Första barnet vs tredje barnet ?


Äter lunch med Soraya och Bianca. Man ser vilka fötter som är Biancas och vilka som är Pascals.?

Pascal har storasysters strumpor, en av varje❤️

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Första barnet vs tredje barnet ?”


 1. Eva Danielsson skriver:

  1. Jag vill inte vara offentlig i detta forum, då jag haft en chefsbefattning i Älvsjö i ett 20-tal år. Har bott och arbetat i Älvsjö, haft egna barn i förskola och skola. Varit chef för förskolor och skolor.
  2. Tala med Din kusin (som jag varit lärare för på mellanstadiet)Klok kvinna.
  3. Välj en förskola nära Ditt hem och där Dina barn kan tänkas gå i skola efter förskolan. Då får de tryggt med sig kamrater för förskolan till skolan.
  4.Välj en vacker miljö. Mina barn gick i Långbropark. Underbara utflykter i skogen intill och pulka och skidutflykter utan att resa med buss.
  5. Välj vem som är chef på stället! Det är ett mkt viktigt val. Hen kan göra underverk med nästan vilken förskola som helst. Jag tror jag kan tipsa om vilka som är bra, även fast jag nu bott i skåne 10 år.
  Lycka till!

 2. Haha alltså. Min första tanke var – är tredje barnet alltid mindre? Pga tyckte fötterna såg mindre ut. Men insåg sen att du såklart menade outfiten… Coola sneakers ju! 😉 Men strumpor kanske räcker? hehe

Lämna en kommentar