Bibliotek i all ära


Nu när det vankas vinter så är det mysigt att vistas på bibliotek med barnen, men desto mysigare att ha ett bibliotek hemma. Bokstund med barnen tycker vi är viktigt därför känns detta samarbete riktigt bra i magen.

Bookbox Kids är en box med böcker som du kan beställa hem och anpassa böckerna till barnens ålder. Här har jag beställt en till Evelyn och en till Matheo. Att läsa med barnen är en väldigt central del i vår lilla familj. Matheo älskar den stunden, Evelyn med trots att hon kanske vill bläddra snabbare än vi hinner läsa. ? Förutom att mobilparkering är obligatoriskt hos oss så är även högläsning för barnen det samma

Jag valde ålder för böckerna sen kommer de en gång i kvartalet som överraskningar vilket gör att lässtunden blir något roligt att se fram emot när det kommer förpackat så. Det är en prenumeration av nyutkomna och könsneutrala böcker och sista beställningsdag för julens box är 12/12. Så passa på nu! Gör 2018 till läsaråret så kan vi ha som en sorts bokklubb där vi utvärderar böckerna. ? Jag tror oavsett att det är en jättebra julklapp!

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Bibliotek i all ära”


 1. Vis skriver:

  Undrar just hur det gick idag i Södertörns tingsrätt avseende den otroligt avskyvärda gruppvåldtäkten i Fittja. Upp till 20 invandrare som våldtog en kvinna. Må de straffas till fullo och sedan utvisas!

  • Elsie skriver:

   Jaha, var någon av förövarna kvinna? För annars lär den gemensamma nämnaren män var den enda värd att prata om.

   • Vis skriver:

    Sök på Flashback så ser du att faktumet att de var män inte är den enda gemensamma nämnaren värd att nämna. Abdullah, Mohammed…..

    • Elsie skriver:

     Nu vänder jag mig inte till Flashback för fakta.

     Det jag menar är att även om de alla skulle vara invandrare så är det viktiga – om en nu verkligen bryr sig om offer för sexuellt våld – att konstatera att det är män, den här gången också. Vad ska vi göra åt mäns våld?

     • Vis skriver:

      Nej, minst lika viktigt är att människor kommer till Sverige och begår brott här. Sverige har problem med män, svenska män, men vi behöver inte invandrare som kommer hit och ökar problemet. Du kan fortsätta blunda för fakta om du vill.

  • ErikaJ skriver:

   Man blir så arg att man kokar inombords. S0 sjukt avtrubbade människor som aldrig kommer bli en del av vårt samhälle.

 2. Maria skriver:

  Hej Elaine, jag jobbar på en arbetsplats med bara män. Jag älskar mitt jobb och mina arbetskamrater. Men… sen metoo haglar skämten in. ”Vad fin du är i håret idag eller Gud får jag säga så eller blir jag anmäld då”? Jag tycker inte dessa skönt är kul alls ich idag blev jag lätt frustrerad men kände att jag ändå hanterade det fel. Så jag sa det är väl ganska stor skillnad på att ta någon på rumpan och att säga att man är fin i håret. Eller?! Hur ska jag säga till på ett vettigt sett att jag inte tycker deras skämt är roliga alls?

  • wigwag skriver:

   Det är trakasserier. Anmäl till chefen och namnge de som återkommande besvärar dig med dessa dumheter. Du har ingen anledning som helst att lägga energi på att bemöta idioter. Ignorera och anmäl är mitt förslag. Och händer inget då så vänd dig till facket.

 3. Madde skriver:

  Kan du inte visa vilka böcker du fick i deras paket? Hur många och vilken ålder du valt? Eller är böckerna på bilderna bara rekvisita och du inte fått något eget paket än?

 4. Emilia skriver:

  Hur går det med din vigselring?

Lämna en kommentar