Godmorgon muskler


Kag har tränat tre tillfällen sedan en vecka tillbaka och jag känner att jag börjar få kontakt med mina muskler. Det känns så bra! 

Nu är vi på väg till Nyhetsmorgon där vi ska prata konsten att ta konflikter snyggt. Sen ska jag och Pascal förmodligen till gymmet en snabbis innan jobb drar igång.

Jag ska sälja vår howard soffa och fåtölj på blocket idag också. Det är bara en vecka kvar tills vi börjar flytta över saker till hyreslägenheten. Vi vill tömma denna så gott det går. Skinnfåtöljen sålde vi igår så det går undan hos oss.

Jag gillar vår soffa, den är fin. Men passar bättre i lägenheten än den kommer göra i det nya hemmet. Sen är det sjukt dyrt att förvara möbler i en månad.

Hoppas vi ses i rutan 08.15❤️

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Godmorgon muskler”


 1. T skriver:

  Dyrt? Kostar väl typ 1000 kr i månaden, vilket är bra mycket mindre totalt än många av möblerna ni säljer?

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Wow, har du en som tar 1000 spänn i månad så hook me up!!!!

   • Charlotta skriver:

    Kolla upp t ex Shurgard, här i Skåne ligger de på under tusenlappen i månaden för att magasinera motsvarande en fyrarummare. Jag förmodar att priset är högre i Stockholm men det borde inte skilja allt för mycket.

 2. Fru W skriver:

  Hoppas ni får det bra i nya hemmet, så kul att följa er resa! Vill uppmärksamma dig på att Evelyn är med på en av bilderna här. Det kanske var medvetet, men jag ville ändå säga till. ❤

 3. Sandra skriver:

  Tycker det är så tråkigt med detta slit o släng samhället. Vadå inte passar i huset? Det märks så väl hur du försöker rättfärdiga ditt beteende med detta inlägg.

 4. Kattis skriver:

  Tack för en bra blogg och all inspiration! Jag är föräldraledig tvåbarnsmamma och min bebis är bara några veckor äldre än Pascal. Skulle vilja komma igång och träna, jag skulle verkligen må bra av det, men jag har lite svårt att få ihop det och komma mig för. Vore kul om du kunde skriva om hur du gör med Pascal rent praktiskt när du tränar. Om han inte sover – hur underhåller du honom?

Lämna en kommentar