Tiden utan vänner och hitta din vän


 

Att sakna vänner är inget fel eller något att skämmas för. Det är inte ett kvitto på den man är, utan ett resultat av hur saker och ting är för tillfället. Jag hade inte en endaste vän en tid i New York. Jag dejtade en kille där och blev väl oerhört klängig för att jag inte hade någon annan att umgås med. Han ville bara vara vän tillslut och då var han den enda vännen jag hade. Fruktansvärt jobbigt och svårt att hitta nya vänner i en sån stor och stressig stad som New York.

Men det kan vara samma sak i Stockholm eller kanske en liten stad där det blir svårt att komma in. Så ska det inte behöva vara. Så jag tänker att vi hittar varandra härinne. Jag har gjort kompisannonser förut på bloggen och många har hittat bästa nya vänner så kul.

Vän sökes

Skriv vem du är, vart du bor och mejladress i kommentarsfältet så håller jag mina tummar för att ni är många som ska hitta varandra runt om i Sverige. GLÖM INTE ATT SKRIVA ER MEJLADRESS?

Heads up! 125 potentiella nya vänner runt om i Sverige på mindre än ett dygn! Hoppas att ni hittar varandra! Vad glad jag blir!!!

Bloggvännerna har ordet

546 svar till “Tiden utan vänner och hitta din vän”


 1. Tove skriver:

  Södra Dalarna
  Ensamstående
  Tvåårig son
  Väntar på förskoleplats
  Läker efter några svåra år

  • Tove skriver:

   Haha, hade tänkt skriva mer än så men råkade komma åt knappen! Jag tolkar det som att det skulle räcka så.

   • Josefine skriver:

    Hej! Vart i södra Dalarna? Bor i Sala ca 4 min söder om Avesta 🙂

   • Lene skriver:

    Hoppas inte det är för sent att söka vänner här!

    Så fint initiativ Elaine!

    Är ifrån Umeå-trakten. År 45+.
    Känner mig så ensam efter att kärleken tagit slut ganska nyligen. Jag är sjukpensionär och därför inte ” ute bland folk” och därmed avsaknad av arbetskamrater. Bär också på en skam för att jag inte klarar ett vanligt jobb.Har dock inte gett upp helt att jag skulle kunna tjäna mina egna pengar på mitt eget sätt nån gång.
    Dottern har vuxit upp och lever ett eget liv.
    Men jag vill nu skapa ett meningsfullt liv för mig. Skulle gärna skaffa många nya bekantskaper. Eventuellt blir vi vänner, kanske delar olika intressen eller stöttar varandra. Öppna dörrar för kontakter i vänskaplig form.
    Jag är positiv till människor med öppna sinnen. Som kan vara lättsamt smågalen och håller barnsligheten vid liv, men som ibland kan diskutera livets allvarligheter.Gärna resesällskap.Har upptäckarlust. Ärlighet är en självklarhet för mig. Gillar också alla möjliga konstnärliga områden. m.m………..m.m.
    Hoppas på många svar!
    Skriv till mig på mail: heppe.hj@gmail.com

  • Malin skriver:

   Hej. Jag bor också i södra Dalarna. Avesta kommun. Hör av dig om du vill veta mer.

  • Cecilia skriver:

   Hej tjejer! Jag flyttar till södra Dalarna i slutet av januari 🙂 Kommer att vara mammaledig tills efter sommaren så ses gärna 🙂

  • Karen skriver:

   Hej mitt namn är Karen jag bor i Kungsholmen. Jag vill gärna träffa någon mamma som bor i Kungsholmen eller här nära i city. Jag har ett barn som är 2 månader han är mycket smart min allt 🙂 Jag är från Brasilien och jag har bott här 4 år min man är svensk.

 2. Nathalie skriver:

  Vilket fint initiativ ? jag är en ganska ensam tjej på 30 år som bor i Karlskoga. Jag älskar att sjunga, fota, skratta och att äta buffé, hehe. Min mail är gustavssonnathalie@gmail.com

 3. Kristina skriver:

  27 år gammal lärarstudent. Fredrikstad,Norge. Ensamstående mamma till en flicka på 2 år. Älskar kaffe, interiör, kläder (shopping med andra ord) böcker, Jesus (du behöver inte dela den tron såklart), och den enda serie jag någonsin fastnat för är friends och jag är fortfarande fasst. 😛 Gillar att skratta men även ha djupare samtal. Är en tänkare men ingen som oroar sig, och önskar att ha positiva och lättsamma människor runt mig 🙂 är själv lättsam, flexibel och Är väldigt glad i människor.. de flesta iaf ?

 4. Linn skriver:

  Jente på 31? bor i Oslo. Trenger venner da alle mine nærmeste har flyttet langtav gårde og/eller har fått barn/får barn og er rimelig etablerte. Jeg liker trening/turer, loppis, kaffe, konserter og teater og en øl nå og da. Noen fra Oslo her mellom 25-35 omtrent??

 5. Cecilia skriver:

  Cecilia, Örebro
  29 år
  Förskollärarstudent
  2 åring dotter och man
  ??

  Cecilia.widlund@gmail.com

 6. Nathalie skriver:

  Bra initiativ ?

  Nyköping här!

  Jag saknar verkligen fina vänner att omge mig med! Flyttade till en ny stad för snart 2 år sen och har inte lyckats lära känna någon djupare. Jag är 29. Har ett barn på 11 månader och bor med min man ute på landet. Är väldigt intresserad av feminism och genusmedvetet. Hoppas finna någon som vill umgås med mig (och min goa unge). Du behöver absolut inte ha barn. Ålder spelar inte mig någon roll! Har en god vän som är 50 år! Kul vore om du är feminist!

  Hoppas få ett mail där någon kanske vill skriva med mig!

  Nathalie.Ganesha@gmail.com är mailen!

  • Jenny skriver:

   Nathalie! Kolla in den här gruppen på Facebook, den skapades efter ett liknande hitta vänner-inlägg på Lady Dahmers blogg. (Alltså det är ingen random grupp jag letade upp, är själv med i den.)

   https://www.facebook.com/groups/899271943540855/

  • Lisa skriver:

   Jag bor också i Nyköping och flyttade hit för drygt 2 år sedan! Har inte heller hittat några nära vänner och saknar det. Jag är 28 år, har inga barn men bor tillsammans med min sambo en bit utanför Nyköping. Och är såklart feminist! Låter som vi har en del gemensamt ? Jag skickar iväg ett mejl imorn!

 7. Sandra Broman skriver:

  33 åring som flyttat till Karlstad från Stockholm söker nya vänner i min nya hemstad. Här två små barn och man. Saknar att ha vänner man bara kan hänga med. Hör av er: sandra.broman84@gmail.com.
  Kram på er!

 8. Therese skriver:

  Therese,33 år boendes utanför Eslöv med min man och 5 barn i åldrarna 3-15. Just nu sjukskriven pga utmattning och depression och ensamheten utan vänner och släkt gör sig verkligen påmind nu. Intressen är familjen, hästar, god mat och bakning. Har haft ett par tuffa år sedan jag bröt med min familj och med den brytningen förlorade jag människor som jag trodde alltid skulle finnas dör som dom sagt. Som person är jag snäll,trevlig och utåtriktad. Lite av en filosof som ofta funderar på livets stora gåtor?

 9. Sara skriver:

  Fina du! Du är så mån om alla Elaine. Det är en egenskap du ska vara stolt över! ?

  Jag heter Sara, 26år & bor i Hallsberg (Örebro län). Jag är ensam. Skäms över det mest på grund av att min omgivning får det att låta som att det BARA är att skaffa nya vänner.
  För mig är det svårt. Tvivlar på mig själv men jag är en social, snäll & väldigt lättsam person. Egentligen.

  Mamma till 2, gillar att promenera, gruppträning, sjunga, laga mat & umgås.
  Min mail; s.ericksson@hotmail.com ?

  • Kristina skriver:

   Hej Sara! Jag bor i Örebro, men det är ju inte så långt från Hallsberg☺ ses gärna för en promenad eller en fika någon dag. Är föräldraledig med min 15-månaders och har även en 2.5-åring som går på förskola.

 10. Josephine skriver:

  32år gamal och nyinflyttad till Salem i södra Stockholm. Bor med man o två barn 2,5 och 5 år gamla. Är lättsam o glad, älskar att prata och är en riktig serie nörd. Mail är josie_j@hotmail.com

  • Maria skriver:

   Hej, jag är 35 år och bor med min man i Vårsta (Botkyrka kommun) och är relativt nyinflyttad. Jag har mina vänner utspridda i Stockholm och skulle gärna ha någon att umgås med i närheten. Jag har tre barn (4, 2,5 och 4-månaders) så perfekt om man kan ses med barn! Är föräldraledig nu men när jag jobbar så arbetar jag som IT- projektledare i Sthlm. Jag rider och har en hund, och tycker också att mode, inredning, god mat och Netflix är härligt. Glad och positiv när jag inte sovit för lite… ? Var i Salem bor du?

 11. Caroline skriver:

  Vilken fin ide stt finna nya vänner på ☺️ Är en småbarnsmamma på 34 år, bosatt i Malmö och har upptäckt att efter man får barn föräldrar umgängeskretsen. Hade varit kul att träffa någon annan med barn och hitta på aktiviteter med och laga middagar ihop med. Hör av er vid intresse till ? carolinewentzel83@gmail.com

  • Katarina skriver:

   Nyinflyttad från Stockholm sedan september. 41 år.Bor i Bjärred.Har två flickor I åldrarna 3 och snart 5 år. Jobbar hemifrån så har således inte så mycket sociala kontakter . Saknar någon att bara ta en lunch eller fika med när barnen har lagt sig .
   Med vänlig hälsning,
   Katarina

 12. Maria skriver:

  Åh, mitt i prick. Jag är en kvinna på 31år som är gift och har 3 småbarn (7,4&2år). Flyttade till min mans stad (Vallentuna, norra sthlm) för 11år sedan. Har sedan dess inte fått några ordentligt egna kompisar. Jag är levnadsglad, social och utåtriktad som konstigt nog blir lite blyg när det kommer till att söka nya vänner. Jag jobbar i min mans familjeföretag så jag träffar endast min svärfamilj om dagarna. Ja ni förstår ju att jag måste lufta mitt självförtroende något 🙂 önskar vara något mer än bara mamma och fru. Maria.svensson86@hotmail.com når ni Mig på 🙂

 13. Emelie skriver:

  Hej
  Tjej 25år gammal bor i uddevalla.
  Tycker om naturen, promenader, musik, fika, serier, filmer, matlagning, bakning och bio

  Sjukskriven men atrbetar för att återgå till lärar studierna.

  Maila gärna emjo0037@outlook.com
  Kram på er!

 14. Josephine skriver:

  Glad prick bosatt i Jämtland, 28 år. Gillar att vara aktiv med träning och friluftsliv.
  josephine__@live.se

  • Lina skriver:

   Hej. Bor inte i Jämtland just nu men längtar hem från kusten. Åker hem lite då du då men tappat all kontakt med de vänner man en gång hade

  • Camilla skriver:

   Hej Josephine.
   Jag flyttade till Östersund den 1 augusti efter att bara har varit här en gång innan. Därför känner jag ingen här.
   Jag är 31 år och är gift och har inte fått något jobb här än. Jag gillar också friluftsliv och var senast idag uppe på Frösön för att filma och fotografera en del.
   Om det låter intressant får du gärna maila mig på: camilla@thismakesmyday.se

  • Sofie skriver:

   Hej,
   Bor också i jämtland. Är väldigt aktiv och gillar attt vara igång. Jag är lite sen att skriva men det kanske inte gör så mycket

 15. Kim skriver:

  31 åring från södra Skåne. Bor i hus i en liten by med sambo och 3 barn. Tycker om att träna, hänga och äta god mat, diskutera vitt och brett. ?

