När luften går ur en


Ibland orkar man inte. Planen var att träna när jag hade landat i Sthlm igen. Det ska ju ge energi. Men när man inte har något att hämta av så är det verkligen träning i uppförsbacke, herregud vad det tog emot. Så pass att jag blev lättad när minisats ringde för att Pascal ville bli ammad. Jag avbröt träningen och gick dit.

Jag är nog trött sen gårdagens festligheter. Sen kröp Matheo ner hos mig och Pascal i natt så jag sov väl sådär. Flyg tidigt, svara på mejl, blogga för dagen, preppa föreläsning och Chefsduellen, landa i Göteborg och prata med kund, sälja böcker efter föreläsning samtidigt som jag ammar Pascal, svara på mejl på väg hem, träna… nej jag orkade inte. Jag flyger till Helsingborg imorgon och känner jag jag mentalt redan gör mig i ordning för att åka dit trots att jag mentalt borde vara i sängen. Det är ingen vidare bra dag idag.

Fast om jag ska tänka som Matheo så har jag tre bokningar med Sveriges partiledare, Centern, KD och SD är klar. Nu håller jag tummarna för resterande. Sprang in i Annie Lööf på Kvalitétsmässan i Gbg idag, det var kul. Ja så fick jag smink på plats när jag landade i Göteborg. Också skoj. Så drack jag gott kaffe och fick en massa beröm. Börjar redan må bättre?. Det var dagens träning – den för hjärnan att tänka positivt. Nu måste jag stretcha smilbanden! 😉

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “När luften går ur en”


 1. Tina Martin skriver:

  Det kan ju bli lite övermäktigt att hinna och orka allt, hoppas du får vila ordentligt i natt!
  Vad händer i Helsingborg? 🙂

 2. Jannike skriver:

  Lämnar du bebis på minisats? ??? katastroftänkare som jag är, hur vågar du det? ??

 3. Anna skriver:

  Om man har stressat mycket(vet ej hur länge), men när stressen har blivit skadlig för kroppen så Förvärrar man det med tung träning. Få vill erkänna hur mycket de stressar. Nån dag är väl ingen fara men fort rullar det på.

 4. PE skriver:

  Tack för att du tog dig tid igår på mässan, och återigen ett stort tack för att du tar kampen för barnen i alla lägen ❤️

Lämna en kommentar