Att få vara med


Igår hade jag en metaupplevelse. Jag stod och drack bubbel med våra kursdeltagare av Snacka Snyggare och så kände jag plötsligt en sån enorm tacksamhet. Tacksamhet över att jag lever, får se och uppleva just den stunden. Att jag var omringad av en fullsatt kurs och skara personer som verkligen strålade och var glada över det företag Gustav och jag startade för 7 år sedan. Nu skulle det här inlägget inte vara nån marknadsföring av Snacka Snyggt, utan mer hur min dödsångest har avtagit. Lite de senaste dagarna antar jag. Jag känner att oavsett vad som händer efter döden så är jag tacksam för detta fönster till livet. Att jag fått vara med så här långt och fick vara med över huvudtaget. Jag hoppas såklart att jag får vara med länge till, men jag är otroligt tacksam. Tacksam för att livet inte tog slut medan jag fortfarande var sexuellt utnyttjad av Tor, utan att jag fick bli fri från det, konfrontera och anmäla honom, skriva en bok om det, bli tackad för boken. Jag är tacksam för att jag fick överleva och träffa min stora kärlek Gustav och att vi fått tre barn ihop. Tacksam för att jag inte dog under tiden som jag var mobbad utan att jag fick många och riktigt fina vänner. Jag är glad att jag överlevde och fick min älskade Daniela som vän. Henne och många fler såklart, men wow vad tacksam jag är för henne.

Jag sitter på ett slott och skriver feedback till kursdeltagarna och tacksamhet bor i mitt bröst nu när jag jobbar. Tack för detta fönster. Tack för att jag får vara med. Tack.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Att få vara med”


 1. Jenny skriver:

  ❤️

 2. Linnea skriver:

  Jag var mobbad alla mina år i skolan som jag minns. Hade en vän som alltid var med mig, men gjorde ingenting för att visa alla andra i vår klass att de inte var okej de dom gjorde och sa åt mig. Idag har vi glidit isär och jag har inte en enda vän som inte är en familjemedlem. Tacksam för familjen men otroligt ledsamt att inte ha en enda vän att prata med eller umgås med. Jag blir dock väldigt glad över att du fått en sånt fint liv trotts de du varit med om! De värmer hela mitt hjärta och jag känner enorm lycka över att sa att de gått så bra för dig.

 3. Victoria skriver:

  Tack för att du finns Elaine! Du gör sådan skillnad och med Gustaf vid din sida kan det bara bli bättre 🙂

 4. Maria skriver:

  Jag är tacksam för att jag fick träffa dig Elaine och inspireras och lära mig. Lära mig de tips och trix och den feedback ni gav på kursen. Jag är oxå tacksam för att jag är jag. Tacksam för att du är du och för att du och din man med er framgång med ert företag och allt annat ni gör, ändå är sådana jordnära och genuina människor.
  Nej jag känner er inte men jag är så glad att fått träffas iaf och jag hade velat prata mera.. men det kanske blir en annan gång ?
  Åh du var inte rädd! Du är trygg❤️
  Kram

Lämna en kommentar