 16. Jonna skriver:

  Hej! Är en 30 årig tjej. Bor i Gråbo utanför Lerum med min man och min son på 15 månader. Är väldigt ensam när det gäller vänner. Har flyttat en del genom åren så har inte hittat någon långvarig vänskap och det längtar jag efter såklart. Mina intressen är fika, gå på bio, läsa. Har börjat träna nyligen så det skulle jag gärna dela med någon. Kanske någon som har barn i samma ålder ungefär så kan man göra saker med barnen men det är absolut inget måste. Min mejl är: Jonna.lindberg17@gmail.com. Hör gärna av er 🙂

  • Johanna skriver:

   Vad är oddsen att någon mer från ”lilla” Gråbo skriver i Elaines kommentarsfält? ?
   Jag heter Johanna fyller 29 i januari. Har två döttrar en på 5 år och en liten på drygt 2 månader, mailar dig gärna.

   • Hanna skriver:

    Hej tjejer!

    Blev så glad när jag såg era annonser å svar. Jag bor också i Gråbo (?!) och har bott här i snart 1,5 år. Jag är 29 år och gillar träning, trädgård, promenader, bakning och träffas gärna för umgänge å en fika eller promenad. Jag har inga barn men hoppas ni skulle vilja ses ändå 🙂 om det är intressant så är min mejl Hanna.lennartsson@hotmail.se.
    Må gott!

    • Jonna skriver:

     Hej! Ja oj vad är oddsen 😀 trodde kanske på något svar men då kanske från gbg eller så. Kul att ni också bor i Gråbo. Vi har bara bott där sen maj. Träffar gärna er båda. Vad är din mejl Johanna? Annars mejla mig så svarar jag. Jag mejlar dig Hanna, 🙂

  • Elin skriver:

   Hej! Spännande!! Jag bor i Ingared och jobbar i Stenkullen och det är ju inte långt från Gråbo! 🙂 Jag är 29 år och har en dotter på 2,5 år och ett barn på väg som anländer lagom till jul. Jag ses också jättegärna! Om det låter intressant är min mail elin595@hotmail.com 🙂

  • Sabina skriver:

   Men hej!

   Här är en till från gråbo. 29 år, gift, Jobbar på skola och har en treåring hemma och tjatar och tjatar om en till snart. Jag ansluter mig gärna till gruppen hÄr. Vem av er ska jag maila? Eller mailar ni mig? :)) sabinaribba@gmail.com

 17. Anna skriver:

  Så bra skrivet, exakt den positionen jag är i nu. Jag bor i en liten by i mitten av Skåne. Jag läser till lärare, jobbar inom äldrevården på den tid jag får över och tränar gärna ett par pass i veckan (om än att jag svär under tiden 😉 ). Är social och gillar att hitta på saker typ som att fika eller shoppa mm.

  Hör av er om detta låter intressant 🙂
  Anna.landin@hotmail.se

 18. Matilda skriver:

  Fint av dig Elaine! ? Svårt det där med att hitta nya kompisar som vuxen. Jag är 28år, ensamstående, ingenjör och bor i Eskilstuna. Gillar inredning, konst, loppisar, naturen, träffas över en fika/mat/vin och prata om allt och ingenting. Har under hösten utmanat mig själv och börjat i kör, superkul! Min mail är: matildasjoholm@live.se

  • Lisa skriver:

   Hej! 35år och 2 barnsmamma. Gillar allt du beskrivit! You got mail!

  • Fanny skriver:

   Hej! Här är en till som gärna lär känna nya vänner i Eskilstuna. Skickar ett mail!

  • Rebecca skriver:

   Hej! Jag heter Rebecca, snart 30 år och bor också i Eskilstuna. 🙂 Har flyttat till stan i april i år med dotter och sambo (som är från Eskilstuna). Jag har inte lyckats hitta några vänner i stan ännu och ses gärna. 😀
   Intressen jag har är allt från socialdans till fotografering. Jag skickar ett mail! Kanske vi alla 4 kan styra ihop en träff en kväll. 🙂

 19. Isabell skriver:

  Hej! 🙂

  Isabell heter jag, 27 år gammal och har ganska nyligt (januari) flyttat ner till Uppsala för att jobba! Något jag har märkt är hur svårt det är att träffa nya vänner när man inte studerar. Jag bor med min man och lilla hund Timmy. Jag gillar att träna, promenera, älskar mat och vin att bara få umgås 🙂

  Så bor du i närheten så tveka inte att höra av dig 🙂 min mail är: isabelllundkvist@hotmail.com 🙂

 20. Amanda skriver:

  Örebro län
  Amanda 26 år, glad och positiv. Jobbar inom lss. Är en omtänksam tjej med ett stort hjärta! Älskar att umgås med människor, fika, träna, och hitta på roliga saker. Önskar träffa någon att umgås med/skapa ny vänskaps relation, distans spelar ingen roll när man finner en likasinnad. ??? Livet är för kort för att inte öppna nya dörrar, så känner jag.

 21. Viktoria skriver:

  Viktoria, 28 år, sambo i Stehag, Skåne. Jag jobbar som undersköterska i Lund och jobbar Måndag-fredag. Jag tränar på friskis I Eslöv 2 kvällar i veckan, andra kvällar är jag hemma. Min mail är vikolbi89@gmail.com.

  • Marie skriver:

   Bor också i Stehag med min sambo och två barn (1 o 3) och våra två hundar och katter. Är inflyttad till byn för 3 år sedan sågade gärna haft någon att hänga med i byn. Min mail Carlsson. lmc@gmail.com

 22. Susanne skriver:

  33 årig tjej bor i hallanslän.
  2 söner och en bowlade sambo.
  Troget Grays anatomi fan med lätt till skratt och kassa skämt. ?
  Min mail e sussisvensson@hotmail.com

 23. Jennifer skriver:

  Halloj! Jag heter Jennifer, är 29år och bor söder om Stockholm, är gift med mannen i mitt liv och har två barn, på 2 och snart 6år. Har varit föräldraledig mycket och alltid satt familjens behov innan mina egna, börjar dock bli lite bättre på att se mig själv som en person igen och inte ”bara” mamma och fru. Just nu jobbar jag extra på ett minisats, och försöker hinna med att skaffa körkort. Älskar att simma, vilket jag gör alldeles för sällan. Gillar även matlagning, lyssna podd och att prata. Är en väldigt öppen person som försöker se det bästa i alla, och ser mig själv som medial, vilket också är en del av min ”öppenhet”. Guzzen@hotmail.com är min mail (japp..haft samma sen jag var 11år).

 24. Isabella skriver:

  Hejsan! Jag är en 40åring som flyttade till sthlm för några år sedan och jag saknar vänner att umgås med här. Älskar att träna, sitta på café och prata, gå på teater och bio.

  Bella77lind@live.se

 25. Maja skriver:

  Vilket underbart intiativ!?
  Jag heter Maja, 24 år, jobbar som pedagog och bor i Karlstad.
  Jag gillar att träna (promenader och löpning), mat och fika och att bara kolla på serier en hel söndag.
  Hör gärna av dig!!!

  Maja_johansson@yahoo.se

  • Linda skriver:

   Hej! Är 20år gammal och bor i Säffle men är mycket i karlstad 🙂 tycker om promenader, ta en fika och att hitta på nya grejer! Vore roligt att lära känna lite nya människor, du får gärna höra av dig 🙂 Linda.mimmi@live.se

  • Jessica skriver:

   Hej tjejer!
   Jessica heter jag, bor i Karlstad och är också 24 år.
   Nya vänner är alltid kul, jag ses gärna över en fika eller en promenad 🙂
   Är öppen för det mesta och älskar sponatana påhitt!

   hör av er så ses vi : Jessicasyren@hotmail.com

 26. Caroline skriver:

  Hej!
  Jag är 36 år. Bor i norra delen av Stockholm tillsammans med mina två sibiriska katter Linus och Emmie. Jag har tidigare studerat till Sjuksköterska men fick avbryta studierna sista terminen pga att min kropp inte orkade. Mina största intressen är böcker, film, musik och att resa. Jag älskar att skriva då jag alltid haft lättare att uttrycka mina innersta tankar i skrift. Så mejlvämner är också välkommet om en inte har möjlighet att ses. Men jag älskar att samtala också om livet, samhället, politik, de senaste serierna, katter och allt där emellan. Förr hade jag ett socialt kontaktnät med vänner. Tills jag blev sämre i mitt medfödda funktionshinder och blev sjuk. Har genomgått flera operationer de senaste åren. Nu försöker jag återhämta mig och ta mig tillbaka till livet. Vänner är det dock ganska tomt med. Vill ni skrivs en rad eller två till carro_hsson@live.se Så blir jag glad! Kram på er!

 27. Josefin skriver:

  Jag är en 29årig tjej som driver eget som coach och hypnotisör. Jag vet inte varför jag haft svårt att skaffa vänner men jag tror att det kan bero på att människor gärna boxar in folk i fack. Jag kan tycka om både kött och veggokäk. Jag gillar både att virka och köra cross fit. Jag gillar både att fula mig och klä mig i galaklänning. Det finns inget rätt och fel.
  Om du också gillar att hoppa mellan olika boxar eller helt enkelt skippat dom helt så kanske vi kan bli grymma kompisar ? josefin@sinnesvy.se

 28. Nasha skriver:

  Hej! Jag är 33, läkare, bor i Stockholm sedan 9 mån. Gillar att fika el äta på restaurang. Är sambo, inga barn. Är ganska lättsam och generellt intresserad av människor. ?

  • Caroline skriver:

   Hej! Jag är oxå 33 år och bor i Stockholm söder om stan. Gillar att fika, promenera, yoga..? vart i stockholm bor du? Kanske vi bor nära.

  • Louise skriver:

   Hej! Välkommen hit!

   Louise, marknadschef som bor på Kungsholmen! Bort utomlands länge och sedan jag flyttade till innerstan har jag hållit kvar i få äldre vänner och vill gärna träffa fler! Ses gärna ? Älskar mat och dryck, inredning och natur!

 29. Frida skriver:

  21-årig tjej som bor i Örebro. Pluggar och planerar bröllop i februari 🙂 älskar att laga mat och baka så vill alltid hitta någon att bjuda mina ihopimproviserade mästerverk på eller hitta någon att ta en promenad med 😉

  Fridakarlberg96@gmail.com

 30. Gabbi skriver:

  Är 25 år och bor i Stockholm, pluggar till retorikkonsult på Södertörn (inspirerad av Elaine ;)). Skulle va kul att hitta lite nya vänner! Har bott här till och från i fem år men har bara två-tre stycken vänner som jag umgås med regelbundet, om än ganska sällan. Bor i Sthlm på heltid sedan två år tillbaka och tänkte fortsätta göra det. Jag trivs jättebra här förutom att det är så himla svårt att hitta ”fasta” vänner, så att säga.
  Som person är jag ganska introvert och är ingen som röjer runt om kvällarna. Läser mycket, dansar, målar och har en liten hund (som är allergivänlig f.ö).
  gabrielabonheur@gmail.com

 31. Marielle skriver:

  Gift tvåbarnsmamma på 27 år som behöver omge mig med fler vänner. Bor i Karlskoga mitt i mellan Karlstad och Örebro. Drömmer om att bygga mitt drömhus.

  olivers.marielle@gmail.com

 32. Sofia skriver:

  Vilken bra idé Elaine! ?

  Mitt namn är Sofia, jag är 28 år och bor i Gävle. Till vardags jobbar jag som handläggare på myndighet (det låter stelare än vad det egentligen är ?), försöker hålla igång någon slags träning (har nyss upptäckt mtb!) och är en hundmänniska som drömmer om en Kromfohrländer. Tvivlar på mig själv i sociala sammanhang, har därför svårt att skaffa nya kontakter, trots att jag vet att jag egentligen är trevlig/rolig osv. Jag tycker att det vore roligt att få kontakt med någon som liksom jag gillar att vara ute i naturen, gamla hus, inredning och loppisar. Jag nås på Sofia.mattsson@live.se ?

