Åh Pascal


Vår barnflicka som brukar hänga med mig och Pascal på jobbdestinationerna ringde sig sjuk igår. Så idag är första dagen jag åker till en annan stad utan Pascal. Bröstpumpen är dock med. Men herregud vad blödig jag blev av att säga hejdå. Jag var tvungen att krama alla barn extra hårt idag och säga hur mycket jag älskade dem, sen började jag storböla i Gustavs famn. Han log och höll om mig med tröstande gulligull ord.

Kan man tatuera in känslan av en puss på ens barns kinder så de kan få fram den när de behöver? Jag tänkte på alla de mammor och pappor som av sjukdom tvingats lämna sina barn alldeles för tidigt. Tänk vad man vill att ens barn ska kunna kapsla in den där kärleken man inte kommer kunna vara där att ge sen. Usch nu börjar jag böla igen. Jag är ju bara borta nio timmar, men jag tänker på de som är borta en livstid.

Pascals kinder är förhoppningsvis fortfarande varma av mina pussar när jag är hemma igen. Men nu är det jag och bröstpumpen som hänger. Det där hade jag nästan glömt bort. Hoppas inte den låter för mycket. Vart ska jag mjölka mig själv? Toaletter? Det ordnar sig. Måste dock be kund om ett rum där jag kan pumpa. Oh well! Det blir en bra bloggdag idag då jag inte har en Pascal hängandes vid mitt bröst. Ska till och med unna mig att träna innan föreläsningen när jag landar i Helsingborg.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Åh Pascal”


 1. Emi skriver:

  Hej! Hur gör du för att kunna träna runt hela Sverige? Har du ett kort till en gymkedja med gym runt hela Sverige eller får du träna på hotell etc? Vore intressant att veta för jag tycker att det är lätt att missa träningen när man inte är hemma.

  Hoppas du får en fin dag idag!

 2. Caroline skriver:

  Nu började jag gråta igen. Är hemma med min tre veckor gamla bebis, imorse lämnade min man vår tvååring på förskolan och jag kom på att jag inte pussat storebror innan dom gick iväg. Panikgrät i en halvtimme, kände mig helt värdelös. Tänk så glömmer han bort mig på förskolan nu? Usch va knäpp man blir av alla amningshormoner ? Kram

 3. Denice skriver:

  Antar att du inte sett senaste avsnittet av Sofias änglar. En mamma som dör alldeles för tidigt. Hon visste om att hon skulle dö och skrev därför födelsedagskort och julhälsningar till barnen fram tills dom fyller 20år. Och ena dottern som även hon var sjuk och blivit blind har hon läst in ljudfiler istället så att hon kan höra sin mamma. Hello Gråtkalas i en timme, så hemskt men samtidigt så himla fint. ❤

Lämna en kommentar