Oh lord


Jag kan säga att hade jag varit ensamstående mamma till tre så hade jag INTE bloggat. Herregud vad stress. Gustav har en man cold från Imaginary land. Men han lider. Pascal och jag ska till partiledardebatten i tv4. Fifan 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Oh lord”


 1. Karin skriver:

  Hej! Önskar hjälp med ett bra svar till varför jag inte ammar mitt nyfödda barn. Gudarna ska veta att jag försökt, men fått mjölkstockning deluxe av det, såpass att jag varit inlagd på sjukhus flera dygn. Många tar sig friheten att upplysa mig om att bröstmjölk är så mycket bättre för mitt barn än ersättning, som om jag inte redan är ledsen och har dåligt samvete över detta. Det enda jag kan komma på själv är att barnet inte gillar korv med bröd än och därför ger jag ersättning, men anar att du har ett bättre svar 🙂

  • K skriver:

   Vilka hemska människor! Säg sanningen: Tack, men jag vet bäst vad som passar mig och mitt barn.
   Hade det varit någon större skillnad borde det märkas i befolkningen och inget tyder på det.
   Lycka till och ta hand om dig och ditt barn på det bästa sättet, ditt sätt!
   / hälsningar från någon som haft förmånen att kunna amma

Lämna en kommentar