Ingen nostalgi


Det är lite konstigt att jag inte känner någon sorg över att flytta härifrån. Den här lägenheten är mycket lyxigare än den vi hade på Sjöviksvägen 37, men är inte lika rik på minnen. Jag kommer inte att sakna den. Jag tror inte det i alla fall trots att jag stormtrivs så har det inte hunnit bli hemma ända in i själen.

Det enda jag kommer att sakna är hallen just för att det var här Evelyn lärde sig att gå och det värmer ju hjärtat. Sjöviksvägen 37 var ett litet museum av våra minnen efter sju år där. Det saknar jag ibland och varje gång vi åker förbi lägenheten så sticker det till lite i hjärtat. Gud vad jag inredde annorlunda då.

Eller nej det gjorde jag inte för jag anlitade folk som inredde åt oss. Lägenheten hemma inredde jag själv till stor del men tog hjälp av Amelia med val av en del lampor och färger till väggarna. Huset kommer jag inreda själv och jag vet att det kommer bli fantastiskt för det jag har gjort hos mamma är just det. Fantastiskt. Hennes lägenhet är förresten snart helt klar. Det ska bli så kul att visa er före och efter bilder. Nya badrummet och så vidare. 🙂

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Ingen nostalgi”


 1. ErikaJ skriver:

  Jag gillade tavlan med papegojorna! ?

 2. Marie skriver:

  Det blir så fint hos din mamma. Varmt och ombonat. Jag gillar verkligen köket med färger och detaljer på luckorna. Och tavlan med papegojorna, jag vill också ha en sån, vart hittar man den? Med vänlig hälsning, Marie

 3. Anita skriver:

  Ecstasyväggen från förra lägenheten glömmer man aldrig ?

 4. Emelie skriver:

  Det är så fantastiskt att se din mammas lägenhet! Det är mitt barndomshem. Bodde där från att jag bebis tills att jag var 11 år tillsammans med min mamma.
  Fantastiskt inrett!

Lämna en kommentar