Dagens outfit


Idag stylade Siroun mig. Jag var lite tveksam till topparna, men älskar den nya ärmtrenden. För en gång skull är jag lite synk med det. Nu har jag precis föreläst för 500 i finansbranschen. Nu blir det lunch med fina Paula. Något kul angående min hälsa är att jag har minskat 11 cm i midja på en månad! Hur kul?! Jag köttar på med träning och sockerfri kost sedan tre veckor tillbaka.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Dagens outfit”


 1. Elsie skriver:

  Men alltså nu känns det som om du provocerar med flit? Du är klok som en bok men jag har avföljt dig på instagram för att slippa hetsen där, men så skriver du om centimeter här? Tycker att det är så himla bra att du delat upp det då jag tycker du skriver så mycket som är så läsvärt och ger mig en del att fundera på om dagarna, men är mil ifrån dig vad gäller bantning. Och hur har det här med hur stark du är? Jag har aldrig läst att du mätt dina biceps men det kanske du har. Åh känner att det här blev rörigt skrivet men det känns bara så fake det här just nu, att det _bara_ handlar om hur stark du kan bli och hur mkt du ska orka. Allt jag ser är någon som bantar och tänker på kilon och cm runt midjan.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Oj, förlåt. Jag skrev inlägget i all hast och skulle skriva att jag lyssnat på kritiken om kilon och istället skrev cm. Men det var verkligen inte för att provocera utan att jag tagit till mig kritik. Så fel det blev. Men tack snälla för att du säger till, jag förstår att när det är skrivet i all hast så blir det så. Ska tänka mig för nästa gång. Kram

 2. Anna skriver:

  Drömde i natt att du kom och grattade mig på min födelsedag som är idag. Det var helt galet och du hade massa presenter med dig och så höll du tal! ? Har jag läst din blogg och insta för mycket? Men trevligt var det.

Lämna en kommentar