Ni visste inte då, men ni vet nu


Ett blogginlägg från 2013

Jag är så glad att ni har blivit räddade från det helvete som dessa äckel till pedofiler utsatte er för. Om jag var 100 personer så hade jag adopterat varenda en av er. Skyddat er och förklarat att saker och ting blev fel, mycket fel . Nu är ni hos en mamma som kommer skydda er och även om jag inte kan läka precis alla sår som ni fått. Även jag inte kan göra om er urusla start i livet så vill jag ge er världens bästa fortsättning. Älskade barn. Jag älskar varenda en av er. Så oskyldiga och så i vuxnas händer.. En vacker dag ska jag viga mitt liv åt att hjälpa sexuellt utnyttjade barn. Jag kan inte tänka mig något värre. Och eftersom jag har ett så djupodlat hat mot dessa vidriga jävla monster till fanskap. Kan jag ta all den energin till att hjälpa dessa barn, då kan jag fan göra stordåd.

Alla ni som läser detta, håll ögonen öppna och lär era barn integritet.

/Elaine, ska göra stordåd åt dessa barn.”

Tänk att folk inte visste vad som låg bakom detta engagemang och att jag skulle vara här 4 år senare med bokade möten med nästan samtliga partiledare i Sverige. Bara för barnrättsfrågan. Det är början på stordåd. Nu jädrar!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Ni visste inte då, men ni vet nu”


 1. Olga skriver:

  Kanske du ska påvisa något stordåd först innan du börjar skryta?? Och kanske invänta beröm och utmärkelser och inte hävda din påmålade storhet innan vi andra faktiskt sett att du utgjort någon faktisk skillnad för något barn?! Du borde ta och tagga ned lite (eller mycket) och genomföra något utav alla dina fina ord om hur du är en ”barnrättskämpe” först innan du börjar gapa om din egen förträfflighet.
  Än så länge är du bara någon som snackar snyggt om detta med barns integritet och förskolebrev, och att snacka går ju som bekant.. lyft fram något barn som du har räddat med alla dina snygga ord!

 2. MD skriver:

  Klockren kommentar Olga och huvudet på spiken.
  Jag hade inte kunnat skriva det bättre själv.
  Tack för dina kloka ord de behövs verkligen

Lämna en kommentar