Söndagmorgon


Hej vänner! Jag vill bara säga att jag läser era kommentarer kring det fortsatta tekniska strulet. Det kommer och måste ändras. Jag kommer inte låta bloggen självdö pga tekniskt strul. Det här ska ordnas asap. Jag har pratat med Mama och på måndag ägnas allt åt detta.

Vi har det bra här borta. Jag är så glad för att nazisterna inte tilläts gå en meter. Väldigt glad över tid med familjen här i Göteborg.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Söndagmorgon”


 1. Thomas Grenefalk skriver:

  Ser just nu på #Work på SvD/AB.
  Tips för framtiden, Elaine! En mycket vanlig språkförbistring (du som titulerar dig ”retorikexpert”; särskilt viktigt!) är att missa följdordningen ”dels” – ”dels”. Språkligt korrekt är isbm ”dels”, så följs nästa argument-/påståendedel av ”dels” åter igen. Kör detta spår, så är du inne på rätt spår! Hepp!
  Tack för kanonfilm i övrigt! Kör hårt!
  Hör gärna av Dig, Kloka Kvinna!
  Med Vänliga Hälsningar,
  Thomas Grenefalk
  Soldat

 2. Fanny skriver:

  Åh, vad bra! Hoppas att de gör något åt upplägget i stort… Drar mig nästan för att gå in här pga att det är ett så jobbigt format. Särskilt störande är den stora HM-annonsen som dyker upp som gubben i lådan hela tiden. Det är typ lika mycket reklam som det är blogg känns det som. Trist!

  Innehållet är dock lika bra som vanligt <3

 3. Johanna skriver:

  Åh men älskar att det funkar att kommentera igen!!

  Så ledsen att jag missade Bokmässan. Tillhörde tyvärr inte ”de modiga” utan åkte på weekend långt bort för att blunda för det hemska. Glad att vissa bemöter rädsla med ilska, medan jag blir just… rädd.

  Alltså, glad att ni fann ett namn ni gillar till Benny… en kille jag var kär i på mellanstadiet ville ha en son som hette Pascal. För mig som finne gick det totalbort (Pascal on paskall’.. googla Paskalla så förstår du om du vill). Inte så snäll kommentar, men hoppas du kan skratta åt det och tänka att det är tur att inte hela världen snackar finska.

  kram

 4. Agata skriver:

  Gällande nya layouten, ser nu att det ser ok ut i mobilen men fruktansvärt i webbläsaren (läser oftast till frukost på laptopen) för texten är jättestor och bilderna likaså…

Lämna en kommentar