Marie Marie Marie


Som jag älskar dig älskade vännen. Hösten är din och min. Vi säger alltid att vi ska inviga den med varm choklad och grädde, men när det kommer till kritan så är det latte vi vill ha. Jag känner mig så uppskattad och älskad när vi hänger. Ditt leende säger precis allt om varför du är en av mina närmsta.

Vi har haft en dust och den tog vi oss igenom. Tänk om folk vågade ta sig igenom konflikter – inte bråka utan lösa. Det finns sånna fina chanser att fördjupa vänskapen, bli mer trygg just för att vi tog oss igenom det. Precis som i kärleksrelationer, man tar sig igenom saker tillsammans.

Och idag möttes du och Pascal i en varm blick och ett innerligt leende innan han somnade. Det var som att han sa ”nejmen där är ju du. Det gillar jag. Sov gott.” Så somnade han i ett leende. Trygg efter att ha tittat på Marie.❤️

Jag tror barnen är en bra indikation på vilka man ska hänga med. Haha eller inte. Vi har några väner vars dotter är otroligt reserverad mot mig. Jag känner mig som en bandit och håller både långt avstånd och profil för att inte störa henne. Haha, kanske värt att undra vad som är hönan och ägget där.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar