Vänner från Bredäng


Melina, jag och Sandra. Som jag älskade dessa tjejer. Vi tre hemma i deras mammas skinnsoffa i början på 90-talet. Jag är tio år och jag får vara hos en trygg familj istället för hos min pappa som har besöksförbud under denna tid.

Jag vet att det finns de som nätverkar i min bransch. De som går på bruncher på en lördag för att träffa och nätverka med andra kändisar. Hur snälla dessa kändisar än är så känner jag mig alltid otrygg i sådana sammanhang. Jag trivs bäst med barndomsvännerna från Bredäng och de som känt en innan allt tog fart. Strategiskt umgänge skrämmer mig.

När jag ser dessa bilder känner jag mig trygg och på rätt plats i hjärtat.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Vänner från Bredäng”


 1. Diana skriver:

  Så skönt att du delar dessa tankar för det är precis så jag ser på det hela också, att det är en otrygg värld och lite (ganska mycket) falskhet. Annars hade du inte känt dig otrygg.
  Men du har fötterna på jorden, dina härliga vänner och är en av de få som är så jordnära som du är. Tack för att du finns i bloggvärlden och balanserar detta.

 2. Minna skriver:

  Hej Elaine!
  Jag tror inte jag är ensam om att undra och ifrågasätta varför du lägger din tid och energi på att träffa Camilla från bloggbevakning ”över en fika” som hon själv så fint skrev om på sin blogg?
  I vilket syfte? För att få en förklaring till varför hon väljer att kränka och mobba folk på sin blogg? något du själv varit extremt öppen med om här på din blogg och även fått väldigt mycket stöd från oss läsare i att hennes beteende mot dig och alla andra bloggare. Och nu möts ni över en fika, av egoistiska och personliga själ? Handlar det om att hålla sina fiender nära?
  Jag var så glad och tacksam att du valde att sätta ner foten, men att sen få läsa om att ni fikar och tar gulliga selfies tillsammans? Kan inre i min vildaste fantasi en förstå eller vill förstå. Hur man kan välja att ens spendera tid på en människa som dagligen gör dig och dina arbetskollegor illa. För det är precis det hon gör, hon gör folk illa. Med flit också. Hennes blogg används som exempel i min sons skola om hur man inte ska bete sig, hur mobbning sprider sig på internet. Inget lärare har tagit fram setta utan det är barnen själva. Barnen är 14 år. Det glädjer mig att till och mer barn ser genom hennes beteende på internet. Det gör mig också ledsen att flera bloggare lägger sig under henne för sin egna vinst.
  Vi kan inte vinna mot näthat om vi inte håller ihop, vi vinner absolut inte över att ta en fika eller bild med mobbaren.

  • Tatiana skriver:

   Ja…..måste säga att jag håller med Minna här.
   Var fikan strategiskt umgänge på nåt sätt så Camilla inte ska ”granska” dig Elaine för du var inte så nöjd då hon gjorde det.
   Har märkt att Camilla inte tycker om att bli granskad eller ifrågasatt själv och vem gillar det egentligen MEN hon får in pengar på att göra detta om andra. Då får man väl tåla lite själv.
   Kommentarer om folks utseenden, gärna på deras bekostnad mottas utan problem men en kommentar jag skrev fick inte komma med tills jag frågade varför och sen blev man bemött med hån/passiv aggression.
   Om ni träffas för att fika igen kan du skola henne på retorik, härskartekniker och lite annat. Inte för jag tror hon kommer bry sig, hon verkar vara väldigt ego.
   Verkar som om bloggare är rädda för henne och hennes skriverier……och vill vara på hennes goda sida.
   LD är den som inte låter sig skrämmas fastän Camilla tydligt fjäskar för henne. LD got a backbone. Talks the talk AND walks the walk.

Lämna en kommentar