  • Martina skriver:

   Åh vad roligt med fler från gävle.jag är 26 år bor med min man och 3 barn och 2 hundar i Sätra . Pluggar på högskolan till sjuksköterska. Vi är mycket ute på skogssäventyr med barn och hundar 🙂 jag har även nyss funnit kärleken i träning.
   Om du skulle vilja prata mer så tveka inte att skriva. Br0k3n.910613@gmail.com

   • Johanna skriver:

    Hej Jag heter Johanna, blir snart 30 och bor i Sandviken.
    Har två barn, dotter som är 8, son som blir 3, sambo och två katter.
    Älskar att vara ute i naturen, träna och gå på loppis, dansar gärna och älskar att skapa, pyssla och bakar ofta. ?
    Jobbar som förskollärare.

    w.johanna@hotmail.com

 33. Anna skriver:

  Malmö, 2åring på deltid. Gillar att umgås med mitt barn, blommor, god mat, inredning, pyssel, massa snack, giftminimering, feminism, konst och att vara ute i naturen.
  Yllner@gmail.com

 34. Sanna skriver:

  Hej! Tjej på 31 i Stockholm som gärna skulle vilja hitta fler vänner. Har en dotter på tre år, älskar skräck och fantasy, tycker om att baka och måla. Gillar både att goffa kakor och gå till gymmet. Är feminist och läser till lärare. Skulle gärna hitta någon likasinnad.

  Sannaelinore@hotmail.com

 35. Jessica skriver:

  Jessica, 45år, ensamstående, en tjej på 12 på deltid och hemmaboende 19-åring. Jobbar administrativt, går gärna ut och dansar, gillar inredning, gå långpromenader mm. Social och går gärna ut & käkar eller ta ett glas nånstans.
  jeslan72@gmail

 36. Sofie skriver:

  Hej,
  Jag är 30 år gammal och bor i Lund tillsammans med min man och 3 åriga dotter.
  Jobbar inom ekonomi och på fritiden gillar jag att umgås med familjen, baka, shoppa och fixa hemma. Hade varit kul att träffa någon man kan vara sig själv med och prata om allt:-)
  Sofie.persson@outlook.com

  • Maria skriver:

   Hej. Jag är också 30 år och bor i Lund. Har en dotter på 3 år (fyller om cirka tre veckor) och en nyfödd son. Så för tillfället är jag föräldraledig. Jag tycker också om att baka och att shoppa, framförallt second hand. Umgås såklart gärna med familjen. Min mail är Linge.maria@gmail.com
   Vill du höras?

  • Malin skriver:

   Kul initiativ!:)
   Jag är 29 år och har två barn, 2 år och 3 månader så föräldraledig just nu. Gillar att pyssla, inkl bakning men hinner inte så ofta. Lägger ett mail till er, Sofie och Maria och berättar lite mer så kan vi kanske styra upp en träff:)

   • Sofia skriver:

    Hej! Jag bor också i Lund och har en dotter på snart tre år och en liten på snart 4 månader! Knyter gärna fler kontakter med folk som har barn i samma ålder som jag! Och det hade varit kul med någon att hänga med under föräldraledigheten!

  • Maria skriver:

   Hej alla!
   Jag bor också i Lund och hänger gärna på. 🙂
   Har bott här i snart fyra år och har inte många att umgås med, tycker det är svårt att knyta kontakt som vuxen (ickestudent).
   32 år, föräldraledig förskollärare, bor med man och dotter på fem månader.
   Gillar t.ex:
   Musik, att lyssna på och sjunga i kör
   Hemmamys med tv/serier
   Läsa
   Träna
   Fika

   Hoppas vi hörs/ses!

   maria.skarin@gmail.com

 37. Susanne skriver:

  Tjej på 32 år som inte haft några vänner på många år. Jobbar heltid, bor i hus med sambon och älskar katter (djur öht). Har inga särskilda fritidsintressen.

 38. Umeå skriver:

  Någon Umeåbo? 🙂 25-åring här.

 39. Anna skriver:

  Är en tjej på 33 år som väntar mitt första barn ihop med sambon. ? Har två bonusbarn på 11 & 13 år, som bor med oss varannan vecka.
  Hade varit kul att lära känna ngn som var i liknande situation, då nuvarande vänner har större barn/är singlar utan barn..
  Bor i Växjö. ?

  annaandersson84@hotmail.com

  • Emmi Gustafsson skriver:

   Hej bor inte i Växjö men bara 6 mil ifrån. Maila mig om du vill prata lite. Jag är 34 och har 3 barn i åldrarna 14, 10 år och 11 månader.
   Isolde1983@hotmail.com

  • Emelie skriver:

   Jag bor inte heller i Växjö men 5 mil därifrån, norrut. Jag är 26 och har tillsammans med min sambo en liten kille på 4 månader. Många av mina kompisar har flyttat sin kos och jag har därför inte heller så många att umgås med.

   Grattis till graviditeten och hej förresten! ??
   Mejla gärna. Emelie.gasslander@gmail.com

  • Petra skriver:

   Jag bor inte nära men jag har också två bonusbarn.. så lite liknande situation ialf ?? alltid bra o ha ”brevvänner” hehe ?

  • Sophie skriver:

   Hej! Bor i Alvesta tillsammans med min man o våra två gemensamma flickor en på 3år o en på 9månader samt en bonusdotter på 15år. Skulle gärna lära känna lite nya människor. Kan vi inte göra en grupp på Facebook så kan vi prata mer där o kanske bestäm en dag att ta en fika ihop ?
   Sophiesjoholm@gmail.com

  • Erika skriver:

   Hej

   Jag bor i Växjö, är 36 år och har två barn på 11 och 9 år.
   Söker vänner att umgås med. Har inga nära vänner egentligen nu i vuxen ålder och saknar någon att prata med allt om.
   Ugglan0609@hotmail.com

  • Jonna skriver:

   Hej!

   Jag bor i Hovmantorp lite utanför Växjö.

   Är snart 28 år och väntar tredje barnet i mars, har två barn på snart 6 och 4 år sen tidigare.
   mejla gärna! jonna.thor@hotmail.com

 40. Amanda skriver:

  Så fint av dig att göra sånt här inlägg! Tycker det ligger för mycket skam i att inte ha stort socialt liv och kompisgäng.. En eller ett par nära vänner hade jag varit oerhört tacksam och glad för!
  Skriv mer än gärna till mig om ni har lust.
  Jag är en 20 år gammal tjej från en småstad i västra sverige. Väldigt lugn av mig, föredr fin ma samtal på lite mysigare ställen och hemmakvällar framför sliskiga uteställen. Känner mig betydligt äldre inombords och har alltid haft svårt komma nära folk i min egen ålder. Älskar naturen..filmer/serier..musik..träning.. Och vill gärna träffa några goa vänner som man kan ta det lugnt med och hitta på roliga saker med.. Kram på er! Och tack Elaine för att du är en sådan fantastisk förebild i allt du gör!

  • Amanda skriver:

   Nu gick det lite fort där hehe.. föredrar härliga samtal på mysiga ställen ska det vara ☺️
   Finns på instagram också, så finns det inte ork till mail så kan ni skicka ett dm! @Amandatkarlsson

 41. Amanda skriver:

  Så fint av dig att göra sånt här inlägg! Tycker det ligger för mycket skam i att inte ha stort socialt liv och kompisgäng.. En eller ett par nära vänner hade jag varit oerhört tacksam och glad för!
  Skriv mer än gärna till mig om ni har lust.
  Jag är en 20 år gammal tjej från en småstad i västra sverige. Väldigt lugn av mig, föredr fin ma samtal på lite mysigare ställen och hemmakvällar framför sliskiga uteställen. Känner mig betydligt äldre inombords och har alltid haft svårt komma nära folk i min egen ålder. Älskar naturen..filmer/serier..musik..träning.. Och vill gärna träffa några goa vänner som man kan ta det lugnt med och hitta på roliga saker med.. Min mail är amandatkarlsson@gmail.com Kram på er! Och tack Elaine för att du är en sådan fantastisk förebild i allt du gör!

 42. Jennie skriver:

  Flyttade tillbaka till hemstaden Västerås efter ca 11 år i Portugal. Jag har arbetat konstiga tider och bodde ensam med min stora son. Senare flyttade sambon hit och vi fick en son tillsammans. Jag har helt prioriterat annat än mitt sociala umgänge så det blir ju rätt ensamt nu. Jag älskar bio, foto, teater , matlagning och jag både skriver och läser. Jag tycker rätt mycket är roligt. Humor är viktigt. Lugn eller galen spelar mig ingen roll. Gillar brasiliansk musik och älskar folk med eller som upplevt olika kulturer. Min sambo kommer från kap verde men vi träffades i Portugal. Jag pratar och skriver flytande portugisiska. Personligheter som skiljer sig från mängden inopererar mig.

 43. Anna skriver:

  Anna heter jag, är 34 år och bor i Norra Dalarna. Jag arbetar som sjuksköterska inom vuxenpsykiatrin. Är sambo med min blivande man. Har 3 barn, är föräldraledig med minstingen. Gillar att shoppa, fika, skvallra, drömma om resor, promenader, beta av tv-serier på Netflix och att sova. Är öppen och lättsam som person, gillar att babbla om allt och inget. Tycker ibland att mina barn är jobbiga som pesten och uppskattar att få vara för mig själv emellanåt, om det så bara innefattar en tur till mataffären.

  anna83_h@hotmail.com

 44. Emma skriver:

  Hej!
  Jag heter Emma, är 27 år och arbetar som fysioterapeut. Jag är nyexad sen i somras och flyttade då efter kärleken till Stockholm. Min sambo har en del vänner här som även jag umgås med men jag saknar att ha mitt egna umgänge. Jag tycker om att träna, äta och dricka. Älskar musik och att gå på konserter. Trivs också bra på dansgolv där jag kan skriksjunga med i texten och dansa hela natten (hela natten är överdrivet men låter bättre). Jag tycker också om serier och filmer. Som vän tror jag att jag är ganska bra på att vara uppmärksam på mina vänners mående, jag är omtänksam och ibland även ganska rolig. För mig är också feminism en viktig fråga som jag gärna pratar länge och varmt om. Maila mig gärna!
  engstromemma@live.se

  • Karin skriver:

   Hej! Jag har precis flyttat tillbaka till Stockholm. Tidigare bott i Uppsala för studier inom mänskliga rättigheter och statskunskap. Mitt stora intresse är matlagning (& äta god mat såklart). Gillar även att dansa,åka skidor på vintern samt kolla serier. Jag är även väldigt intresserad av politik främst migrationsfrågor. Träffas gärna på en fika någonstans i centrala Stockholm 🙂

  • Lisa skriver:

   Hej!

   Jag är en 26 åring som bor söder om söder och hänger gärna på och fikar! Jag är socionom och jobbar heltid och har ett stort intresse av att träna men dricker även gärna bubbel! Hör av er om det kan tänkas passa så hänger jag gärna på!

  • Louise skriver:

   Hej Emma!

   Din beskrivning låter ungefär exakt så som jag hade beskrivit det! Jag är 25 år och jobbar som marknadschef, bor på Kungsholmen och har spenderat mkt tid utomlands via studier och jobb och sedan jag flyttade tillbaka hit för två år sen har jag velat träffa fler tjejer att umgås med. Älskar konversationer om djupa samtalsämnen, eller inte – gärna över ett glas vin ? hör gärna av dig! / Louise Louise.ciolina.andersson@hotmail.com

   • Lovisa skriver:

    Hej alla ni i Emma-tråden!
    Jag känner spontant att jag vill dricka vin med alla er!
    Jag är en snart 25årig juriststudent som flyttade till Stockholm från Norrköping för studier för drygt två år sen. Har en pojkvän och några vänner här uppe men skulle gärna ha en större umgängeskrets och rota mig djupare i storstan. När jag inte pluggar så roar jag mig oftast med styrketräning, matlagning och serier. Älskar hotellfrukostar, skidåkning i Åre och bubbel och kan bara både trevlig och rolig?

    Jag hänger gärna på er ovan om det passar?
    / Lovisa iza-9@hotmail.com (ja jag har haft samma mail sen högstadiet…)

 45. Jacqueline skriver:

  28-årig tjej som vill umgås mer i naturen. Har tänkt börja vandra nästa år och tror att Frankrike är idylliskt för det. Läser gärna mycket och lagar gärna mat. Vill gärna hitta nya vänner i Stockholm. Idag är det glest med vänner som jag delar mina intressen med.

  • Eriks skriver:

   Hej Jacqueline!

   Jag heter Erika, är 25 år och bor i Bredäng med min sambo. Jag gillar också att vara ute i naturen, har vandrat några gånger på olika platser i Sverige och stortrivts. Har nyligen börjat klättra igen efter några års uppehåll, läser mycket (gärna fantasy men också annat) och har nyss börjat jobba som IT-konsult. Om du skulle ha lust att ses någon gång kanske du kan mejla mig på erre_92@msn.com (har haft samma mejl sen jag var tolv…)
   Skulle vara jättekul att höra från dig!

