Lugn och ro på rummet


Nu är alla dagens seminarier avklarade och vi kan ta det lugnt på rummet. Nazisternas demonstration stoppades och med undantag från några få våldsamma motdemonstranter så var det den kärleksfulla allmänheten som stod soppkloss i Göteborg idag. En kvinna kom fram till mig idag och sa att hon stod där ute för mig och Evelyn. Jag blev så rörd att jag började gråta.

Gustav har haft kvalitetstid med Pascal. Det är så kul att dom får bonda lite.  Det blir ju väldigt mycket Pascal och jag sen Gustav, Evelyn och Matheo. Sen får även Gustav och jag lite kvalitetstid❤️

Här pussar jag honom samtidigt som det är oroligt utanför med motdemonstranter och nazister. Älskade Gustav.

Jag skippar förlagsmiddagen ikväll. Det känns inte säkert på stan och så känner jag mig inte redo att lämna Pascal några längre stunder.

Nu ska vi facetima barnen❤️

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Lugn och ro på rummet”


  1. Sunshine skriver:

    Så vackra ni är.guds mästerverk

Lämna en kommentar