Dagens business outfit


Jag gillar mjuka kavajer som täcker över partiet där jag får bröstmjölksfläckar varje dag. Jag kände mig bekväm i kläderna idag, de gamla kläderna börjar kännas ”snälla” igen.

Jag föreläste om Härskartekniker för en underbar grupp på en kursgård i Upplandsbro. Ikväll när barnen sover bär det iväg till Görvälns slott där jag ska hålla första tvådagarskursen på länge – Snacka Snyggare. Pascal och Gustav hakar på. Jag älskar det där stället. Sist vi var där var Evelyn med i kulisserna. För Matheo var det likadant.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Dagens business outfit”


  1. Anna E skriver:

    Tycker du är en fantastisk mamma som bollar jobb, bebis och familj på ett härligt sätt!
    Måste tipsa om amningsinläggen från Medela (finns på Apoteket) de är de enda skydden som gjort att jag inte läcker igenom bröstmjölk och har en bättre form än alla de andra jag testat! Allt gott! / Anna

  2. Rebecka skriver:

    Jag hade en så knasig dröm! Var på ett gym som Samir o Viktor startat, och efter ett grymt pass satte jag mig på en bänk o vila o råkade sätta mig bredvid dig. Vi satt och surrade, jag var starstrucked men sa inget om att jag visste vem du var, du berättade bland annat att Gustav jobbade som kock på en italiensk restaurang. När jag skulle gå gav du mig en lapp med din bloggadress och orden ”du är bra du!”. Efteråt fick jag känslan att ha pratat med en storasyster. Och det är du ju, storasyster på nätet!

Lämna en kommentar