  • Frida skriver:

   Hej tjejer! Jag hänger GÄRNA med om ni ska ut på tur i naturen!
   Min mail är frida.grundstrom@ironman.com.

  • Elin skriver:

   Hej!
   Jag vill också ut mer i naturen! Bor i Nacka så finns ju en del här att utforska i närheten. Inte jättekul själv dock. Drömmer om att vandra i Norge i sommar! Maila mig på elinmariaolausson@gmail.com

  • Anna skriver:

   Hejsan!

   Saknar också vänner med liknande intressen! Jag hänger gärna med på en vandring elr en enkel promenad i naturen, finns många härliga ställen i Stockholmsområdet att utforska! Hör av er! 🙂 Jag finns på a.ison@hotmail.com

  • Louise skriver:

   Jag hänger också gärna på ut! Gärna norrort/västerort! ?. Har vandrat Camino de santiago med 18 timmars förberedelse och inkaleden (med mer förberedelse).

   Johansson.louise@hotmail.com

 46. Sara skriver:

  Jag heter Sara, är 28 år och nyinflyttad i Göteborg. Är sambo med min kille som tyvärr jobbar ca 60 h i veckan.
  Tycker om att fika, gå på bio, museer, teater, musik, yoga.. mm
  Sara.romin89@hotmail.se

 47. Linda skriver:

  Jag är en ganska nybliven mamma, min son fyller ett år i november.
  Bor i Eskilstuna.
  Är mammaledig till och med mars nästa år och försöker hitta vänner på öppna förskolor t ex men det är svårt för mig.
  Har alltid haft svårt att få riktiga vänner och har på sistone verkligen börjat drömma om att träffa den där bästisen man kan prata med allt om och som alltid finns där, som man ser att andra har.

 48. Johanna skriver:

  28 år gammal, mammaledig nagelterapeut från Gråbo utanför Göteborg. Är gift och har två barn, flickor på 5 år och drygt 10 veckor.
  Tycker om att pyssla, baka och laga mat. Tycker om att vara kreativ överlag. Skulle gärna träffa någon/några nya vänner att umgås med. Är nyinflyttad här sedan 1 år drygt, så är ganska ensamt…

  • Nadia skriver:

   Hej Johanna, jag bor inte i närheten men högre upp i tråden var det 2-3 tjejer som också bodde i Gråbo 🙂 så du inte missar dem!

 49. Josefin skriver:

  Hej Elaine! Jag heter Josefin och bor söder on Stockholm med min man och våra tre döttrar (4,5 år samt tvillingar på snart 1,5 år). Jag jobbar som lärare. Tycker om att träffa familj och vänner, musik, att skratta och att promenera bland mycket annat. Jag har inte så många vänner, utan få men nära vänner som ligger mig varmt om hjärtat. Om du känner för det kan du maila mig på jomahast@hotmail.com ?

 50. Emelie skriver:

  Bra initiativ!
  22 år från Linköping, förlovad tjej som förhoppningsvist börjar plugga till sjuksköterska i vår. Älskar träning och all form av fysisk aktivitet samt att vara ute i naturen. Är social och för de mesta glad, har som alla andra dåliga dagar men jag älskar livet och föredrar att vara glad. Skulle vara kul att hitta någon som delar min kärlek för träning, eller någon att få umgås med generellt.
  Emelie-b@hotmail.com

 51. Abi skriver:

  28 år, tvåbarnsmamma till 4,5 åring och 7 månaders bebis. Bor 3,5 mil utanför Skövde (Fagersanna) Gillar djur, fika, matlagning och promenader (med mer!) Har alltid haft svårt att hitta nära vänner och förlorat flera under några jobbiga år med depression där kontakten förlorats. bentzer89@hotmail.com

 52. Johanna skriver:

  25årig tvåbarnsmamma till två tjejer på 20månader samt 4månader. Bor i Kungsängen med min fantastiska sambo. Skulle va kul att ha någon att umgås med på dagarna 🙂 te/kaffe + fika + skitsnack = en stor favorit ? Är gärna ute å går med vagnen eller hänger med barnen i lekparken. Skulle även va skoj å komma iväg kvällstid ?

  Johanna_olson@hotmail.com

 53. Emmi Gustafsson skriver:

  34 årig 3-barnsmamma, bor i Långasjö, Kalmar län. Min mail är Isolde1983@hotmail.com

  • Annicka skriver:

   Bor i Kalmar, men har släkt i Långasjö!
   25 år, sambo, älskar träning, mat och kaffe!
   ’annicka.j@telia.com’ är min mejl! 🙂

   • Ina skriver:

    37-årig ensamstående mamma som delvis bor i Kalmar(hos nya kärleken) och i Karlskrona. När jag är i Kalmar så hade jag gärna träffat en likasinnad att ta promenader med, fika eller bara hänga med?.
    Vi kanske kan ses nån dag!
    kvist.katarina@gmail.com

 54. Hmm skriver:

  Går bara att läsa de tre senaste kommentarena.

  #somvanligtpåmama

 55. Maria skriver:

  Jag kan bara läsa tre kommentarer men det står att det finns 68. 🙁

 56. Maja skriver:

  25 årig förskollärare, gift, bor i Kalmar och just nu föräldraledig med min son på 4 månader.
  Älskar långa fikor, kaffe och promenader med prat om livet. Är hästtjej i grunden och har 4 odågor till katter ?

  maja-mys@hotmail.com

  • Annicka skriver:

   24-årig Kalmartjej här med!
   Älskar träning, kaffe, mat och att vara utomhus! ?
   ’annicka.j@telia.com’ är min mejl! 🙂

 57. Therese skriver:

  Hej!

  31 år boende i Södertälje med man och två döttrar på 3 år resp 16 månader. Jobbar som stödassistent/boendestödjare.

  Är en social och glad tjej som gärna träffar nya vänner både med och utan kids över en fika, häng i lekparken, en lunch på stan eller något annat trevligt!

  Therese.lonnberg@hotmail.com

 58. Emma skriver:

  Emma, 29-årig tvåbarnsmamma och bor i Örebro. Eftersom de sista åren mest har gått åt till mina barn har jag tappat de få vänner jag hade innan.
  Tycker om hästar, inredning, ligga i soffan och kolla på bra serier. Det vore roligt att få kontakt med någon som man kan prata om de här vardagliga sakerna med, det som jag inte vill prata med min sambo om ?
  embj88@gmail.com

 59. Johanna skriver:

  Öppen för lågintensiv vänskap i Malmö/Lund, eller varsomhelst i chat-form. Gillar kaffe, kreativa projekt och udda diskussionsämnen.
  ansök på joryde@hotmail.com?

 60. Sandra skriver:

  TROLLHÄTTAN
  29 år. Gift .
  Söker träningskompis, vinkompis 🙂

  • PETRA skriver:

   Hej!

   Bor också i Trollhättan. 28 år, inte gift men sambo. Har en 5 månaders bebis. Vi är ett gäng som kör cirkelträning på spiköns utegym ibland! Skulle även vilja ha någon att springa med! Maila gärna martikainen.petra@gmail.com

  • Ida skriver:

   Halloj,
   Jag är 26 år, bor i Tyresö utanför Stockholm tillsammans med min sambo och son (snart 1,5år). Jobbar på förskola. Har intressen som att träna, äta god mat samt dryck, inredning, serier och familjen. Skulle vara kul att träffa någon som, precis som Jag, lever i vardagspusslet med att få ihop livet med småbarn, jobb, förhållande och vänner.
   Tveka inte på att höra av dig ?
   /Ida

   Idaliinne@gmail.com

  • Matilda skriver:

   Hej!
   Är 24 och sambo. Bor i Trollhättan sen några år tillbaka. Hade varit roligt med en träningskompis! Vinkompis är inte dumt det heller. Maila mig om du har lust. Heterintekarin@hotmail.com

 61. Peppis skriver:

  Är 30+ och tycker om att pyssla med min stickning.
  Bor i Sthlm med min sambo.

 62. Malin Andersson skriver:

  Hej fina du.
  Jag är ju ”gammal” egentligen men har följt dig länge på Instagram och din blogg, och kommenterat ibland och fått svar ibland ??. Försökte tom få dig till mitt jobb på en föreläsningsdag, men det var för dyrt för Region Skåne. Tycker du verkar lika fin på insidan som utsidan. Jag är typ 45 och har stora barn ( 16 & 19) Bor i Lund. Svårt att ses, men hederliga brev vore trevlig. Kan bli fina vänner av det med. Malin

 63. Jeanette skriver:

  Eskilstuna här!
  31-årig kvinna som flyttat tillbaka till ärla utanför Eskilstuna efter 12 år i Linköping.

  Gift, med två barn på 4 och 2,5. Utbildad socionom och jobbar som ledare inom social psykiatrin.

  Gillar vin, mat och att samtala.
  Glor på serier och gillar att pyssla i trädgården. Plockar ohälsosamt mycket svamp (bara ätlig då 🙂
  Stundtals en dålig vän som skickar sms istället för att ringa, men är lojal och stabil. Trivs bättre med få nära vänner än flera ytliga.

  Maila mig!
  jeami174@gmail.com

 64. Andrea skriver:

  Jag är 29 år och bor i Linköping med man och två barn (2,5 år och 6 månader). Är f n föräldraledig och träffar gärna nya människor att umgås med. Gillar bl.a miljöfrågor, normkritik och friluftsliv. Maila mig på andrea.a.berglund@gmail.com

 65. Lina skriver:

  Hej!
  Kan tyvärr bara se några av kommentarerna, så kan hända att någon annan från Kristianstad redan har skrivit ?
  Jag heter Lina, är 29 år och singel, vilket tydligen är väldigt märkligt i en mindre stad. Jag tycker om yoga, mat, vin ock resor. Jag jobbar mycket i veckorna och vill gärna hitta någon att hänga med på helgen!
  Jag finns på lina.borjesson@live.se

 66. Alexandra skriver:

  27 år och tvillingmamma till pojkar på 2,5 år, bor nordvästra Skåne. Jobbar som säljare och drömmer om att bli sjuksköterska.

  Tycker om spontana utflykter tillsammans med barnen, dricker gärna en god kaffe och väljer ekologiskt så ofta det går.

 67. Ann-Caroline skriver:

  Har två barn som är 4 år och 1 år och jag bor i Trelleborg. Tycker om att gå på yoga, utflykter tillsammans med familjen, baka och laga mat. Är nybliven husägare så jag försöker lära mig att pyssla i trädgården.
  Skulle vara kul att lära känna nya människor. Mailadress: acols78hotmail.com

 68. Petrs skriver:

  Petra, 28 år gammal bor i tidaholm, utanför Skövde. Flyttade från min hemstad Örebro/Kumla för fem år sen. Jag är gift och har två barn + två bonusbarn. Jag söker en vän som gillar tjejsnack, ärligt snack om vardagen och livet.

 69. Angelica skriver:

  Tvåbarnsmamma till två pojkar 2 år och 5 månader. Bor i Stockholm. Mammaledig för tillfället och söker vän som kan utmana en trött mammahjärna 🙂 Angelica.ask@hotmail.se

 70. Carin skriver:

  Hej! 34-årig tjej från Fjugesta (utanför Örebro). Gift och har en dotter, 2,5 år, och två äldre bonusbarn. Familj och plugg tar mkt tid, men gillar att träffa vänner på fik, middag eller bio ibland. Intressen i övrigt är att pyssla, speciellt virkning.

  Vad skönt att du inte slutade blogga Elaine!

   • Lena skriver:

    Hejsan!

    Jag bor inne i Örebro o tycker det är roligt att träffa nya människor/vänner 🙂 är 35 år o väntar mitt första barn nu i febr ihop med min sambo som har två barn sen innan. Har även en liten vovve. Gillar att gå på fik ut o äta, kolla film, promenader gå på loppis, baka ja lite av varje 🙂

 71. Matilda skriver:

  Hej! Jag är en 27-årig mamma till en 11 månader gammal tjej. Vi flyttar snart till Trelleborg, och jag hoppas hitta någon som kanske redan bor där? Matildavk@outlook.com för mer info!

