. Ebba skriver:

  Ni som är veganer, läser ni på innehållsförteckningen vad ni äter?
  Hur mkt havre är det i oatlys havremjölk?
  Och varför äter många veganer en massa halvfabrikat?

  • Martha skriver:

   Lagar all mat från grunden. Allt. Havredrycken använder jag ej som att få i mig havre,däremot till en del matlagning/bakning. Inga konstigheter.

 6. […] Elaine har ju gått med på sin blogg att hon ska bli vegan 2018 och bara dricka vatten som enda vätska.  Det lät ju jättebra, ända till jag såg det här inlägget på Facebook….. NÄÄÄÄJ!!! ELAINE!!!! DON’T DO IT!! Vi vill inte förlora dig än! Du har mycket mer än tre år kvar för att förgylla jorden med din närvaro! Här! Ta en köttbulle! […]

 7. M skriver:

  Hur tänker du kring beställa nya möbler vs minimalist? Är det för att möblerna ni har inte räcker till?

Lämna en kommentar