Min upprättelse!


Vilken dag det var igår. Träffade upp bästaste gänget för att filma för Min upprättelse. Jag var där i egenskap av Treskablinoll. Cissi wallin och Elcim styrde allt.

Jag är nyförlskad i Cissi, har jag sagt det? Jag  är alltid lite avvaktande med folk innan jag släpper in dem, men fan vad mitt hjärta bankar för denna kvinna. Hur hon använder sin plattform för att göra världen till det bättre. Usch blir gråtfärdig bara jag skriver detta. Jag kommer aldrig glömma när vi höll varandras händer och klev upp inför metoo manifestationen på Sergels torg den dagen, då revolutionen tog fart! 

Idag ska vi ses för att testa kläder till Mamagalan på måndag. Men först ska jag hålla en retorikkurs nu på morgonen. Sen har jag en föreläsning i eftermiddag och efter det blir det träning och fredagsmys med familjen❤️.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Min upprättelse!”


  1. Maria skriver:

    Jag saknar hennes blogg!

Lämna en kommentar