 72. Caroline skriver:

  Hej hej jag heter Caroline är 26 år 🙂 har en liten son på snart 5 månader. Jag gillar starkt sånna här söka vänn inlägg. Genom flytt genom åren så har jag tappat vänner! Som person är jag öppen, glad, trygg och social. Söker någon som verkligen vill hitta en vänn för livet, som vill dela saker och hitta på saker intressen äta god mat med ett glas vin, gymmet, simma, läsa böcker, va utomlands. Gillar yoga och framförallt vara mamma. Låter jag som en trevlig tjej tveka inte då att mejla! Svarar såklart. Bor i Västra Götaland i Skene
  Caroline.janssonekrot@gmail.com

 73. Sofia skriver:

  Sofia 32 årig, snart 3 barns mamma. Jag bor i stavsnäs långt ut på Värmdö med familjen. Vi beräknas få vår 3 pojk om ca 1 månad. Älskar att vara i naturen, fika och bara hänga i närområdet. Vore super kul att träffa lite nya människor här ute på Värmdö. Med eller utan barn har ingen betydelse 🙂

 74. Elin skriver:

  En 29 årig ung kvinna just nu boendes i Linköping men ska flytta tillbaka till orten som jag växte upp i: Valdemarsvik. Singel, inga barn. Intressen: brädspel/data eller tv spel. Se på serier och filmer. Lyssnar helst på rock och metal! Kontakt: andersson.elin88@gmail.com

 75. Anna skriver:

  Hej!

  25 år och kommer från Vara/Lidköping. Är en glad och social tjej som gärna träffar nya människor. Gillar och träna, hitta på roliga saker, umgås helt enkelt:)
  annahe92@hotmail.se

 76. Kicki skriver:

  Vilket fint initiativ ?Nu när barnen flyttat ut så känner jag att det skulle vara trevligt m någon ny vän:) jag bor i Skellefteå, 49 år och gillar att vara ute i skogen m min hund , laga mat , kolla serier , gå på bio el pub och att resa:) maila gärna på kia1902@hotmail.com

 77. Therese skriver:

  Göteborg
  Jag heter Therese och är en glad person på 28 år som bor med min man och hund i Göteborg. Jag älskar att gå på bio, laga mat och äta gott, ta promenader och en hel del därtill. Skulle vara härligt att få lära känna lite nya vänner!
  therese.a.pettersson@gmail.com

 78. Erika skriver:

  Kul initiativ!
  Är 34 år och bor i Upplands Väsby med man och två barn. Lite blyg tjej som behöver en liten knuff framåt. Gillar att gå promenader, läsa, fotografera, jobba i trädgården mm. Är inte en café-människa men behöver inte va trist för det. Jobbar som biomedicinsk analytiker på Karolinska Solna.

  • Karin skriver:

   Jämnårig med dig bor i Sollentuna med sambo och två barn… föräldrarledig just nu. Kunde varit jag som skrivit kommentaren förutom att jag är sjuksköterska 🙂 som tidigare jobbat på karolinska. Maila mig om du vill karin@minadress.com

 79. Pamela skriver:

  Vilket fint initiativ! Det behövs verkligen ??
  Jag bor i Arvika, men kommer ursprungligen inte härifrån. Detta gör att jag inte har så många vänner här. Känner många, men vill gärna hitta personer att umgås med. Har en sambo och två söner, 8 år och 3 mån. Är för tillfället föräldraledig. Gillar att gå promenader, träna, fika och gå på shopping. Maila gärna på pammis@live.se ?

 80. Therese skriver:

  Hej,

  Blev förvånad över hur få från Göteborg som kommenterat. Bor alltså i Göteborg, fyller 34 nästa vecka och lever med min sambo och min snart 2-åriga dotter.
  Har inte så många kompisar med barn och det hade varit himla roligt att lära känna folk med barn i ungefär samma ålder så vi både kan göra aktiviteter med familjen men också ses själva och fika, dricka vin, tjöta ?
  Är även såklart öppen för att träffa folk som inte har barn ?
  Skriv gärna på therese.hagman@hotmail.se om ni vill veta mer!

 81. Jenny skriver:

  Nyinflyttad till Täby och söker en träningskompis, helst i Täby, som kan träna efter 20.00 när barnen somnat 🙂 Kan tänka mig promenader, löpning, cirkelträning utomhus, hemmaträning eller hitta ett gym i närområdet.

 82. Malin skriver:

  Ja man skulle bo någonstans vars det fanns någon alls. Jokkmokk är närmsta samhälle. inte för att jag känner mig så ensam.. har ju sambo, två barn på 1 och 2 år och snart en hundvalp. kanske räcker gott 🙂

 83. Mia skriver:

  UPPSALA

  För alla i Uppsala finns en grupp som heter ”Feminister söker vänner Uppsala”. Vi är över 100 medlemmar.

 84. Maria skriver:

  Hej! Jag heter Maria och är 31 år. Bor i Malmö med min sambo och två pojkar (en på 3 år och en på 3 månader). Söker nya vänner i Malmö-området med eller utan barn. Jag gillar det mesta; ut och käka, promenader, träna, vara ute i naturen mm.

  mariacarlsson12@hotmail.com

 85. Johanna skriver:

  Lindesberg, örebro län.

  Jag heter johanna, 27år och är mammaledig med vår dotter som är snart 6 mån. Bor med min sambo och våra 4 hundar på landet. Tycker om lugnet hemma men även att shoppa, bio, promenader och mycket mer. Men jag saknar vänner..
  Email: joanna_90_1@hotmail.com

  • Sara skriver:

   Lindesberg, vad roligt. Jag är född & uppvuxen där. Och hela min familj bor där, så jag är ofta i Linde 🙂 Jag har 2 barn.

  • Lena skriver:

   Hej!

   Jag är 35 år o bor i Örebro men har stuga strax utanför Lindesberg så är ofta där. Har en vovve o väntar mitt första barn i febr. Gillar natur djur promenader trädgård fika kolla film o prata om allt o inget 🙂

 86. Elin skriver:

  Bra initiativ!
  29 år – Karlskoga – 2 kids – tandläkare.
  Vill gärna träffa fler nya vänner! Tycker om att resa, fotografera och träna (där behöver jag lite inspiration för tillfället?).

  Kan nörda in mig på saker som vetenskap, hjärnträning och biohacking men också vara lite mer normal och uppskatta god mat och vanligt häng.

  Skulle också vara kul att bli vänner genom att lära sig något nytt tillsammans. Typ fotokurs/projekt, ny träningsform, dykcert, vad som helst egentligen – det är alltid kul att lära sig något nytt, vad vill du prova på?

  Insta: defenestrated

 87. Madeleine skriver:

  Hej!

  26 år, bor i Malmö med sambo och hund.
  Någon som vill ta en promenad, ta en fika, ta en drink, ta en shoppingtur? Maila mig gärna på
  madeleine.tornqvist@gmail.com

 88. Madde skriver:

  Hej!Jag är 35 år, bor i Uppsala med en 6 årig dotter som jag har varannan vecka.
  Jag gillar att träna, hästar är ett stort intresse, annars så är det alltid skoj att shoppa, ta en fika!
  Söker nya vänner i eller runt om Uppsala, skulle vara jättekul att få ihop ett riktigt tjejgäng som kan ses ibland och snacka, laga mat eller bara ta en öl/vin/vatten…

  Hör jättegärna av er!

  • Isabell skriver:

   Hej Madde!
   Isabell heter jag, 27 år och bor också i Uppsala 🙂 inga barn, men en man och en liten hund!

   Skulle vara kul om vi är några från Uppsala som lyckas styra ihop något, kanske ta en fika eller så?

   Min mail är isabelllundkvist@hotmail.com
   / Isabell

  • Karin skriver:

   Hej! Jag är 37 årig uppsalabo, har sambo, en fyraåring dotter och en katt, vore skoj att höras av! /Karin

  • Linnéa skriver:

   Hej!
   Jag heter Linnéa, är 27 år och bor i Uppsala sedan drygt två år tillbaka. Har fått kontakt med några tjejer genom det här inlägget men tänker att jag skriver till dig också 🙂 Skulle också tycka det var så roligt att få ihop ett tjejgäng som kan ses ibland, precis som du skriver för att bara ses och prata, gå ut och äta, ta en fika, promenad eller liknande. Jag kan nås på sundstromlinnea@gmail.com.
   Hör gärna av dig!

 89. Therése skriver:

  Therése heter jag, är 20 år och bor i Gävle. Jobbar på ett café, och på min fritid går jag gärna och kollar på hockey.
  Har alltid haft svårt att hitta vänner i min egen ålder, så skulle vara väldigt roligt att hitta en ny vän att umgås med.

  therese.bengtssonn@gmail.com

 90. Nathalie skriver:

  Nathalie, 27, Örebro. Jobbar inom hemtjänsten och skulle gärna utöka bekantskapskretsen lite. Skulle vara jättekul att hitta någon i min ålder och utveckla en vänskap med. Gillar promenader, fika, öl eller något du föreslår. Mejla mig gärna!
  nettan-90@hotmail.com

 91. Malin skriver:

  Malin, 24 år och bor i Västerås tillsammans med min sambo. Utöver mitt jobb är mitt stora intresse film, promenader och matlagning-bakning där jag gärna tar inspiration från bloggar och tvprogram. Jag är också intresserad av serier och just nu är Stranger things en favorit. Vore kul att hitta en vän att ta en fika med eller kolla på en bra film med. Mejla gärna: malin_t93@hotmail.com

 92. Maria skriver:

  Hej!
  Maria här, 24 är bor på Lidingö med min sambo. Har haft en tuff period mellan jobb och utbildning som inte ledde till jobb. Min sambo jobbar som bartender och jobbar ons-lör så jag är ensam väldigt mycket. Jag är en social tjej som älskar att gå ut och äta middag och dricka några drinkar i min sambos bar emmer någon annanstans. Är lätt att umgås med, skattar mycket och älskar folk som vill hitta på saker. Har under en längre period känt mig väldigt lågt prioriterad hos mina så kallade vänner.

  Söker någon i hyfsat samma ålder du får absolut ha barn eller vara mammaledig eller liknande eller som jag utan barn. Vill som sagt ha någon vän som vill hitta på saker, gå ut och äta middag eller bara hänga hemma.

  Mariabruce5@gmail.com

 93. Emelie skriver:

  Emelie, 27 år från Stockholm Nacka. Sambo och mamma till Linnéa som är ca 1.5 år. Tycker om att umgås och bara ha kul, både med barn och utan 🙂 studerar på Stockholms universitet om dagarna till lärare!
  Hoppas det finns någon där ute 🙂

 94. Meeri skriver:

  Hej alla!

  Jag är 37 år, kvinna, singel och nöjd med det. Flyttade till Norrköping för ett halvår sedan och jobbar i Linköping. Jag är lite av allt. Doktorerat i statsvetenskap men skolat om till behandlingsassistent och jobbar med personer i missbruk.

  Älskar min hund, musik, utbildad instruktör i salsa och bachata, livscoach med KBT-inriktning, psykosocial vägledare, normkritisk, feminist (givetvis), skriver poesi, tränar Crossfit, glad och positiv.

  Tycker om att skratta, att prata om både djupa och ytliga ting.

  Reser en hel del och bodde sex år i Guatemala i Centralamerika.

  Meeri.brandum@gmail.com

 95. Tina skriver:

  29årig tvåbarnsmamma i Umeå. Barnen är 1,5 och 3,5 år. Bor utanför stan men ändå nära. Tycker om att fika, gå på bio, shoppa, träna, läsa och är inte främmande för att prova på något helt annat.
  Tajn.j@hotmail.com

 96. Malin skriver:

  Malin 32 år ifrån Malmö. Bor snart i Bunkeflostrand, blir sambo, han har två barn sen tidigare och jag en son på 8 år med funktionsvariation. Jobbar på det stora badhuset i staden. Vill gärna hitta nya vänner i närheten eller som kanske tränar på nordic wellnes. Maila 🙂 malingustavsson85@hotmail.com

 97. Filip skriver:

  Filip 37år och bor i Linköping.
  På dagarna jobbar jag men helgerna är rätt ensamma!
  Viveland.filip@gmail.com

 98. Carolina skriver:

  Carolina, 27 år, Örebro.
  Det här med vänner är alltid svårt. Flyttade till Örebro för 5 år sen och har sen dess prioriterat jobb och husbygge.
  Väntat vårt första barn i april. Gillar fika, god mat, filmkvällar, promenader och inredning.
  Gillar raka, positiva människor och har svårt för ”det är så synd om mig” folk.
  Mail: carolina.gillstrom@gmail.com

 99. Jenny skriver:

  Jenny, 29 år och bor i Stockholm sedan 5 år tillbaka med min sambo och 2 katter. Är uppvuxen i Roslagen. Arbetar som sjuksköterska. Jag gillar pyssla/ scrapbooking, titta på film/tv- serier, promenader och läsa böcker. Söker nya vänner i Stockholm som vill ta en fika/ drink, shoppa eller bara hänga hemma.

