En skön helg 


Det har varit helt underbart. Gustav och jag är som nykära fast med den där grundtryggheten som jag tror är svår att få direkt. Nio år tog det för mig att känns total trygghet. Tillitsproblem till män har alltid varit hos mig, tills Gustav.

Nu är vi hemma igen. Barnen sov när vi kom. Det har gått bra hos farfar och faster. Men vi har saknat barnen. Jag längtar tills frukosten med dem imorgon. Men jag somnar varm i hjärtat av alla fina möten jag haft med er. Leenden, samtal, varma blickar. Jag är så tacksam för att ni är här och berättar hur mycket ni uppskattar mig när vi ses. Tack❤️

Sov så gott✨

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “En skön helg ”


 1. elisabeth skriver:

  Såg dig på mässan idag, men hann inte fram. Blev alldeles starstruck. Du såg ut precis som den drottning du är!

 2. Linn skriver:

  Himla fin bild på er!
  En fråga: vad har hänt ned kommentarerna? Är det inga eller kan man inte se dem av någon anledning? Kommentarerna är verkligen en stor del av den hör bloggen, supertrist om mamas dåliga uppdatering av plattform pajat dem…

 3. Linn skriver:

  Men nu när jag kommenterat så ser jag kommentarer! Oh så skumt, men kanske lite rättvisa – bara om du delar med dig så får du läsa 🙂 äsch, hoppas mama löser detta!

 4. A skriver:

  Hej Elaine! Snälla, kan du inte skriva om hur du övervann dina tillitsproblem till män? Jag har inte alls vad du har i bagaget utan ”bara” ett sjukt jobbigt förhållande bakom mig och trots att jag har andra fina män i min omgivning så är jag nästan rädd för att ingå i en ny relation med en man, har liksom omedvetet sorterat in alla män i kategorin ”svin” även om jag vet att det inte är så känner jag rädslan med hela min kropp. Vill ju känns glädjen och lyckan av att vara kär och dela livet med en fin man men känns lite omöjligt just nu. Hur gjorde du?

 5. Va härligt att kunna börja träna igen ? Önskar jag kunde träna,det är ju så kul!! Men har olika diagnoser som inte gillar att jag styrketränar ? Men men, har nu valt att fokusera på det som fungerar & min kropp gillar ist så jag tar mina promenader & gör min mjukyoga & känner mig tillfreds med det ? Önskar bara att det vore Mars igen så jag kan njuta av 11 dagar i Gran Alacant ? Fyller man 50år ska man inte behöva fira det i kalla Sverige eller hur? ? Hade vi haft ett eget ställe i Spanien,Torrevieja så skulle jag slippa kylan & klimatet i Sverige, men nu har vi iaf hyrt en lght i 11 dar så det kan jag se fram emot… Njut av att kunna börja träna igen & njut av familjen kramkram ?

Lämna en kommentar