Patrik och Meryem


Meryem och jag konverserar 2007.

M: Du och Berivan träffar killar hela tiden Elaine, förstår inte varför det går så trögt för mig.

Jag: För att vi nappar fula fiskar och äter upp dom, du är mer kräsen. Den du hittar kommer vara perfektför du lär dig från våra misstag.

Meryem ler: Ja, jag lär mig en del och sen gillar jag inte drama.

Hon träffade honom för snart två år sedan. Och det var ingen ful fisk hon fick på kroken. Tvärtom. Så fantstiska bilder och så vacker hon är och Patrik är så stilig!

Man ska verkligen välj vist för vi snackar en person som blir pappa till dina barn. Vissa människor borde inte få barn. Meryem har valt den perfekta livspartnern och pappan till hennes barn.

Och Patrik har fått en diamant.

Här är Meryem med sin lillasyster Josefin❤️. 

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Patrik och Meryem”


 1. Johanna skriver:

  Tack meryem för att du låter Elaine dela med sig! Grattis, det strålar om er! Älskar för övrigt din klänning, tiaran, blommorna.. allt! Skulle önska höra mer om det syrianska bröllopet 😀

  Och elaine en så fin vän du är <3

 2. Linn skriver:

  Mitt största grattis till Meryem och Patrik! att de är ett vackert par är ju inte svårt att, och efter att ha följt bloggen i rätt många år kan jag inte tro annat än att Meryem är en fantastisk person och vän ❤️

 3. Elin skriver:

  Hurra för kärleken ❤️

 4. F skriver:

  Blev lite rörd av det här… Dels för att Meryem verkar vara en så himla fin person, dels pga att jag är i samma sits som Meryem var, alla mina vänner hittar killar utan problem, medan jag inte haft ett enda seriöst förhållande i mitt 29 år långa liv. Ibland tappar jag verkligen hoppet och blir så stressad över att jag är i en ålder då allt ”ska” trilla på plats, vänner gifter sig och skaffar barn, men det händer inte för mig. Skönt att se någon som verkar så härlig som Meryem visa att det inte är kört 😀

  • Milla skriver:

   Precis samma sits för mig, fast ja har hunnit bli 31. Som du säger skönt att läsa att Mr right kanske finns där ute ändå.

  • Sofie skriver:

   Också singel och 29 år. Tycker det är svårt att hitta någon bra men jag har under det senaste året insett om att jag har haft mycket att bearbeta. Det har gjort att jag inte öppnar mig och jag dras som en magnet till fel killar. Trivs rätt bra nu som singel för det är läskigare att bli kär för jag blir sårad då.
   Usch det är svårt. Men ja, känner igen mig samtidigt som det blev bättre för mig när jag förstod att det handlar om djupare saker. Inte bara om andra utan om att jag inte är redo än.

 5. Sara skriver:

  Åh vad fina! Får hopp av det här inlägget, thanks for sharing! <3 För jag är Meryem år 2007 och jag närmar mig 30. Aldrig haft en seriös pojkvän (knappt ens någon oseriös) och det känns stressigt att alla andra har haft typ 10 st. Man blir ju smått galen av att fundera över om man någonsin kommer träffa honom.

  Apropå Berivan, längesen man hörde något om henne. Var hon på bröllopet? Är ni inte kompisar längre? Förlåt om det är för privat men känns som att man lär känna dig och dina vänner när man följt bloggen i så många år.

Lämna en kommentar