Godmorgon


Lilleman och jag har precis vaknat. Jag är ganska trött idag då det varit mycket jobb de senaste dagarna. Men det känns bra allting. Jag längtar bara tills vi flyttar in i lägenheten vi ska hyra. Jag känner mig klar här och har ju sålt nästan allt som skulle säljas. Det är några som är intresserad av howard sofforna så de ska vi se till att få sålda i dagarna. Då har vi inte så många sittplatser kvar. Men det blir bra allting.

Det enda åtagandet jag har idag är träning med Mariana. Hon går på nån special superduperträning som jag ska testa kanske en gång i veckan. Så kul! Man bär tydligen en dräkt under hela tiden som gör träningen skitjobbig. 

Sen blir det fredagsmys för hela slanten. Som jag längtar. Vill gosa med barnen❤️

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Godmorgon”


  1. Ida skriver:

    Ha en jättefin fredag Elaine!!

Lämna en kommentar