Ensamstående


Gud att Gustav skulle bli sjuk nu. Byggstart är ju denna vecka. Jag fick pallra mig iväg och lämna barn på föris och sen bege mig till huset. Då hade jag inte med mig alla nycklar. Tröstade mig med att det var fint att se på ändå. 

Köket är ett UNO-kök från 2009. Det ska vi sälja. Jag måste lägga ut det på blocket idag.

Men kyl, frys och diskmaskin ska till behållas. Nån måtta får det vara.

Jag har precis tränat och ska slänga ihop käk till familjen innan jag åker och jobbar. Stressen! 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Ensamstående”


 1. B skriver:

  Du hann träna?

 2. Ensamstående med två barn på 100% skriver:

  Jag blir riktigt besviken på dig, Elaine, när du benämner dig ensamstående.
  Du ÄR inte ensamstående och det är inget man är en dag eller två för att partnern är sjuk/bortrest/etc. och man själv gör det mesta praktiska i vardagen just de dagarna. Att vara ensamstående är mer än att man gör allt det praktiska hemma. Man gör ALLT HELA TIDEN – praktiskt, mentalt, ekonomiskt osv. Det känns förringande och lite nervärderande, för mig som faktiskt är ensamstående, när människor som inte är det slänger ur sig att de är ensamstående i några dagar.

  • Sophie skriver:

   Oj! Jag tycker verkligen att du beter dig lättkränkt nu.

   • J skriver:

    Och om hon faktiskt är kränkt? Hur hjälper din elaka kommentar då? Det är du som är okänslig och dessutom ignorant som inte förstår vad tolkningsföreträde innebär. Lär dig visa lite respekt och empati gentemot dina medmänniskor Sophie. ”Oj, du beter dig lättkränkt”?! Vafasen är det för kommentar?! Är du ensamstående med flera barn? Om inte så lyssna på de som talar av egen erfarenhet och lär dig lite ist.

    • Sophie skriver:

     Det var inte menat som en elak kommentar. Jag är ensamstående, ja, och jag förstår inte hur man kan reagera så lättkränkt på att någon drar till med att de känner sig ensamstående när partnerna är borta.

     Det finns annat man kan lägga sin energi på än sånt trams.

 3. Sofia skriver:

  Ska ni verkligen göra er av med detta klassiska danska designkök? Känns som att det passar jättebra med huset och är dessutom en frisk fläkt till skillnad mot alla grå/blå/gröna kök med marmor och mässing som florerar i precis varenda inredningstidning. Här har ni chansen att behålla något mer unikt förutom att lägga massor med pengar på ett kök som som är väldigt homogent. Så typiskt svenskt att medvetet eller undermedvetet välja något som ”alla” har.

Lämna en kommentar