Tack för all feedback på bloggen


Det ser ut som att den jobbiga HM-annonsen är borta, jag behöver inte moderera kommentarer längre. Men jag vill att det ska vara fläckfritt på bloggen. Jag vet att de jobbar på typsnittet åt er. Är det något annat jag kan säga till om. Hur fungerar bloggen för er nu? 

Bloggvännerna har ordet

23 svar till “Tack för all feedback på bloggen”


 1. Malin skriver:

  Måste säga att den enorma rörlig annonsen förstör hela läsupplevelsen för mig. Sorry om det låter dramatiskt men den förstör mitt fokus helt och dina texter och bilder försvinner liksom.

 2. Linn skriver:

  När jag läser via datorn (på jobbet, hehehe) så kan jag inte komma in på kommentarerna genom att bara klicka på knappen, måste högerklicka och ”öppna i ny flik”. På datorn är läsupplevelsen kass pga den stora texten samt att texten är så centrerad, blir som att läsa en lång annons i tidning typ.

 3. Håller med ovanstående om den stora rörliga annonsen. Den drar för mycket intryck för mig som har en neuropsykiatrisk diagnos, jag tappar fokus på texten

 4. Maria skriver:

  Fortfarande en annons mitt i inlägget. Jan det inte bara vara mellan inläggen? Men måste säga att kommentarerna fungerar bättre än innan. Då krånglade det så mycket att man tillslut gav upp att kommentera eller läsa andras kommentarer. Så plus till det!

 5. Cecilia skriver:

  Tycker det är fruktansvärt störande med reklam mitt i din text. Tror ibland du har gjort ett jättekort inlägg men så scrollar man ner i ren tur och hittar resten. Nu vet jag ju att det inte är du som har gjort layouten, men fy sjutton vad kass den är..plus i kanten för att dina texter fortfarande är fantastiska 🙂

 6. L skriver:

  På mac`en fremstår den som veldig smal. Teksten er smal og bildene er smal. Den kan med fordel fint breie seg ut litt!

 7. Ina skriver:

  Reklambitarna som kommer mitt i inläggen tycker jag stör. I detta inlägg kom texten först, sedan reklam och sist den fina bilden på er (mobilversionen).

 8. C skriver:

  Jag förstår att det ”måste” finnas reklam på bloggen men de stora svarta blocken stör helhetsintrycket och förstör läsbarheten. Kan man göra om formatet så att det inte ligger som ett tjockt långt ”streck” över sidan?

 9. Vanessa skriver:

  Hej! Jag kan inte se bilderna i bloggen när jag använder adblock. Jag ser att de är där men de är liksom suddiga/pixliga. Ser dem när jag öppnar i Chrome, men har inte haft det problemet i adblock innan.

 10. Hannabanana skriver:

  Det blir väldigt mycket scrollning eftersom texten är så luftig. Och jag tycker att det är att föredra med reklam mellan inläggen, inte mitt i. (Läser från iPhone)

 11. Sofia skriver:

  Mama-appen fungerar fortfarande inte.

 12. Hanna E skriver:

  Som många andra också tycker, annonserna som ligger mitt i inläggen stör jättemycket.
  Det borde gå att lägga dem mellan inläggen.
  Jag förstår att texten blir smal för att det ska vara ungefär samma layout på en mobil, surfplatta som dator och mig stör det inte så mycket.

 13. jennifer skriver:

  Texten är väldigt smal, smalare än tidigare, nästan som att det är mobilanpassat!

 14. Z skriver:

  På min mac ser det jättekonstigt ut – som om jag är i mobilformatet. Texten är supersmal och centrerad och det ser verkligen bara helfel ut.

 15. Caroline skriver:

  Lustigt att du nämner just HM annonsen, scrolla ner en bit och proffs så är den där!

 16. Emelie skriver:

  Ser inte alls bra ut om man läser från datorn. Som någon nämnt innan, alldeles för smalt och mobilanpassat..

 17. Fanny skriver:

  Reklamupplägget är verkligen skitjobbigt och förtar känslan på hela bloggen, tyvärr. Det är nog svårt för dig att göra något åt, eftersom Mama såklart vill sälja så attraktiva reklamplatser som möjligt, men det är verkligen, verkligen något som drar ner känslan på hela bloggen 🙁 Vill ändå tydliggöra att jag såklart har full förståelse för att du vill ligga på en portal där du tjänar pengar på din blogg, vi får leva med reklamen 🙂

 18. Hanna skriver:

  Hej Elaine!

  Jag brukar inte kommentera men kände idag att jag vill ge feedback då den här uppdateringen av plattformen i princip håller på att göra mig till en f.d läsare. Något som jag egentligen inte alls vill då jag gillar att läsa dina texter till morgonkaffet!

  Första kommentaren jag får ge nu är att jag nyss skrev det här och tryckte skicka varpå jag fick felmeddelande och allt försvann så nu skriver jag allt igen..!

  Kommentarer nedan rör läsning på datorskärm. Jag är säker på att upplevelsen av bloggen är betydligt bättre på en mobilskärm då hela plattformen verkar blivit mobilanpassad?

  Den svarta, stora annonsplatsen med, ibland rörlig, annons breder ut sig över hela skärmen. Stör läsningen något oerhört.

  Till skillnad från annonsen, som sträcker sig över hela fönstret, tar själva bloggen bara upp ungefär en tredjedel av min skärm mitt på.

  Att textstorleken dessutom är onödigt stor (det är ca 7 ord per rad) gör att läsningen blir hoppig och hackig då det hela tiden blir radbyte.

  Efter ett par stycken kommer en ny svart annons som breder ut sig över hela skärmen och att annonsen tillåts ta så mycket mer plats än ditt inlägg gör att annonsen verkligen tar över hela sidan.

  Den här nya plattformen har inte tillfört något positivt i min upplevelse av din blogg. Dina texter och bilder är fortsatt trevliga att läsa men sättet dina inlägg numera presenteras på förtar läsupplevelsen.

  Det går att bygga plattformar som kan anpassa sig till skärmstorlek. Mama och Amelia (där det nu är samma problem) har ju stora muskler i bakgrunden. Är faktiskt lite förvånad över att resultat inte blev bättre med tanke på det.

  Hoppas på att justeringar görs för jag vill gärna fortsätta läsa dina inlägg!

 19. Anna skriver:

  Ogillar starkt att texten är så stor (läser på mobil).

 20. Skolkurator skriver:

  På förstasidan är allt så ihoptryckt att man inte ser vad som är artikel eller annons. Mer luft!!!!

 21. Angelica skriver:

  Läser vis bloglovin ocj där försvinner text och bilder! Det är jobbigt att behöva trycka sig in extra i webbläsaren för att få med allt. :/

Lämna en kommentar