Så är boken äntligen ute


Det har varit svårt att få ihop dagarna eftersom tre barn och två releasetillställningar gör det svårt. Jag har helt glömt att berätta att vi firade att Vi måste prata kom ut. Jag har inte dokumenterat det hela så jag har snott lite bilder från fina Paula. Igår hade vi ett kvällsevent, så mysigt.

Och imorse körde vi frukostföreläsning. Det blev så bra och jag är så tacksam till alla som kom.

Pascal var såklart med och Karolina som jobbar hos oss på Snacka Snyggt, hade honom i sin trygga famn. Hon är magisk med barn.

Gustav tog med sig tre av ballongerna till Matheo och Evelyn som egentligen skulle ha varit med igår kväll. Men det får bli en annan gång när Matheo är feberfri.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Så är boken äntligen ute”


  1. Brita skriver:

    Åh vad bra att du la ut en bild med översikten över de 10 ämnena – nu blev jag jättesugen att läsa boken! 🙂

Lämna en kommentar