Möhippa


Ledsen för seg uppdatering men det var möhippa för den här bruden igår❤️
Vi skulle alla slå in något symboliskt åt Mimmi för att hon skulle gissa vem det är. Det vi köpte skulle ge en ledtråd om hur vi träffades eller något som symboliserar vår vänskap. 

Sen skulle hon svara på frågor som Patrik hade svarat på.

En fråga var ”Vad är Meryems mest sensuella del”. Haha.

Han var kammad och svarade ögonen. Meryem var lättad.

Det var väldigt många samlade och det slog mig att det verkligen var Meryems närmsta. Alla kanske 30 som var där.

Hon har både haft turen att träffa bra vänner men sen är Möhippan också ett kvitto på vilken bra vän Meryem är.


Om tre veckor är hon en gift kvinna.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Möhippa”


 1. Malin skriver:

  Vad härligt! Själv har jag inga vänner som skulle fixa ngt sådant. Fick aldrig heller nån babyshower trots två barn.. Ja så är de väll när man är eremit.

 2. Anna Bältmark skriver:

  Tänkte på det du skrev angående antalet vänner. Att ha många vänner är det ett kvitto på att man är en bra vän? För min del har jag inte många vänner, väldigt få faktiskt, men hoppas och tror att jag är en bra vän. Jag har prioriterat att jobba mycket framför att odla vänskap. Nu idag när jag är 50 år och tittar tillbaka kanske jag gjort andra val. Ju äldre man blir desto svårare tycker jag det är att finna riktigt fin vänskap. Många har familjer och en stor vänskapskrets vilket gör behovet av att finna nya vänner mindre.

 3. S skriver:

  Jag tror jag förstår hur du tänker. Men sitter verkligen värdet i hur god och bra vän man är i hur många vänner man har? Det är såklart jättekul för henne att hon har 30 nära vänner men är det verkligen antalet nära vänner som avgör hur bra vän man är?
  Tänker alla de som kanske har socialafobier och inte har så många vänner… bara en fundering…

 4. Mia skriver:

  Jag håller med det andra. Jag skulle snarare säga såhär det är beviset på att hon är väldigt extrovert. Eller tycker du att alla introverta inte är lika bra vänner för att de föredrar färre vänner.? Jag skulle säga tvärtom det har ju mer tid till sina vänner 🙂

Lämna en kommentar