Utvilad på nåt märkligt sätt


Godmorgon mina askkoppar. Askkoppar för att boken jag börjat skriva innefattar en askkopp i första scenen. Jag ska skicka de första sidorna till John imorgon. Jag är lite nervös, men det är kul att skriva. 

Gustav blev sjuk natten lördagen till söndagen. Så igår var jag ensamstående trebarnsmamma. Herregud vad jag fick känna att jag levde vid ett tillfälle då alla grät samtidigt. Jag tröstade mig med att det bara var 1.5 timme kvar tills de skulle sova. Men insåg snabbt att det var vintertid och klockan gick fel. Det var 2.5 timme kvar. Men när alla tre barnen var mysiga och låg som tre gosiga värmekuddar över mig så kände jag mig som världens mest rika människa. Vad fint livet är ändå.

Idag ska jag förbi huset på byggmöte. Ska se om vi kan sälja delar av köket. Sen blir det träning och analysera partiledardebatten för tv4 ikväll.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Utvilad på nåt märkligt sätt”


 1. C skriver:

  Alltså förlåt, men får bryt på din blogg! Popup reklam som inte går att klicka bort..när man väl lyckats med det är det så tråkiga reklamblaffor som gör att texten rör sig..Jag vill ju kunna läsa din blogg! Är en trogen följare och vill ha min dagliga dos av dina texter. Men nu får jag ta en paus ett tag framöver för jag blir bara irriterad (obs, inte på dig!). Ha en härlig vecka och woooow vad kul att ni är igång med huset!

 2. olga M skriver:

  Askkopp kan du va själv! Ibland har du bara för kassa ordval, att du kallar dig retoriker känns som ett dåligt skämt. Hoppas någon askade rejält på dig idag det var du sannerligen värd!

 3. Anna skriver:

  Hej!
  Har ni använt er av Covet den här gången också? Vi har funderingar på vad vi ska göra med vårt hus, göra om hela planlösningen, bygga ut eller bara tänka om helt? men tycker att det är svårt att veta vart man ska vända sig för att få bra hjälp nu i idestadiet!

Lämna en kommentar