Dagens Matheo


Matheo: Mamma, jag vet vad jag ska bli när jag blir stor!

Jag: Berätta!

Matheo: Jag ska bli sångerska, konstnerv, polis och så ska jag bli rik!

Jag ler och har inte hjärta att korrigera konstnerv, vilket bra ord ändå. Att ha lite nerver för konst?

Foto från Brasilien 2012❤️

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Dagens Matheo”


  1. Johanna skriver:

    Gulligt!

    Skulle vara intressant över om du reflekterade kring dina olika roller samt tiden du får med dina barn. Vet att du inte ville resa iväg så mycket när trean väl kom. Hur upplever du nu? Trivs du i alla roller och får du nog av alla delar? (Mvh mamma som älskar att jobba 60% men som sen inte vill lämna hemmet för jag vill bara vara med mitt barn….. osunt enligt några, härligt enligt mig… men önskar jag behövde mer egentid utan att känna skuld, typ)

Lämna en kommentar