  Email: Jenny.karlsson88@me.com

 100. Zdravka skriver:

  Härlig initiativ !
  Bor i Eskilstuna och är 55 +.
  Alltid kul att träffa nya människor att umgås med !

 101. Lule skriver:

  Lule, bor i Herrljunga.
  Snart 25 år och ensam trebarnsmamma till en femåring, en treåring och en nyfödd.
  Livet består just nu mest utav barn och att få vardagen att gå ihop, men gillar att umgås och ha roliga, fina stunder ihop både med och utan barn, fotografera, pyssla, laga mat, promenera i skogen, festa sv sig någon gång då och då.

 102. Charlotte skriver:

  Är en 30 årig mamma till en pojke på 2,5 år. Jag bor i Eslöv med sambo och son där jag också arbetar som förskollärare.
  Vänskapskretsen är alla på olika stadier i våra liv och bor i olika städer.
  Sen jobbar jag mycket och annars prioriteras familjen.. så det blir långt mellan träffarna.
  Men är öppen för att träffa fler som är i samma sits som jag eller som bor i närheten, någon att prata med och ta en kompisträff med och eller utan barn med.

  • Marie skriver:

   Hej! Bor utanför Eslöv i stehag och är i samma sits angående vänskapskretsen och saknar att ha någon nära som msn lätt kan ta en kaffe med eller låta barnen leka. Jag har en dotter på 3 år och en son på 1 år. Finns på Carlsson.lmc@gmail.com eller på instagram amazingozzy

 103. Frida skriver:

  Frida, 21 år gammal!
  sökt plugg till våren, jobbar som elevassistent och kämpar med psyikisk ohölsa 🙂 bor i Partille utanför Göteborg och flyttar troligtvis till Växjö i januari 🙂

  fridaalarsson@live.se

 104. Sofia skriver:

  Hej!
  Sofia heter jag. 25årig tjej som flyttade till Mora för kärleken för cirka 3 år sen, som fortfarande inte har lyckats hitta några nära vänner och jag saknar det verkligen. Gift och har ett barn som är 1 år och 8 månader. ?

  Skicka gärna iväg ett mail och berätta lite om dig själv ?

  Sofia.palmestedt@hotmail.com

 105. Evelina skriver:

  Hej! Om du vill träffa andra föräldrar som bor nära och har barn i samma ålder finns grupper över hela Sverige på http://www.rullavagn.nu. Till exempel hittar du just nu 120 startade grupper i Stockholm, 55 i Göteborg och 30 i Malmö. In och kika! /Evelina på Rulla vagn

 106. Emilia skriver:

  Emilia, 27 år. Bor i Köping med sambo, 5-årigt barn och 8 årigt bonusbarn. Bott här sedan 2009, bodde innan dess utanför Falkenberg.
  Är Hemmaförälder, gillar att baka/laga mat, sy. Lyssnar främst på metal, tittar helst på komedier. Tycker det är viktigt med genus och feminism.

  emilia.svensson90@gmail.com

 107. Alexandra skriver:

  Stockholm här!
  31 årig feminist söker vänner som gärna också får älska skräckfilm, utflykter i skog, prata feminism osv.
  Du får gärna vara annorlunda, för det är jag, och trivs bäst med sådana. Eller bara snäll. Snäll är skiten.

  Alexandrawattman@yahoo.se

 108. Emelie skriver:

  Men va fint av dej Elaine ?
  Jag heter Emelie, 31 år och bor i Vårgårda som ligger ca 7 mil norr om Gbg. Har tre barn 8,6 och 1 år. Separerad så de två stora barnen bor hos sin pappa varannan vecka. Det kom ju som sagt en liten ”sladdis” och då blev jag väldigt ensam.. alla mina ”gamla” vänner hade ju stora barn nu och ett helt annat liv. Jag studerar just nu administration och arbetar på Systembolaget ?

  Min mejl är mli.andreasson@hotmail.com
  Ha en fin kväll ?

  • Saarah skriver:

   Hej Emelie!
   Jag bor lite utanför Vårgårda med min sambo och våran dotter på 5 månader. Har bott här i snart ett år och har haft svårt att få ”egna” vänner som inte känner min sambo. Saknar att ha någon att ta en fika med, bara vara hemma hos eller ta en promenad med. Jag som person är för mesta glad och positiv. Tycker om att träna, måla och fotografera.

   Min mail är saarah.ak@hotmail.com

 109. Emelie skriver:

  Nybliven mamma till en liten tjej på 2 månader. Boendes i Lund men jobbar vanligtvis på annan ort som projektledare. Letar efter fler vänner och par att umgås med i Lund med omnejd. Intressen är familjen, träning, fotografering, inredning, shopping & natur. Skicka gärna mail till Leander.emelie@gmail.com

 110. Hanna skriver:

  NORRBOTTEN – nån mer som bor här uppe? ?☃️

 111. Maria skriver:

  Någon Lulebo?

  Luleå, 24 år, sambo, pluggar, söker i ärlighetens namn fikasällskap och vinkvällar, möjligen lite träningssällskap också ?

  • Tilda skriver:

   Hej! Jag bor i Boden och är 23 år. Bor här med min sambo som pluggar på universitetet. Hoppas på att plugga till hösten. Sen jag flyttade till Boden för 2,5 år sedan har jag bara umgåtts med min sambo, så det börjar bli lite tröttsamt, haha.
   Vin och fika är det alldeles för länge sedan jag gjorde! 🙂

  • Emy skriver:

   Hej hej! Luleå här med, 30 år och har två barn. Pluggar just nu en specialistutbildning på ltu och annars så gillar jag att träna, läsa, kultur i alla möjliga former och tackar inte nej till fler vänner 🙂

   P_ems_@hotmail.com

 112. Angelica skriver:

  Hej!

  30 år, 2 barns mamma (7 och 6 år gamla), ensamstående med varannan vecka liv.
  Bor i Kungsängen, norr om sthlm. Flyttade inte så långt men tillräckligt för att tappa en del vänner :/

  Älskar att baka, mitt stora intresse!

  angelica.norbell@hotmail.com ?

 113. Carola skriver:

  Hej
  Bor i dalarna. Falun. 45 år och känner mig ibland ensam. Har haft svårt tidigare i livet och det har gjort det svårt att släppa in folk. Men vill ha bra vänskap. Gillar att laga mat, fika och läsa böcker. Gift och föräldraledig just nu.

 114. Lena skriver:

  Jag är 43 år, bor i en liten håla söder om Södertälje med min sambo och vår hund och katt. Har 2 utflugna barn. är arbetslös/sjukskriven pga svåra smärtor pga endometrios. Mina intressen är böcker, film, virka, träffa vänner i den mån man orkar. Min mail är firefly74@me.com

 115. Therese skriver:

  Hej!

  Therese heter jag, 35 år, singel och bor i Järfälla Sthlm. Jag är socionom och jobbar som biståndshandläggare vilket jag gillar oerhört mycket. På fritiden gillar jag att träna, yoga, meditera, se på film/serier. Intressen är resa, shopping, inredning, fotografering.

  Vore trevligt att lära känna nya människor för att ta en fika, vinkväll, träna, gå på konserter etc.

  therla82@hotmail.com

  • Jenny skriver:

   Hej Therese! Jag är 32 och bor i Bromma, är utbildad antropolog och tycker också om att yoga! Det låter ju awesome med fika, vinkväll etc 🙂 Det fanns en Emma och Karin i raderna här ovanför som också ville ses!

 116. Sofia skriver:

  Hej!
  Karlskrona, Blekinge län.

  En snart 26 årig tjej som flyttat tillbaka till hemstaden Karlskrona efter att ha bott med min sambo i både Kalmar och Stockholm! Vi har nu gått åt varsitt håll och nu har jag flyttat hem igen. Så om någon från karlskrona eller i närområdet skulle vilja ses, tveka inte att höra av dig! ☺
  / Sofia
  Den10november@hotmail.com

  • Aline skriver:

   Hej Sofia!

   Jag flyttar ned till Karlskrona i slutet av januari för jobb och kärleken från min hemstad Umeå. En viss omställning hahaha med det ska bli jätteroligt! Är 25 år, snart nybakad fysioterapeut och gillar att hitta på alla möjliga äventyr. Hade varit superkul att ses! Slänger iväg ett mejl till dig:)
   /Aline

 117. Anna skriver:

  Varför inte prova lyckan här? Jag hittade ju trots allt mitt hjärta, sambo och livspartner på nätet så varför inte hitta en god vän också? Jag är en go och glad tjej på 28 år. Jag är lärare på dagarna, tränar eller kollar serier på kvällarna och går gärna ut och tar en öl eller två på helgerna. Jag är en väldigt social person som tycker om att träffa nytt folk, lyssna på bra musik och älskar att spela brädspel ☺️?? Jag bor sedan 1,5 år tillbaka i Halmstad för att kärleken tog mig hit. Hojta! Annaajohnsson@hotmail.com

 118. Alexandra skriver:

  GÖTEBORG

  28, nyinflyttad
  Söker träningskompis, ölkompis.

  Owenalexandra@gmail.com

 119. Emilia skriver:

  Ingen i Hälsingland?
  Bor i Hudiksvall själv och är ofta ensam☺️

 120. Ebba skriver:

  Hej!

  Ebba heter jag, precis fyllt 30 år och nyinflyttad i Stockholm där jag söker nya vänner att umgås och hitta på saker med 🙂

  Jag bor i Nacka tillsammans med min sambo och jobbar som controller inom fastighetsbranschen i city. Uppskattar att hitta på det mesta, och gillar att baka, prata, skratta, promenera, shoppa eller ta en kaffe/drink ute eller hemma. Glad och nyfiken tjej som önskar träffa någon likasinnad!

  Min mailadress är ebba.lindstrom@gmail.com

  Hoppas vi hörs! /Ebba

 121. Ehlin skriver:

  Ehlin heter jag, 31 år gift och vi har 3 barn: 8, 7 och 1 1/2år. Sen har vi två bonus barn som bor hos oss på heltid. Bor på södra sidan o Stockholm nära Liljeholmen.
  Skulle vilja ha en vän som är som jag: familjekär, hitta på saker med alla barnen och sjävklart hitta varandra som vuxna vänner med! Jag är på en plats i livet där jag läser självhjälps böcker, mediterar och försöker hittar den där större meningen med livet för att få ut så mycket som möjligt av det. Ska sadla om och börja jobba på förskola för att kunna göra mer skillnad i människor liv än jag kan idag! Vill komma på en fin tre rätters middag är det inte hos oss, här är det ett underbart kaos till alla middagar, vill du bli en del av det mejla mig gärna!! Ehlinl86@gmail.com

 122. Hanna skriver:

  Hej.

  Nu försöker jag för tredje gången att kommentera. Kanske finns det tre kommentarer från mig sen ?

  Jag heter Hanna och jag är 28 år gammal. Jag bor i Göteborg sen 2009.

  Jag har en son som är 10 månader gammal och jag är mammaledig fram till årsskiftet. Känns jobbigt att gå tillbaka till jobbet.

  Jag har ingen riktigt nära vän som hör av sig till en. Det är alltid jag som hör av mig till andra vilket har gjort att man tillslut inte orkar riktigt när veckorna går. Kan man kanske ses över en öl och ngt gott att äta, en fika eller en lekstund med barnen..

