Jag blir så provocerad


Det är väl klart nazister inte ska få propagera på skolor. Skolor tillåter inte kränkande behandling mot barn och hela deras ideologi är just det – kränkande. Ska våra barn med judiskt ursprung, mörk hy, föräldrar som är gay och/eller avvikande den ”ariska rasen” sitta och lyssna på vuxna män som berättar att de är ett hot mot den ”vita rasen”. Jag fattar inte ens att man gör saken till en fråga eller framsidestoff. Svaret är NEJ!

Och kom inte med det där jävla demokratikortet. Då har vi snart ett gäng pedofiler som demonstrerar för rätten att få ha sex med barn. ”De har rätt att yttra det.” Nej för det är ett brott och barn som blir sexuellt utnyttjade ökar självmordsrisken med 70%. Vad är det för fuck ups som pratar om demokrati där folk propgerar för att gasa ihjäl folkgrupper och älskar Hitler. De måste ha extrem otur när de tänker. 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Jag blir så provocerad”


  1. Anna skriver:

    Jag håller med dig! Det är fullkomligt orimligt, sorgligt och skrämmande!

  2. Anita skriver:

    Jag blir galen! Så fruktansvärt fel…

Lämna en kommentar