Vår bakgård


Idag är en sån dag jag bara skulle vilja stanna hemma och ligga sked med Matheo. Han är sjuk och hemma från förskolan. Jag har föreläsning nu på morgonen och sen en på kvällen. Jag har en hel förmiddag, lunch och eftermiddag då jag kan hänga med honom. Jag vill se My little pony och höra Matheo säga vem han är och vem jag får vara av dessa ponysar.

Hösten ligger så fint på vår bakgård. Jag njuter nu för tydligen kommer jag inte njuta lika mycket av synen när vi har hus. Då blir det att kratta.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Vår bakgård”


 1. Magda skriver:

  Klart att du kommer att njuta då med! En härlig solig lördag i oktober, då drar du på dig fleecetröjan och stövlar ut i löven, krattar ihop en hög, går runt knuten och krattar ihop en till. När du kilar tillbaka runt knuten för att se vad Matheo håller på med så har han sparkat ut hela högen igen. Så du smyger upp bakom honom, tar en stor famn med löv och häller över honom och ”kriget” är ett faktum. Gustav kommer ut med kaffe och varm choklad, några smörgåsar och kanske bullar. Hela familjen slår sig ner på trappen och fikar en stund, njuter av solen och varandra samtidigt som ni skrattar lite åt Pascal som vinglar omkring på sina ännu väldigt ostadiga steg.

 2. Christina skriver:

  Hoppas att sonen kryar på sig, jag kan känna samma sak ibland…tiden går så snabbt och jag vill trycka på paus.
  Stor kram till dig Elaine, du är grym, smart och behövd, go woman.

 3. Lina skriver:

  Nejdå, man kör bara över löven med gräsklipparen ?

 4. Maggan skriver:

  Varför går det inte läsa din blogg i telefonen, det har ju gått förut.
  Andras bloggar går däremot att läsa.

 5. Cammy skriver:

  Hej Elaine! Förstår att du vill stanna hemma och mysa med sjuklingen. Vad det värker i hjärtat när de mår sådär! Jag är dock glad att du ska ha föreläsningen idag för jag ska på den som är ikväll! Hoppas att publikens pepp hjälper till idag när det är lite tufft. Heja dig!

 6. Lollo skriver:

  Äsch man låter löven falla ner så klipper man dom med gräsklipparen så blir det bra näring till gräset sen ?

Lämna en kommentar