Två bra frågor


 

Hej Nathalie, så bra frågor.

Jag tror faktiskt att träningen hjälper mig och att Gustav, jag och barnen mår bra tillsammans. Sociala medier stressar mig. Jag skulle vilja blogga mer och svara på era kommentarer som nu, men hinner inte med i flytt och jobbkaoset. Men harmoni har jag och det är för att familjen mår bra. Gustav och jag visar stor förståelse för varandra i detta. Det är helt ok att vi inte ser varandra lika mycket just nu. En kärleksfull blick i all hast och en puss innan vi går till jobben betyder massor. Det kanske inte blir jättemånga resor till Pippaloss eller djupa samtal, men det får det bli ibland. Det är ok. Vi kan inte stressa varandra med det just nu.

Emma, jag blev så glad för din fråga. Jag är så tacksam för de som kommer fram varje dag och berättar att jag hjälpt dem med svåra samtal, stärkt dem i sina barndomstrauman eller vad det nu än må vara kanske bara läst en av mina böcker. Jag kan ha en dålig dag och så kan fyra personer helt oberoende varandra krama om mig eller bara säga ”hej” och ”du är så himla bra”. Fatta att få ett femtal främlingar som säger det per dag. Det är en gåva. Jag är evigt tacksam för det. Så nästa gång Emma, säg Hej. Jag blir bara glad och aldrig störd av det. <3 Tack som frågar.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Två bra frågor”


  1. K skriver:

    Tack för fantastisk blogg och engagemang! Läste denna artikeln idag, tyvärr mycket nedslående, men mot slutet hade hon ett inteessant resonemang om perspektivbyte som kanske kan vara inteessant för dog när du klurar på svar på tal vid trakasserier. Om du inte orkar läsa om allt elände inom akademin kan du söka på BMW i texten och börja där.
    Tack för att du finns!

    https://www.buzzfeed.com/christinefair/himtoo-a-reckoning?utm_term=.tsYzvAW2g#.ycpMz5W2B

    Jaha, nu har texten låst sig så jag kan inte rätta stavfelen… Ursäkta!

Lämna en kommentar