  Hoppas vi kan hitta varandra
  /Hanna

  h8panna@hotmail.com

 123. Therese skriver:

  Therese, 33 år södra Stockholm.
  Bor med min 40+ sambo, vår 6-månaders dotter o lilla hund i liten lägenhet som vi trivs super i.
  Enkla opretentiösa människor är vi båda, men i grupp är jag mer reserverad och den som iaktar än pratar, medans på tumanhand kan jag vara den som pratar mest.
  Inga spec intressen, kan lite om mycket, inredning, tycker om mat, men inte spec kul att laga den… ?utelivet är passé o inget jag saknar heller. Att vara hemma med min lilla familj är det bästa jag vet, men för den sakens skull kan jag sakna att nån gång emellanåt ha nära vän/vänner i Sthlm att fika, umgås med o prata om livet o allt runtikring, högt som lågt.
  Tesset84@hotmail.com

 124. Amanda skriver:

  Hej!

  27 år och bor i värnamo. Har en 2,5 årig pojk och gravid med mitt andra barn. Gillar att bara umgås, ut och äta, träna och vara ute.

 125. Sofi skriver:

  Hej!
  Sofi 28 år. Flyttade till Uppsala för cirka 1 år sedan! Jag och min sambo väntar vårt första barn (bf april). Fika är alltid fint, promenader och massa massa prat! Nås på

  sofi_den@hotmail.com

 126. Sanna skriver:

  32 år ensamstående på heltid till min son Reidar 4 år! Bor i Stockholm, vid Gullmarsplan. Flyttade hit för snart 3 år sedan från Sundsvall och träffar gärna nya vänner. Gillar att fika, promenera, shoppa, hänga med eller utan barn! 🙂

  • Karin skriver:

   Hej Sanna,
   Jag heter Karin och jag är 35 år, har en femåring son å träffas gärna. 🙂 Har du en mailadress att dela så kontaktar jag dig.

  • Isabel skriver:

   Hej Sanna! Ensamstående varannan vecka-mamma åt en treåring här som gärna träffas både med och utan barn! Bott i Härnösand senaste fem åren och har precis flyttat tillbaka till Stockholm. Hör av dig, min mail är tanja_isabel@hotmail.com ?

 127. Natalia skriver:

  24 år gammal tvåbarnsmor (2,5 år & 8 mån). Bor med min man och barnen i Sthlm. Jobbar vid sidan av mammaledigheten som lärarvikarie och driver eget som Doula. Jag gillar allt från att ta en fika på stan, gå till bibblan med barnen till att gå promenader i skogen. Kan egentligen vara öppen för rätt mycket då jag är väldigt flexibel och öppensinnad som person! Älskar djur och vi äter vegankost hela familjen!

 128. Josefine skriver:

  Hej!
  Josefine 24, snart 25 år, från Sala 🙂
  Inga barn än men längtar så!
  Jobbar som fysioterapeut men på fritiden sysslar jag med helt andra saker. Renoverar vårt hus och kanske det som sticker ut mest: jag sjunger i en kör som håller till 155 m ner under jord i Sala silvergruva, älskar allt med musik! Även inredning, loppis och fika är stora intressen…och att prata, babbla i timmar och skratta 🙂

  Hör gärna av dig!
  josefine.rydberg@live.se

 129. Caroline skriver:

  SÄLEN Dalarna 45 år, bor du inte nära så kan vi höras på tel eller Facebook.
  Ensamstående med två barn 15 och 11 år. Söker vänner för promenad, längd och gärna mat o vin.
  Skicka gärna ett mail förutsättningslöst så kan vi höras 🙂
  emmacaroline72@gmail.com

 130. Josefine skriver:

  Hej! ?
  Josefine, 27 år boendes i Örkelljunga och är ensamstående med min dotter på snart 2,5. Gillar bakning, matlagning och träning. Men att ha nån att bara kunna umgås med, fika med, shoppa med eller hitta på något annat äventyr med saknas lite grann i livet.

 131. Susanne Burman skriver:

  Jag heter Susanne och är 29 år gammal. Den 1 dec flyttar jag till Kil i Värmland och känner inte en kotte där. Min fästman har fått jobb i Forshaga och därför vi flyttar bland annat. Jag har en dotter på 9 månader och kommer vara föräldraledig till Augusti så vore kul att hitta någon/några att umgås med då! Gärna andra föräldralediga 🙂 jag är lärare och tycker om att vara ute i naturen och ta promenader 🙂 även att fika och shoppa är såklart kul 😉 du behöver inte bo i kil, Karlstad ligger ju nära med 🙂

  Maila mig gärna om det låter intressant 🙂
  Sbu0306@hotmail.com

  • Johanna skriver:

   Hej!

   Johanna heter jag, bosatt på hammarö (cirka en mil utanför karlstad) är föräldraledig med mitt andra barn. Har en tjej på 2 år, och en dotter på snart 10 månader. Nuförtiden blir det mest fokus på barnen, men vill komma igång med lite träning och så. Låter det intressant så maila gärna, Johanna.k@live.se

 132. Åsa skriver:

  Katrineholm, Sörmland
  40 år och jobbar som fysioterapeut i Norrköping. Har en del vänner, men de har fullt upp med sina familjer. Själv har jag varken man eller barn och har därför tid som jag gärna lägger på att umgås med vänner. Gillar träning i olika former, bara det inte är några bollar med 😉 Gillar bakning och syr gärna. Promenader, fika och häng uppskattas också.

 133. Minette skriver:

  Hej!
  Minette, 24 år, bor i nordvästra Skåne – Örkelljunga kommun – och vill ha större sällskapskrets! Börjar jobba i Ljungby i Januari och vill hitta lite coola vänner att göra saker med – fika, träna, promenera etc. Intressen är hästar, läsa, tv-serier, sitta och snacka över en kopp te och min hund! Är socionom och har arbetat inom äldreomsorg och LSS – kan prata om allt från politik till kändisar! Maila!
  minettejansson@hotmail.com

 134. Jasmina skriver:

  Hej

  Bor i Gbg är 38 år och har bott här ett tag. Gillar att resa och är väldigt social av mig men har inte så många vänner 🙁 . Jag förstår inte riktigt varför det är så. Tycket själv att jag är en bra vän.

  • Alisa skriver:

   Hej, jag heter Alisa, är 39 och bor i Göteborg. Hör av dig om du vill!

  • Karro skriver:

   Hej!
   Bor också i Göteborg är 35 år. Har en 5-åring dotter varannan vecka. Annars gillar jag att resa, bara hänga, träna, ut och promenera och hitta på andra skoj saker!:-)

 135. Ida skriver:

  Ida, 31 år och bosatt i Halmstad sedan ett år tillbaka. Arbetar med offentliga upphandlingar inom livsmedelsbranschen. Brinner för kost och ekonomi. Utöver att arbeta gillar jag att träna, äta på restaurang, resa, gå på bio samt att läsa. Jag lever ensam och känner inte så många i Halmstad ännu, därav vill jag gärna lära känna nya vänner här, alternativt boende i städer i närheten.

  litenida86@hotmail.com

  • Emma skriver:

   Hej!
   Heter Emma och är 30 år. Flyttar tillbaka till Halmstad om en månad efter 11 år på andra håll pga studier och jobb. Gift, 2 små barn och skulle gärna vilja lära känna folk i Halmstad. Skulle även vilja komma igång med träning igen och gärna ta upp klättringen 🙂 Gillar God mat, inredning, bio, gå på cafe
   emma.e.beck@gmail.com

 136. Erica skriver:

  Hej
  Kommer från Uppsala och är 32 år gammal
  Har man, 2 barn 5 och 2 år, samt en liten hund
  Skulle vara kul att träffa någon som vill ta promenader med eller utan hund samt självklart göra andra saker också 🙂

 137. Josefine skriver:

  Några fler från Göteborg?
  Josefine heter jag och är 24 år gammal och bor med min sambo i Göteborg. Jag arbetar inom fastighetsbranschen och studerar halvfart på distans.
  När jag inte umgås med min sambo eller går promenader med hunden, så försöker jag att träffa vänner och träna, en Svensson helt enkelt.
  Jag skulle tycka det var roligt att träffa någon som vill ta en fika, ett glas vin, en promenad. Öppen för det mesta egentligen så länge du är en härlig person!
  Min mailadress är josefinealk@gmail.com

 138. Emma skriver:

  Hej!
  Emma, 26 år och bor i Falköping med min man och dotter på snart två år. Jobbar i Skövde, men på övrig tid tycker jag om att promenera, fika eller laga härliga middagar. Söker vänner som gärna vill ses på en fika eller en after work-öl. Hade även varit roligt att hitta någon att gå promenad med. 🙂 Ni når mig enklast på instagram: Wall.emmaa

 139. Caroline skriver:

  Stockholm! Hej jag är en social och glad 33 åring som bor på södra sidan om stan. Arbetar som förskollärare och skulle tycka det var kul om om det finns någon annan förskollärare/lärare i närheten. Har du ett annat yrke får du självklart gärna höra av dig oxå. Jag har barn på 10,8,7 år. Tycker om att fika, yoga, promenera och mycket därtill.

 140. Pia skriver:

  Hej!
  Jag är 40+ och bor i Stockholm med man och tre barn(två tonåringar och en liten baby på 6 månader). Just nu är jag föräldraledig och det skulle vara så kul att träffa dig som vill fika, gå på barnvagnspromenad, babysång, museum eller annat kul! Men jag söker också vänner som vill göra saker utan barn. Jag gillar inredning, resor, ta en drink på nåt roligt ställe och så har jag börjat rida igen efter ett långt uppehåll. Vill gärna
  t ex åka på spa men saknar någon att göra det tillsammans med. Har tyvärr tappat kontakten med mina gamla vänner och umgås mest nuförtiden med min man så jag hoppas att det finns nån i Stockholm som hör av sig. Allt gott! Piajd@icloud.com

 141. Anna Johansson skriver:

  44-årig varannanvecka mamma till två barn (9 o 11 år). Bor i Floda utanför Göteborg (jobbar i Gbg), träffas gärna på en fika eller ett glas vin. Fullt fokus på barn varannan vecka, övrig tid spenderas med träning och en del läsning, jag reser gärna samt plöjer serier..

 142. Therese Hedlund skriver:

  Hej!
  Relativt nyinflyttad 40 åring till Gävle (Sörby) är just nu mammaledig (sonen är snart 7 månader), har även 2 äldre barn (7 & 10 år). Tycker om att promenera, fika & umgås. ? Saknar vuxet sällskap om dagarna.

  theresehedlund@live.se

  //Therese

 143. Angelica skriver:

  Någon från Borlänge med omnejd?
  Är 32 år och har man och två barn på 4 och 2 år.
  Är social och vill gärna lära känna fler här i trakten, flyttade hit för snart två år sedan.
  angelica.loding@gmail.com

 144. Anette Lindén skriver:

  Hej!
  Jag är 35 år och bor i Halmstad med min man och mina två barn, som är 1 år och 3,5 år. Vill gärna lära känna några att fika, prata och skratta med.
  Min mailadress är m.anette.linden@gmail.com.

  • Emma skriver:

   Hej!
   Heter Emma, 30 år, och flyttar hem till Halmstad om en månad. Uppvuxen i Halmstad men inte bott där på 11 år pga studier och jobb. Har två söner, en som snart är 3,5 och den andra blir 2 till jul.

   Hade gärna lärt känna lite folk i Halmstad 🙂
   emma.e.beck@gmail.com

 145. Malin skriver:

  Är 32 år från Jönköping som känner mig lite ensam på vänskapsplanet då många av mina vänner bor utspridda och de jag har kvar har skaffat barn. Själv älskar jag att resa, fika, fota och umgås med min man. Kan sakna att ha en vän att prata och skratta åt galna saker tillsammans med ?

