Saknar tiden och bloggen en smula också


Jag scrollade igenom min förra blogg och blev alldeles nostalgisk. Som när jag tränade trots att jag var bakis, detta 2013.

Bakis men duktig för jag tränade ändå. Hur kul jag tyckte det var ser man på min min.

Sen farmor Inger och Matheo som hade samma frisyr.

Jag saknar henne. Saknar den bloggtiden till viss del. Men vi har det bra här också. Egentligen är skillnaden att jag har mindre tid. Vi kändes så tajta då kanske för att vi var färre? Jag vet inte. Men jag är glad att ni är här.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Saknar tiden och bloggen en smula också”


  1. När man påminns om den egna plattformen så kan jag också sakna. Så mycket mer användarvänligt på den sajten och behagligare läsning <3 Jag kan bli din webb- och bloggsidekick om du byter tillbaka – dra in den bästa sortens samarbeten och se till att du drar in minst lika mycket som här hos Mama (både i trafik och pengar) – bara säg till 😉 :*

  2. Therese skriver:

    Jag saknar också den gamla bloggen!! Vet inte om det bara var att vi var färre, men den är varmare på något sätt. Designen är mjukare och trevligare, den var bättre anpassad för att kommentera också. Bättre typsnitt, och avatarerna! Saknar monstren!

Lämna en kommentar