Det går fortfarande framåt


Jag börjar verkligen komma in i den nya boken. Jag har varken kontrakt eller deadline klar, men jag skriver som att allt vore signat och klart. Jag vill nämligen ha så mycket jag bara kan gjort innan årsskiftet. Nästa år är ett av nyårsmålen att ge ut denna bok. Jag fick feedback igen från John och jag lär mig massor. Jag är så pirrig och lycklig att det inte är klokt.

På kvällarna när barnen sover har jag högläsning för Gustav och även han ger feedback oftast på detaljerna – han är en blå personlighetstyp för er som kan personlighetstest. Det är perfekt för mig som är mer rödgul.

Jag hoppas så innerligt att boken blir bra och att jag kan skapa förändring via den. Den och kombinationen Treskablinoll kommer vara en osannolik kombo men jädrar vilken skillnad det kommer göra i världen. OM det går igenom. Håll tummarna. Jag är helt inne i mina karaktärer i boken, så kul!

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Det går fortfarande framåt”


 1. L skriver:

  Så spennende! Jeg holder på med det jeg håper kan bli min første bok. Det blir spennende å se hvordan det går 🙂

 2. Elisabeth skriver:

  Men alltså HUR hinner du med allt!? Jag är så sjukligt imponerad av allt du gör och orkar med om dagarna. 3 barn, husrenovering, träning, jobb på olika platser och dessutom ditt stora engagemang i otroligt viktiga frågor + umgås med vänner och sätta familjen först. Och skriva en bok till på toppen av det? Snälla skriv ett inlägg om hur man hittar energi och tid till allt det under dygnets 24 timmar? Själv är jag nöjd om jag hinner tömma diskmaskinen under min dag som föräldraledig med bebis……typ på den ambitionsnivån just nu… 😀

 3. Lite apropå Elisabeths kommentar så är jag nyfiken – huuur ser skrivprocessen ut för dig? När/hur hittar du tid för att skriva eller skapar du tid för att skriva? Och får det till en rutin som sker varje dag? 🙂 Supernyfiken på detta!

  Och liksom hur kan du prioritera det när det inte finns deadline eller kontrakt? Obs, menar inte som en pekpinne att du inte borde utan bara hur du övertalar dig mentalt. För jag kan känna att om jag skulle börja skriva på min bok skulle det kännas som om jag alltid egentligen kunde lägga tid på annat ”viktigare” – som hjärnspökena skulle försöka intala en alltså 😉

 4. Johanna skriver:

  Du skrev om personligheter för länge sen, så glad när jag läste ”..av idioter” för då förstod jg 😀

  Jag är en sådan svår typ haha, rödblågrön. Lite allergisk mot gula. Eller – som vänner är de fantastiska… men närmare än så, som familj, blir jobbigt. (Haha jag älskar min rödgula sambo <3 formulerade mig dåligt. Inte allergisk mot dem, blir bara frustrerad ibland..) och där stod att gult och blått är svåraste kombon. Förstår det, alltså.. phew..

  Men ni verkar vara ett underbart par <3 Det kan vi också vara 🙂

Lämna en kommentar