 146. Karro skriver:

  Göteborg.
  35-årig tjej med 5 årig dotter på halvtid.
  Gillar att resa, hitta på skoj saker, bara hänga och träna! 🙂

 147. Nathalie skriver:

  27 årig tjej. Bor på Kungsholmen i Stockholm men är ursprungligen från Kalmar. Har jättefina vänner, men alla har sambos och jag är singel. Jobbar som optiker och på fritiden gillar jag att träna. Letar efter en vän att hitta på roliga saker med. 🙂
  nathaliehovdegard@gmail.com

 148. Magdalena skriver:

  Tranås/Linköping/Jönköping
  22 årig tjej. Gillar att träffa nya människor, dricka kaffe på stan, sitta hemma och plöja dokumentärer, utekvällar, och mycket annat?☀️
  s_magdalena@outlook.com

 149. Malim skriver:

  Malin heter jag är 27 år och har en dotter på 2 år och en till på väg:) bor i Mariestad och skulle gärna lära känna någon med barn och lite tid över:)

  Finns på Instagram mfernstrom

 150. Amanda skriver:

  Uppsala
  Hej! Jag heter Amanda, 25 år, student, mamma till Elton snart 2 år och förlovad med min tonårskärlek! Jag är en serie- och hudvårdsnörd som älskar att dricka kaffe, fika, umgås, lyssna på poddar, träna, inreda, resa etc. Skicka gärna iväg ett mail om du bor i Uppsalatrakterna. Ett plus är om du också har barn, men absolut inget krav 🙂 amanda.mobarak.nilsson@gmail.com

 151. Hanna skriver:

  25-årig tjej, nyinflyttad i Stenungsund, uppvuxen strax utanför Gbg, älskar djur, promenader, läsa och good mat haha! Har en valp och tvåmissekatter, skulle gärna vilja lära känna någon i närheten 🙂

  Lomander.hanna92@gmail.com

 152. Ida skriver:

  Ida heter jag, 34 år. Bosatt i trelleborg. Flyttade hit för 7 år sedan och känner tyvärr inte så många här.Ensamstående med min 15 åriga son, hund & katt. Jobbar inom kommunen. Gillar musik, baka, loppis, läsa, konserter..ja allt möjligt.. saknar att ha någon att ta en kaffe med eller bara att umgås. Gillar att skratta, lojalitet, och ärlighet:)
  Maila mig på idanilsson507@hotmail.com

 153. Makda skriver:

  Malmö

  29 år, Sambo
  Söker träningskompis, vinkompis, fikakompis

  makda__@hotmail.com

 154. Jenny skriver:

  Ängelholm
  Hej! Jenny heter jag och är 25 år. Bor tillsammans med min sambo och två barn. Just nu är jag mammaledig med vårt nytillskott på 2 mån. Söker efter vänner att hänga med om dagarna, kanske någon som själv är mammaledig just nu 🙂

  Jenny__bond@hotmail.com

 155. Hanna P skriver:

  Hej!

  För 6 år sen sa jag upp mig från min fasta anställning i Uppsala för kärlekens skull och flyttade hem till hans lilla etta i Täby. Tur var det att jag vågade för idag har vi hus i Brottby, är gifta och har två pojkar (9 mån och 3,5 år) som är våra absoluta ögonstenar! Men då jag är uppvuxen i Bollnäs och hann inte skaffa nya vänner i Uppsala så är mina vänner de som är hans vänners flickvänner/sambos/fruar. Jag önskar mig egna vänner att hänga med! Jag kommer gå hemma hela tiden fram till augusti nästa år med vår minsta innan det är dags för förskolestart. Jag söker någon som vill hänga i köpcentrum på dagarna, hänga hemma med barnen, kanske följa med på rytmiken som svenska kyrkan anordnar, någon som vill ses med hela familjen för tacos på lördagen, någon som vill åka till 4H gårdar och kolla på djur med barnen. Skansen, naturhistoriska, tomtits? Eller kolla bio medans våra partners tar hand om avkommorna?;) Jag är ingen partytjej, men jag går gärna ut och äter god mat, indiskt är en av absoluta favoriten;)

  Hoppas du hör av dig!

  Mvh
  Hanna 28 år

  • Emilia skriver:

   Hej!
   Jag bor i Vallentuna centrum men uppvuxen i lilla Brottby! Jag är 26år och ensamstående mamma till en pojke på 5 år och en flicka på 2,5 år! Jobbar tyvärr 8-5 mån-fre men hänger gärna med barnen på helger men också utan barn (varanann helg är dom hos sin pappa) jag är öppen för det mesta, dansa, dricka vin, gå på bio, promenad, lekpark, hemmamys med barnen med tacos och popcorn.. ja vad som helat helt enkelt! Hör av dig på Emilia.stenstrom@hotmail.com eller insta @milluu

   / Emilia

 156. Trixie skriver:

  Underbart intiativ!! En kort beskrivning kommer här nedan.

  27årig tjej, 3 barn i åldrarna 4,2, 4 månader 🙂 dom två första blev till via ivf och den tredje kom naturligt. gift sen 9år tillbaka. Bor i Stockholm och är förtillfället föräldraledig men arbetar annars som kallskänka. Älskar mat då veganskt, vin, och att fika. Märker att det bara handlade om mat nu haha antar att jag är arbetsskadad 😉 nej men skämt åsido skulle vara kul att lära känna nya människor. Slå iväg ett Mail gärna på adressen trixiedecivita@hotmail.com

 157. Malin Waern skriver:

  Nacka, Stockholm
  Hej! Jag är 23 år och är sambo med min pojkvän. Jag flyttade till Sthlm för 4 år sedan och till nacka för ett halvår sedan. Men känner mig trots det ganska ensam i storstaden. Jag pluggar folkhälsa på distans och jobbar jag som sjuksköterska. Tycker om att gå promenader, fika och dricka vin 🙂

 158. Bella skriver:

  30 år, bor i Nynäshamn med min man. Inga barn. Jobbar för tillfället på LSS boende men hoppas på att återuppta socionom studierna till våren på Södertörns högskola. Jag tycker om att se tv serier/filmer, gå promenader, fika, läsa böcker. Är nyfiken på människor och älskar att sitta och prata ? har några få (väldigt få om jag ska vara helt ärlig) vänner i nynäshamn men skulle väldigt gärna hitta någon vän som en kan hitta på roliga och spontana saker med ☺️.

  belliish@hotmail.com

 159. Theresia skriver:

  Någon att gå på bio/konsert/träna med hade varit kul!
  Bor i Lund, snart 37 år, älskar träning, musik, film, serier, dansa (inte på klubb nuförtiden men hemma funkar lika bra), sjunga (högt i bilen helst) och mycket annat som gör livet gött.
  Har sambo och ett barn men om du har det eller inte spelar ingen roll för att vara min vän 🙂

  suitelady1@yahoo.com

  • Sofia skriver:

   Hej! Det finns fler från Lund längre upp i tråden också, så du inte missar dom! Jag kommenterade där nyss! 🙂

 160. Michelle skriver:

  25 år gammal och bor i Solna! Har dotter på 9 månader. Relativt nyinflyttad och kommer från Göteborg från början. Känner mig rätt ensam i Stockholm och hade varit kul med någon jämngammal att hänga med. Gärna med barn men det är inget krav, träffar gärna någon att gå ut och dricka vin med också. Rätt blyg till en början vilket ofta känns som ett hinder. Annars är jag social och väldigt lättsam, gillar spontana grejer. Pluggat till ekonom men har ingen aning om vad jag vill jobba med efter mammaledighet… Hör gärna av er om ni känner igen er:) Med vänlig hälsning, Michelle michelle@elmang.se

 161. Erica skriver:

  Heter Erica,25 år, och har nyligen flyttat till malmö för att plugga till sjuksköterska. Träffar gärna någon som har barn då det är något jag själv vill ha snart. Annars är jag öppen för det mesta. Vin, kortspel och allmänt snack om livet 🙂

 162. Ebba skriver:

  Detta blir en total chansning… Ebba heter jag och är 24. Bor just nu i Göteborg men flyttar om en månad till Rotterdam pga jobb. Känner absolut ingen i Rotterdam så lär bli rätt ensam (och utmaning att hitta nya vänner som den introvera person jag är haha)

  Släng gärna iväg ett mail till Ebbafolestad@gmail.com om det finns några Rotterdam-bor här 🙂

 163. Cindy skriver:

  Cindy, 34 år. Bor i Stlhm (hägersten) med min man, dotter på 8 år och adopterade hunden Belle. Har varit yrkesdansare och bestämde mig för att helt lämna det förra året (som profession iaf) och är numera student.

  Har en stark passion för: resa, prova nya saker, äta gott (äter själv veg), filmer, feminism, yoga, meditera, kultur (dans, teater, museum u name it), odling (nyfunnen hobby), fika och språk.
  Är små besatt av: musik, choklad, läsa, kolla på serier (bra som dåliga), konserter, filmer och babbla om allt mellan himmel o jord över en middag/drink/fika.

  Shopping och uteliv är väl det enda som inte riktigt faller mig i smaken, men en drink eller ett glas vit emellanåt är dock bara bra för själen min?
  Med det sagt är jag öppen för det mesta och hoppas även du är det✌?

  ufemales@gmail.com

  Ps: Tack för en fin initiativ Elaine?

 164. My skriver:

  Karlshamn

  25 år, pluggar personalvetenskap, bor i hus med sambo, bebis och hund.

  Flyttade hit för ett år sedan, känner ingen förutom sambons kompisar och längtar efter att träffa egna vänner. my_hesser@hotmail.com

  • Aline skriver:

   Hej My!

   Jag flyttar ned till Karlskrona(ändå nära Karlshamn) i slutet av januari för jobb och kärleken från min hemstad Umeå. En viss omställning hahaha med det ska bli jätteroligt! Är 25 år, snart nybakad fysioterapeut och gillar att hitta på alla möjliga äventyr. Hade varit superkul att ses! Slänger iväg ett mejl till dig:)
   /Aline

 165. Sandra skriver:

  Någon från Huddinge eller i närheten??

 166. Elin skriver:

  Malmö

  35 år, två barn (4 och 2), gift.
  Bor i centrala Malmö. Gillar shopping, hårdrock, bubbel på Lilla torg, öl på Möllan. Älskar att laga mat och baka.

  Flyttade hit från Stockholm och har därför inte så många vänner här. De flesta jag känner är kollegor eller min mans vänner.

  Maila vid intresse!:)
  elin.heinervall@outlook.com

 167. Kristina skriver:

  32 år, bor med man och 2 barn i Örebro. Har varit föräldraledig sen februari 2015 och tyvärr tappat kontakten med många av mina gamla kompisar. Så vill gärna träffa lite nya vänner. Gillar inredning, läsa, promenader mm, men är öppen för det mesta☺ lmkv@live.se

  • Sofia skriver:

   Hej! 37 år, man och två små barn. Ses gärna över en fika. Kanske vi har några gemensamma intressen. ?

  • Mia skriver:

   Hej! Har flyttat tillbaka till hemstaden Örebro efter drygt 9år. Är 35år, har man och 2barn (2år och 8mån). Ska i dagarna börja jobba igen efter en lång föräldraledighet. Jag vill gärna träffa lite nya människor över en fika eller liknande.
   miaviitamaki@hotmail.com

 168. Majsan skriver:

  Hej!
  52 år ung tjej ? gift och har en tonårsdotter. Vore kul att hitta nya vänner för lite kompishäng då och då här i Småland, Växjötrakten.
  Intresserad av det mesta: personlig utveckling, god mat, teater, film, resor mm. Jag är social, utåtriktad & med en positiv inställning till livet. Kanske vi har ngt gemensamt? Skriv lite om dig själv till lova.sav1965@hotmail.com

 169. Maria skriver:

  27 år, mamma till en söt flicka på 20 månader, fjärde års lärarstudent och sambo.
  Flyttade från Nederländerna till Stockholm, Bredäng för 6,5 år sedan och vill gärna träffa nya vänner.
  Hör av dig vid intresse!
  /Maria

  • Amber skriver:

   Hej Maria!
   Jag kommer också från Nederländerna och är 26 år. Har tre barn (3 år, 2 år & 3 månader) och bor i Stockholm. Skulle också gärna vilja träffa lite nya vänner. Är intresserad av matlagning (hela familjen äter vegetariskt) och träning. Har studerat kulturgeografi och är föräldraledig för tillfället. Hör gärna av dig!
   /Amber

   amber.fogelberg@gmail.com

 170. Emelie jönsson skriver:

  Hej,
  Emelie, 31 år, fru och två barnsmamma. Bor utanför Ängelholm i Skåne och studerar i Båstad. Hade gärna träffat någon med barn, mina är 2 och 5:) eller varför inte lite egentid med en kväll på stan?
  Hör gärna av er om ni bor i närheten.
  Parlan_bth@hotmail.com

  Kramar Emelie