Min väska


Eftersom Evelyn är sjuk med ögoninfektion så är det svårt för Gustav och Pascal att följa med till Gnesta. Så det blev att ha med bröstpumpen istället. Men alltså min ”ordning” i väskan. Jag försöker inte ens att stänga den.

Nu blir det PT-pass med Byffe och sen hem till bebisarna❤️. Jag är precis klar med min workshop i Gnesta!

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Min väska”


 1. Henrik skriver:

  Hej Elaine,
  Nu har jag läst en till av dina böcker, Vardagsmakt. Tidigare har jag läst Härskarteknik. Måste bara få ge dig en stor eloge för böckerna, sjukt bra! Jag har alltid tänkt att det skulle vara kul att fördjupa mig i retoriken och att läsa dina böcker spär verkligen på den önskan.
  Grymt imponerad hur du får avancerad retorik att låta så vardaglig och enkel, att du ger så bra och konkreta exempel som är lätta att relatera till.
  Som sagt vill jag bara framföra min största beundran inför dina verkligt imponerande framgångar.
  /Henrik

 2. Hanna skriver:

  Hej Elaine, måste bara påpeka att dagens version av reklam på din sida slår alla tidigare irritationsrekord. Din text ligger som ett smalt band mitt på sidan (jag läser på dator) och efter rubrik och fem rader text väller det in en gigantisk Newbie-reklam över hela skärmen. Reklambilden tillåts ta upp hela skärmbredden, ca 4 ggr så mycket plats som din faktiska blogg. Var omöjligt att följa med i detta inlägg och läsa på ett vettigt sätt.

  Jag älskar att följa dig då du blandar härligt familjeliv med bra diskussioner och funderingar, men är så vansinnigt trött på mama-portalen att jag tyvärr börjat besöka dig mer och mer sällan.. Så himla synd! Kan ni inte göra något åt den här reklamen som bara äter upp bloggen? Testa gärna själv att logga in och läsa din blogg från en dator och se hur du tycker det ser ut.

  Kram!

  • Trebarnsmamma skriver:

   Håller med om att reklamen här på bloggen är otroligt jobbig nu följer jag inte bloggen slaviskt men det gör i allafall att jag drar mig för att gå in och läsa bloggen.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Ledsen för det ska ge feedback till it-avdelningen

 3. Sabina skriver:

  Hej bästa Elaine,

  En liten konstig fråga kanske men vad jobbar Gustav med? Så fantastiskt att han kan följa med på dina jobb. Drömmen är att själv ha min man vid min sida till vardags vid mammaledighet.

  Skulle va kul å veta hur man på bästa sätt kan kombinera jobb och samtidigt spendera tid med familjen under en viktig period.

  Kram <3

Lämna en kommentar