Mårten och Per


Vilken fin jobbdag jag har haft! Jag fick prata kärlek med nyförlovade Mårten Andersson och elaka människor med Per Holknekt.

Jag berömde Per för hans fina krönika till Alex Schulman. Den var så omsorgsfull och kärleksfull i ett sammanhang där Alex varit en röv mot så många.

Per Holknekt: ”Om detta når dig kära lillebror. Du är grym. Smart. Dribblig. Inte jättesnygg, precis som jag. Men fullt ut tillräcklig.

Jag sa det till Per att: Jag beundrar dig att du kan vara så fin i det där. Själv vill jag bara bita ifrån åt elaka personer och ber dem dra åt helvete.”

Per: Jag med, men jag försöker att görs annorlunda.

Jag: Men att han påstod att jag gör vad som helst för att stå i rampljuset, som att blotta min barndom.”

Per: Han föraktar det han tror han ser i dig men som han använder själv.

Jag: Sin barndom?

Per: Exakt.

Jag: Det har jag aldrig tänkt på.

Vi hade ett långt och fint samtal att hur de folk avskyr hos andra kan vara egenskaper de egentligen besitter själva. Sen kramades vi och jag önskade lycka till på stundande bröllop. Irritationen över Schulman släppte när jag såg att Matheo hade lämnat två legobitar i min plånbok❤️.

Jag: Matheo, lämnade du lego i min plånbok.

Matheo ler: ja.

Jag ler: Varför då?

Matheo: Jag tycker det var kul.

Jag: Det tyckte jag med.

Älskade unge❤️

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Mårten och Per”


  1. F skriver:

    Fast näe… Jag ser absolut inget kärleksfullt i Pers text till Alex. Verkligen ingenting. Det han gör är ju inte mycket bättre än vad Alex håller på med… Att offentligt skriva att Alex hatar sig själv osv gör han enbart för att ”dra ner byxorna på honom” och ge igen. Fanns en faktisk omtanke så hade han inte skrivit det i en krönika för hela Sverige att läsa, utan tagit det med Alex enskilt. Jag försvarar inte alls Alex och jag kritiserar inte nödvändigtvis Per, men kärleksfullt och med omsorg? Nej, det kan jag bara inte hålla med om.

Lämna en kommentar