Tack för all feedback


Upprepning

Eftersom jag vet att första stycket upprepar sig så kände jag mig lite kul med detta ord som standard. Upprepning så alla vet tills något har ändrats. Men tack för all feedback på bloggen. Jag ska framföra allt och hoppas på en förändring asap. Särskilt popupen när man kommer in på bloggen.

Här kommer en bild på mig och Matheo. Jag försöker mig på ett piratleende! Vi hade smink och filmkväll igår eftersom Gustav jag och Pascal åker till bokmässan så blev fredagsmyset igår istället.

Matheo: mamma, vad är det där?

Jag: En ögonbrynspenna.

Matheo: Smink?

Jag: Ja.

Matheo: Får jag sminka dig?

Jag: Absolut!

Det var så kul att det ska vi göra om när jag är hemma igen.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Tack för all feedback”


  1. Karin skriver:

    Kul, ansiktsmålning är verkligen skoj! Vet du att det finns ekologisk ansiktsfärg som är baserad på lera- och mineraler, färger som använts i gamla tider alltså? 70% ekologiskt innehåll och övriga 30% är noga kontrollerade. Ett himla kul sätt att måla ansikten (utan att för den skull kleta starka onödiga kemikalier i ansiktet).

    Jag säljer dem i min eko-butik levareko.se (sök ansiktsfärg så kommer du direkt dit) Perfekt inför Halloween också.

    Kramkram och tack för en fin blogg <3

Lämna en kommentar