Gustav till akuten


Godmorgon vänner! Man kan säga att jag satt i skiten för en stund sedan. Taxin från tv4 väntade nedanför, tre barn sov och ingenstans hittar jag Gustav.

Ett tag tänkte jag att han hade flytt småbarnslivet. Kastat in handduken och fått nog. Herregud, tänk att jag tänkte det. Snacka om nyvakna tankar. Jag ringde och han var på SÖS. Verkar inte som det är en man cold. Älskade Gustav❤️.

Så jag fick blixt ringa in min mamma. Hade aldrig ta med mig alla tre barnen till tv4. Det är inte heller så att man kan ringa in sig sjuk till tv med en timmes framförhållning. Mamma var väl lagom glad, men förstod. 

Jag syns i rutan 07.15. Sen blir det hem för att lämna barnen och förbereda ytterligare en dag med barnen själv. Jag börjar bli bra på det. Synd bara att jag måste ordna allt med huset samtidigt. Maj gadd!

Hoppas ni mår bra! Nu blir det tv

Bloggvännerna har ordet

16 svar till “Gustav till akuten”


 1. Runa skriver:

  Uff! Håper det går bra med Gustav? Det er godt å ha en mamma i nærheten som kan hjelpe til? Håper det gikk bra på TV?? Klem til dere?

 2. Jeanette skriver:

  Hoppas Gustav kryar på sig! Och kämpa! ?

 3. Linda skriver:

  Men va?
  Blir han sjuk och åker till akuten utan att väcka dig? Låter jättekonstigt i min värld?

 4. Hmm skriver:

  Men usch. Hoppas han inte fick stanna kvar på SÖS och att det inte är något allvarligt, men väckte han dig inte innan han gick eller lämnade ett meddelande?

 5. Malin skriver:

  Vänta… väckte han dig inte innan han åkte in till SÖS???

 6. Diana skriver:

  Men va? väcker han dig inte för att åka till akuten? Hoppas det inte är allt för allvarligt då. Krya på Gustav.

  Ps vet inte vad som hände med alla kommentarerna men skulle försöka kommentera och allt bara försvann.

 7. ErikaJ skriver:

  Usch tänkt om han hafe dragit!! ?

 8. Sofia skriver:

  Hoppas Gustav blir bättre snabbt och det inte är något allvarligt! ?

 9. Trebarnsmamma skriver:

  Men väckte han dig inte eller meddelade på något vis att han åkte till akuten?! Det låter helt galet i min värld. Hoppas det inte är något allvarligt och att han kryar på sig fort.

 10. Caroline skriver:

  Men va, åkte han till akuten utan att meddela dig? Förstår att du blev orolig, hoppas han snart mår bättre!

 11. Helene skriver:

  Fattar inte att han inte väckte dig? Visste han inte heller att du skulle iväg? Låter märkligt tycker jag med så dålig kommunikation .

 12. Jossan skriver:

  Jag hade blivit rätt lack om min man bara stuckit mitt i natten utan att meddela sig. Dels är man ju orolig för att han är sjuk och behöver uppsöka vård, men också för att kunna lösa logistiken. Han måste väl ändå vetat om att du skulle jobba? Hmm…

  Tänk om han inte svarat när du ringde….

 13. Elsie skriver:

  Stackars Gustav, hoppas han mår bättre snart!

  Men alltså jag är precis lika nyfiken som alla andra, HUR kunde den här situationen uppstå?? Trodde han att du märkte att han åkte? Drack han för mkt cocilliana och glömde tala om att han stack? Så många teorier att fundera på idag!

 14. Sofia skriver:

  Min pappa gjorde en liknande sak. Natten till en julafton körde han till akuten med njurstensanfall. Ville ju inte störa famljen… så han smög iväg.
  Mamma vaknade på morgonen och såg att bilen var borta. Trodde att han kört för att köpa frukostbröd men han kom inte tillbaka inom rimlig tid. Jäklar vad vi var oroliga/arga/rädda. Plötsligt rullar han hem som om inget hänt och förstod inte alls varför vi reagerade som vi gjorde. Han ville ju bara vara snäll och inte störa oss andra.
  Detta var på 80-talet premobiltelefoner.
  Hade min man gjort detta idag; utan en väckning,SMS, lapp, något meddelande hade jag blivit fruktansvärt arg för oron han utsatt oss för.

 15. Hope skriver:

  Hoppas att Gustav är ok!

 16. Magdalena skriver:

  Ojoj, krya på dig Gustav!

  (Och min partner tycker att vi behöver bli bättre på att kommunicera, haha, efter att ha läst detta tror jag att jag snarare kan skriva en handbok i ämnet)

Lämna en kommentar