Godmorgon Oktober, denna månad blir vi starka


Godmorgon gott folk! Oj vad jag saknar era kommentarer. Nån bugg verkar göra det svårt att kommentera och dessutom måste jag moderera era bland hundratals spamkommentarer som av någon anledning kommer igenom. Oh well. Jag har samtal med Mama om detta om en timme. 

Det var så mysigt att vakna upp med hela familjen. Evelyn och Matheo var jätteglada att se oss och vice versa såklart.

Nu är Oktober här. Det har gått 1.5 månad sedan Pascal föddes så nu kan träningen ta fart på riktigt. Det känns så jädra kul! Jag börjar med tre träningspass i veckan och sen tänkte jag öka till fyra.

Jag längtar efter mina chins. När jag kan göra dem så kommer saker och ting kännas toppen.

Jag har det som träningsmål till årsskiftet 5 chins. Jag tror det är görbart eftersom styrkan finns, men den gör sig inte rättvisa med övervikten. Men det får ta den tid det tar. Det är ingen stress. Just nu är jag väldigt förtjust i onyttigheter❤️. 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Godmorgon Oktober, denna månad blir vi starka”


 1. Tessan skriver:

  Hur kommer det sig att du i te fullföljde Gravid vecka för vecka? Ser bara klipp fram till v.38 på yt.

 2. Karin skriver:

  Här har du en som fick googla ordet chins…
  har inte en aning om vad det var…

 3. Hanna skriver:

  Hej Elaine! På en helt annat ämne, du skriver ju ofta om ”integritet” här på bloggen, men vad betyder det ordet egentligen…? Jag är lite lost där personligen, tänker mest på den rättsliga innebörden av ordet. Det verkar finnas så många olika tolkningar? Wikipedia gör mig bara mer förvirrad. Det hade varit så himla fint av dig om du kunde förklara det i ett inlägg eller så <3

 4. Fia skriver:

  Jag som nästan trodde att du skulle skriva en barnbok som går emot de traditionella normerna lite.. ???

 5. Madeleine skriver:

  Härligt att du drömmer och vågar förverkliga dina drömmar. Jag tycker du har kommit långt redan. Vid samma tid som du satt även jag på Södertörn och drömde om att bli något större. Jag fortsätter drömma. Du och jag läste samma kurs i något skede. Jag pluggade bl a svenska. Lycka till med din roman! Kul att följa dig.

 6. Sara skriver:

  Hej! Har du några tips på hur man ska träna för att klara göra chins. Jag har bara klarat det med hjälp av gummiband, men det skulle vara så häftigt att lyckas göra en utan. Har du något konkret upplägg att dela med dig av för att nå dit? 😀

Lämna en kommentar